Vi ser det snöar...


Jag mötes av värdens snöoväder när jag var på väg hem från gymmet... Nu ska jag bara ta något litet att äta och sen åker jag hem till mamsen och resten av familjen, mysigt! smiley

Äkta vänskap

A cirkle is round and has no end - that´s for how long you will be my friend...



Vi hade det jätte trevligt igår, vilket vi alltid har!smiley Jag är verkligen så glad att jag har en sån fin och underbar vän. Riktiga vänner ska man vårda och ta hand om, för dom växer ju som sagt inte på träd...

Love you


Från shoppingen igår

¨


I går fick jag med mig lite nytt hem till garderoben.

De blev en söt rosa tröja från Boomerang, svart kläning från Sisters som man tyvärr inte kan se hur den ser ut på bilden... Vita tyg skor från H&M som jag tänkte ha på planet till Mexico och en marinblå snygg basic top, också från H&M!

Girls night at home

Jag hade som sagt en himla jobbig natt i natt och var verkligen jätte trött när jag kom till jobbet. Men efter några koppar kaffe så kände jag mig hel igen och konstigt nog gick dagen ovanligt snabbt för att vara en sån där "jobbig" dag. Efter jobbet blev det lite shopping som tröst som jag ska visa upp här sen! smiley


Snart kommer min kära vän hit och då ska vi iväg och äta på Birkastans godaste pizzeria och köpa Ben & Jerry´s, och som vanligt blir det min favorit Half Baked! Den tröttnar man verkligen aldrig på.smiley I morgon är jag ledig och det ska bli så skönt, jag ska hem och hälsa på min familj och bara ta det lugnt... Det blir förmodligen sista gången nu innan vi reser till Mexico, nästa vecka har jag fullt upp och inte tid för något känns det som!


Nu ska jag tända upp våran mysiga spritkamin och plocka undan lite innan hon kommer.


L O V E



Helvetes natt!!


Vilken jäkla natt jag har haft! Har bara sovit fyra timmar och känner mig halvt död nu! Vaknade mitt i natten av att jag hade världens kramper i magen..jag vred och vände på mig och hoppades på att det skulle gå över, men icke! Så jag gick och la mig i soffan framför tven där jag alltid brukar kunna somna utan problem, låg vaken i en timme sen slumrade jag till och vips som det var ringde väckarklockan, typiskt! Jag känner mig som en zombie och ska snart till jobbet, woho.. Jag hatar sånna här dagar!!smiley


Nu är det snart läggdags...

GÄSP! Nu börjar jag bli trött... Jobbar 9-18 imorgon och sen kommer min kära vän sureia hem till oss. Vi ska ha tjej-och svullokväll, finns det något bättre? Gino, min sambo ska ha "grabbkväll" på eget håll, så imorgon blir det killfritt, hihi!  

Sov så gott!


Ny digitalkamera inför resan!



Igår beställde jag och gino hem den här digitalkameran från Sony som vi kan ha i Mexico. Jag har redan en digitalkamera men den börjar bli så sliten så vi tyckte att det var lika bra att köpa en ny. Jag försökte övertala honom att vi skulle köpa en rosa men han vägrade, så det fick bli en svart! Nu kommer vi kunna ta massor med fina bilder där borta, jag älskar bilder.. det skapar minnen för livet!


Myspys


Nu har jag precis bytt om till mina mjukiskläder och sitter framför Du är vad du äter med lite nötter och russin, yummi! smiley Det blev ingen träning för mig idag tyvärr! Men har gjort lite situps och armhövningar här hemma så jag har inte allt för dåligt samvete över det!


Nu ska jag kika in på http://forever21.com/ och se om jag hittar något kul att klicka hem!


En vecka kvar!!

Godmorgon!

Igår var det dålig uppdatering i blgggen och så ser jag nu att det ända inlägget jag skrev igår inte ens har publicerats, typiskt! Gino hämtade upp mig från jobbet igår efter att jag stängt butiken, sen åkte vi och "stor"handla för den sista veckan vi har kvar här i Sverige tills vi åker! :) Vi hyrde Patrik 1,5 också, den var helt okej faktiskt.. alltid kul att se något nytt, plus att jag gillar Torkel som skådespelare.


Nu har jag precis ätit frukost, idag blev det yogurt med müsli och russin, knäckebröd, banan och ett glas mjölk! Jag ska strax åka till jobbet. Idag slutar jag kl 18 och därfter tänkte jag åka och träna, vilket jag vet att jag inte kommer att känna för när jag slutar! Men men, det är bara bita ihop, ska ju ligga på Mexicos fina stränder i 2 veckor snart! Igår hämtade jag ut pengarna som vi ska ha där också, var tvungen att förbeställa dom för en månad sen, men nu ligger dom här hemma och väntar på att få spenderas, hihi! :)

Love / sandra

Den rätte för Sandra!


Jag kom hem för en timme sen och står nu och lagar lite mat till mig och den rätta för mig! Idag blir det panbiffar med kokade morötter och broccoli, mums!

Premiär idag för Den rätte för Rosing, måste man ju se!
Hoppas ni har haft en bra dag!

2 kilo hår lättare

Godmorgon!


Jag känner mig så trött idag och har ingen energi alls nu på morgonen. Har sovit som en stock hela natten men skulle nog behövt sova ett par timmar till!




Såhär snygg blev håret igår, kanske svårt att se på bild hur fin färgen blev men jag är riktigt nöjd trots att jag blivit tunnhårig!


Nu ska jag bege mig till jobbet. Ha en trevlig dag allihopa!


LOVE



Internet strular

Åh vad jag hatar när internet och datorer inte fungerar som dom ska! Både jag och min sambo sitter här och är jätte irriterade för att det går så himla segt men jag ska försöka få in ett inlägg ändå!



Idag vet jag inte riktigt var tiden och min lediga dag tog vägen!? Jag hann ju slinga håret hos Alex och sådär men vips som det var så var det kväll! Jag blev jätte nöjd med slutresultatet, men hälften av mitt hår har gått av och jag har blivit jätte tunnhårig! Jag blev helt chockad när jag såg hur man bara kunde dra bort allt mitt fina men så slitna hår, trodde nästan att jag skulle bli flintis där ett tag. Men nu är jag nöjd och glad iallafall, det är huvudsaken! Ni får se resultatet imorgon!

Efter frisörbesöket så åkte jag och min älskling och träna och sen tog vi en sväng förbi Fancy sun och skaffade oss lite färg!smiley


Nu känner jag mig helt slut och ska snart gå och lägga mig, jobbar imorgon så då gäller det att vara pigg och glad.


Love/ sandra


Imorgon är man ledig igen:)

Nu börjar dagen gå mot sitt slut och jag sitter här hemma med min syster och har det jätte trevligt! Vi har druckit te och ätit nötter, vindruvor och lite godis, idag igen! Men imorgon ska allt tränas bort!smiley Jag är ledig imorgon och ska vara hos frissan kl 11. Tänkte slinga håret inför Mexico så att håret får en naturlig solblekt look under tiden jag är där. Man måste väl vara fräsch även fast man ska på semester!smiley


Igår strulade tyvärr min dator så kan tyvärr inte updatera dagen med några bilder. Men jag ska försöka hinna fixa det imorgon! Natti natti


LOVE



Godmorgon!

Har ni sovit gott? Jag gick och la mig med världens magonda efter att jag tryckt i mig så mycket godis och chips igår, tillslut är det inte gott längre! Men idag är det en ny dag med nya tag! smiley Jag har precis ätit frukost och ska snart ta och bege mig till jobbet. Ikväll kommer min lillesyster på besök och ska sova över, mysigt! Det är tyvärr sällan man ses men kul som bara den är det när man väl gör det!


Ha en bra dag så hörs vi senare!


Love/
sandra


Titta vad jag fick precis...



Jag blir alldeles rörd! Detta fick jag precis från en barndomsvän som hon har suttit och gjort till mig. Tack Marie, jag älskar dig!♥


Jag är verkligen så lycklig lottad som har så fina vänner som jag har! Ni förgyller min dag!



Svullokväll


Jag kom hem från jobbet för en halvtimme sen och har precis bytt om till mjukiskläder och lagt mig i sängen med min kära dator och en himla massa godis!!



Är de svullodag så är de! 
 


Tiden rinner iväg

Gud vad tiden går fort! Nu måste jag rusa till bussen... Ha en toppen lördag allihopa! Jag ska jobba nu, hörs sen!

Love



Happy face

Godmorgon!

Nu har jag precis vaknat upp i min söta Frank dandy t-shirt och ska snart ta och göra lite frukost! Jag är verkligen alltid hungrig när jag vaknar.. jag kan tillochmed vakna av att jag är hungrig. Matvrak som man är, smiley haha! Nej, nu måste jag göra lite nytta innan jag ska till jobbet!

Ha en bra dag!

Love/ Sandra


Hemma efter massa slit och släp

Pjuuh, äntligen känner jag att jag kan varva ner och koppla av. Har varit och tränat och efter det rensade vi, eller rättare sagt tömde vi våran källare på en himla massa skit.. det tog nästan två timmar! Men nu när man är klar känns det jätte skönt, slipper man tänka mer på det.

Nu har jag precis duschat och gosat ner mig i soffan framför tven med mitt goda chai te.
Sov så gott sen!

Love




Idag blir det rött



Idag blir det rött lack!


Jag ska till paradiset om 2 veckor

Wohoo!! Idag är det bara 2 veckor kvar tills vi åker. Ord kan inte beskriva min lycka för denna resa. Jag känner verkligen att jag/vi behöver komma bort från Sverige ett tag och ladda om batterierna. Hade jag inte haft denna underbara resa att se fram emot så hade jag nog varit världens tråkigaste och deppigaste människa just nu...

Tanken på att få se och känna solen i två veckor, dricka goda drinkar, äta god mat, shoppa, snorkla, simma med delfiner och bara få vara tillsammand med min baby får mig att göra kullerbyttor här hemma, hehe

Här kommer vi att bo...


Här är våran strand...


Cancun, där vi kommer hålla till en del...


Visst ser det helt underbart ut!? Jag kan inte fatta att jag snart ska dit! I Cancun är det spring break under samma tid vi är där, det ska tydligen vara helt galet! Under den perioden kommer en massa kändisar som Kanye west, Lill wayn, Flo Rida, Akon, m.m, You name it! Det är deras "St tropez". Vissa av dom kommer att uppträda på stranden nu när vi är där, och blir det inte allt för hysteriskt så tänkte vi försöka ta och se några av dom.


Jag längtar! smiley


Godmorgon!

Jag sov kvar hos sureia igår och nu har jag nästan precis kommit hem. Jag har världens träningsvärk i mina armar och ben efter våran träning igår! Rätt skönt faktiskt, då vet man att man har varit duktig!

Jag är ledig idag också, vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag.. känner mig rätt trött och inte helt utvilad. Kanske möter upp en kompis senare och tar en promenad eller fika... vi får se! Nu ska jag bara krypa ner i sängen brevid min älskling som ligger och sover så sött.

Hörs sen! smiley

Love/ sandra



Jag ska synda!


Nu känner jag för stort sug efter min Ben & Jerry´s half baked som har legat i frysen sen i lördags. Jag har bestämt mig, jag ska synda! Det är ju trots allt "lill lördag". Yummi!




Hoppsan, det visade sig visst att jag inte hade publicerat detta inlägg igår. Det var alltså igår Onsdag jag synda, inte idag... Nu ska jag vara nyttig fram till lördag!:)



Härliga vårkänslor

Gud vad härligt att solen skiner idag, man får nästan lite vårkänslor! smiley Mysigt med vår, jag längtar! Det är nog den bästa årstiden som finns! Då har man precis lämnat kalla trista vintern och går mot ljusa, längre och varmare dagar! Åå, jag vill ha vår NU!



Idag blir det tjejkväll!


Det är så himla typiskt att man alltid ska vakna så himla tidigt när man är ledig. Jag vaknad HALV 9 imorse men sitter fortfarande i mina mjukiskläder och ser nyvaken ut, hehe! Lite senare i dag ska jag träffa min kära vän sureia. Vi ska ta något pass på sats och sen ska vi hem till henne och äta middag och ha det trevligt!smiley Myspys!


Lunchrast


Nu sitter jag här på min lunch med en god kopp kaffe framför mig och har mindre en halva dagen kvar. Jag bestämde mig för att jag ska träna efter jobbet idag, jag får sällskap.. då blir det plötsligt mycket roligare!smiley


Work

Godmorgon

Jag vaknade tidigare än tuppen imorse och det är helt sjukt hur pigg jag är idag. Frågan är om det är pågrund av att jag är ledig imorgon?! hehe.. det kan nog ha något med det att göra tror jag. smiley  Idag slutar jag klockan fem och därefter får jag se om jag orkar träna eller inte! Annars åker jag nog hem och gosar ner mig i soffan och bara tar hand om mig själv!

Ha en bra dag!

LOVE♥


Tröttis idag


Hela dagen idag har jag kännt mig jätte trött, jag gillar inte sånna dagar! Jag blir bara på dåligt humör och tycker att tiden går jätte sakta. Men nu äntligen känner jag att jag har varvat ner och ska snart gå och lägga mig, börjar jobba kl 8 imorgon bitti! Idag var jag faktiskt duktig att träna innan jobbet, jag var där halv nio och körde kondition i en timme. Gud vad skönt det är när man väl har duschat och är klar och färdigtränad, då mår man riktigt bra! smiley

Nu ska jag gå och borsta tänderna och göra mig redo för natten. Känns inte så kul att veta att man ska upp om 6 1/2 timme... Natti natti!


Loooove/
sandra


Nytt i hemmet

Det här är våran nya fina spritkamin som vi fick upp på väggen idag. Gud vilken stor skillnad det blev!smiley Man ser inte lågan så bra på bilden, men riktigt jäkla bra blev det! Vad tycker ni?

Söndag

Hej sötnosar!

Våran dag igår var jätte lugn och mysig med en massa godsaker, precis som det ska vara sånna dagar! smiley Älskar dagar då man inte har något mer planerat än att göra och äta vad man vill med den man älskar, det är de bästa!


Idag har vi inte gjort så mycket mer än att vi varit på barnkalas hos min kusin som fyllde år och där träffade vi också hela tjocka släken, lika trevligt som alltid! Hoppas ni har haft en bra dag!


Snart blir det Beck!


Love


Happy Valentine´s day!

Hoppas ni alla får en jätte mysig dag med massa kärlek!


Love


Bedtime



Ingen otur för mig idag, snarare tvärtom! Så nu ska jag krypa ner i sängen och vakna upp till en mysig ♥ dag imorgon!
Sov så gott allihopa!

Massa kärlek / Sandra


Världens tråkigast flickvän...


Jag är nog världens tråkigast flickvän att se på film med! Att jag aldrig lyckas hålla mig vaken?! Oftast är det dom första 10 minutrarna som avgör om jag håller mig vaken eller inte och det är tyvärr inte ofta jag gör det. Jag blir faktiskt helt seriöst sur på mig sjäv för att jag inte kan sitta och se en hel film som en vanlig människa utan att somna... Det har faktiskt hänt att jag slumrat till när jag varit på bio också. Tycker verkligen synd om min kära pojkvän som alltid får se allting själv. Nej usch vad jag är tråkig, här måste ske en förändring!*gäsp* smiley smiley

Snart går jag på helg

Nu har jag bara 3 1/2 timme kvar på jobbet sen går jag på helg, jeej!! Är ju bara ledig varannan helg så man uppskattar dom verkligen när man väl är det. Perfekt nu inför alla hjärtans dag också, hihi.. Får jag pussa på min älskling hela helgen! Vi har bestämt att vi ska ha den här helgen för oss själva med massa mys och lite barnkalas på söndagen!smiley Nu ska jag ut i butiken och jobba mina sista timmar. Hörs sen!


Love♥




Fredagen den 13

Godmorgon!
Nu har sureia precis åkt härifrån. Hon kom som sagt över på kvällen igår och vi har det allid lika trevligt! Vi båda byte om till mjukiskläder och myste ner oss i soffan med te, frukt och nötter! Mums! Sen blev det såklart en hel del "tjejsnack" också.smiley


Idag är det fredagen den 13 som jag förmodar att alla redan vet, men imorgon är det Alla hjärtans dag så det jämnar ju ut sig.. ja, om man inte blir dumpad idag då! Men förhoppningsvis drabbas vi inte av några större faror idag.smiley Den här dagen dyker faktiskt upp nästa månad också, otippat! Så känn er inte allt för trygga idag när dagen är slut, haha!

Nu ska jag göra mig i ordning för dagen..

3 veckor kvar till Mexico!!

Gud vad jag längtar!!! Om exakt tre veckor vid den här tiden ligger jag och min älskling och solar på Playa del carmens underbara strand. Nu börjar man äntligen inse att vi snart ska åka.. Vi ska vara borta i 2 veckor och bara njuta av sol, god mat, shopping och viktigast av allt, varandra!


Det här är våran utsikt från våran bungalow som vi ska bo i.. Det känns verkligen underbart att veta att man snart ska få se det här varje dag i två veckor och bara komma bort från allt! smiley Vi bokade den här resan för ca. 6 månader och snart snart snart åker vi!!

Lunchrast

Det blev en tidig morgon för mig idag... var tvungen att gå upp klockan sex vilket jag inte är van vid! Nu sitter jag på kontoret och har precis ätit lunch, slutar klockan fem idag. Senare ikväll kommer en vän över på middag och filmkväll, det ska bli mysigt! :)

Love/ sandra

www.faceyourbeauty.se

Godnatt

Puss på er alla söta läsare, nu ska jag hoppa i säng!


Stolt över mig själv


Jag blev riktigt stolt över mig själv idag! Jag gick upp 2 timmar tidigare imorse och tränade innan jobbet. Först så tvekade jag och funderade på att ligga kvar och sova lite till, men sen så tog jag mig i kragen och gick dit vilket var jätte skönt när man väl stog på rullbandet! Att träna innan jobbet är definitivft något jag kommer att fortsätta med!smiley

Underbara dag

Åh vilken underbar dag det har idag, man märker verkligen vilken påverkan solen har på en! I morse tog vi som sagt en powerwalk, vilket var jätte skönt. Sen åt vi en god frukost och vid ett tiden gick vi och tränade! Känner att jag har varit riktigt hurtig idag faktiskt. Efter träningen och allt bestämde jag mig för att åka hem och hälsa på mamma och familjen och umgås lite med dom.. smiley

Nu har jag precis kommit hem och tänkte pussa lite på min älskling som sitter här och ser söt ut.smiley


Love
/sandra


Powerwalk

Godmorgon!


Nu ska jag och min älskling ut och ta en powerwalk i det fina vädret som vi vaknade upp till alldeles nyss.smiley


Gårdagens kväll

Kvällen igår var jätte lyckad, det var verkligen så trevligt! Det bjöds på jätte god mat, gott vin och goda drinkar.smiley Jag var inte hemma förens vid halv tre i natt, vi fastnade framför tvspelet Buzz.. Jag förlorade hela tiden, men kul var det ändå även fast jag är en dålig förlorare!smiley Tack Maria för allt!

Nu väntar jobbet på mig. Ha en bra dag!

Love


Jordgubb & blåbärs smoothie


Vaniljyogurt, banan, jordgubbar och blåbär

Det blev min sena lunch/mellanmål idag. Snart ska jag och en vän iväg på middag hos en gammal arbetskollega så jag ville inte fylla magen allt för mycket, hehe! Visst ser det gott ut?smiley Jag verkligen älskar mina smoothies!


natti natti

Jag är verkligen så himla trött, så nu tänkte faktiskt jag gå och lägga mig. Jobbar ändå imorgon så då gäller det att vara pigg och glad. smiley


Love


Tandblekning


Jeeej, nu har jag fått mina White strips. Det ska verkligen bli kul att se om dom verkligen funkar! Förhoppningsvis så blir jag nöjd med tanke på hur bra resultatet blev på min arbetskollega. Jag ska påbörja min första behandling nu ikväll som tar 30 minutet. Detta ska man göra morgon och kväll och 14 dagar i sträck för bästa resultat!

Jag kommer hålla er uppdaterade!smiley


Mysig dag på stan

Nu är jag hemma igen efter en jätte trevlig och mysig dag på stan! Det blev en lång promenad och sedan en fika som fick värmde upp oss och våra isbitar till fötter. Efter en massa tjejsnack bestämde vi oss för att gå på bio och se filmen Bolt. Den var faktiskt bra och ibland fick man sig några rejäla skratt. smiley Man behöver verkligen sina "tjej" dagar ibland, dom betyder mycket! I love it!


Fika och en massa skvaller


Nu ska jag ut i den "härliga" vädret och möta upp en tjejkompis. Vi ska ta en promenad runt stan och sätta oss på något mysigt ställe och bara skvallra och prata en massa skit. Man behöver det ibland!smiley

Godmorgon

Nu ska jag slänga i mig lite frukost och sedan åka och träna med en vän till mig. Det blir spinning och core! Därefter blir det lunch inne i stan. Vi hörs sen!

Love


Bra dag!

Hej alla söta!

Idag har det varit en sån där bra dag.. ni vet när det känns som att ingenting i världen kan få dig att känna något annat än glädje! Även fast jag har jobbat 11 timmar idag och haft världen träningsvärk, så har jag ändå känns mig på oerhört bra humör.smiley


Klockan nio imorse var jag på inköp för det som ska komma till sommaren/hösten. Massor med fina kläder som jag längtar tills vi får in!


( Jag och mitt kära kaffe under lunchen. )

Nu kommer jag vara ledig i två dagar, vilket ska bli jätte skönt!smiley

Massa kärlek/ sandra


Nu ska det tränas!

Jag sitter här och väntar på att min älskling ska komma hem så att vi kan gå och träna. Har haft lite träningsvärk i armar och bröst sen sist, fast det är rätt skönt, då känner man att man har varit duktig!smiley Idag ska jag träna rygg, ben och kondition, den är inte alls bra och MÅSTA förbättras!


Puss & godnatt


Det blir en tidig morgon imorgon. Natti natti.


LOVE/ sandra


Det sista offret

Det har känts som att min dag idag har varit jätte lång! Slutade jobba kl 20 idag, men sån tur som jag har hade min älskling lagat en god middag till mig när jag kom hem. smiley Nu har vi precis sett en film som jag blev riktigt besviken på, det sista offret! Det var nog den märkligaste film men det sämst slutet någonsin... Har ni inte sett den så rekomenderar jag inte er att inte se den heller!

Brun och fin utan sol


Jag tänkte tipsa er om en jätte bra Brun utan sol produkt från Kerstin Florian, Sunless tan! Den är verkligen BÄST! Jag har testat många olika varianter men har aldrig blivit riktigt nöjd med resultatet... Antingen har man blivit orange, fläckig eller så ser det ut som att man har kletat på en brun mask i ansiktet. Men med denna så få du en naturlig "solbränna" utan fläckar och missfärgningar. Jag har precis smörjt in mitt ansikte, så imorgon vaknar jag upp brun och fin! smiley

I got to go


Nu ska åka och hälsa på min älskling på jobbet. Efter det ska vi åka och träna bort glassen och pizzan från igår! Förhoppningsvis svänger vi förbi solariöarna också. smiley

Love ♥


Frukost

Godmorgon alla söta!
Vad kul att se att lite fler läsare börjar ramla in, och ännu roligare att ni komenterar. Fortsätt med det!:) Jag vaknade för en timme sen och nu ska jag äta frukost, mums! Jag älskar frukosten!


Vanilj yogurt, banan, müsli och russin.



RSS 2.0