Little pink laptop


Den här ska bli min nu innan jag börjar plugga! Perfekt storlek för att kunna ta med den överallt utan att det blir klumpigt! Sen så är den rosa och söt också, vilket passar mig alldeles utmärkt! smiley 

Datorn kommer från Asus.

Vardagslyx för håret



Dessa produkter är de bästa jag någonsin använt! ♥

Jag har alltid haft problem med att mitt hår alltid har varit så torrt och det blir ju inte bättre utav att jag slingar/bleker det titt som tätt. Men dessa produkter har varit min räddare i nöd och dessutom doftar de otroligt gott!

De finns att köpa på Apoteket, Kicks, NK, Parelle och Åhlens.
Du kan också köpa produkterna på salongerna på Sturegatan 38 och Oxtorgsgatan 4 samt på NK Stockholm.

Jag har haft en underbar helg


Jag blir tyvärr väldigt osocial när vi har så här fint väder, man måste ju passa på att vara ute när solen väl är här! Hur har eran dag varit? Min har varit bättre än bäst! Vi var ju på kalas tidigare idag, först blev vi bjudna på brunch och sen gick vi ut i solen och spela kubb och drack rosé! LOVELY!

Senare på eftermiddagen gick jag och min älskling och la oss i Vasaparken och sola, sen har vi tagit en lång promenad i stan och ätit en god sallad på Café 60!
 
Hela den här helgen har varit helt underbar, kan man inte alltid få ha det så här bra?!



Födelsedagskalas


Godmorgon!

Jag är redan vaken och klar inför dagen. Vi ska snart åka iväg på kalas hos min moster som fyller år idag, det blir bara några timmar sen ska vi ut och lägga oss i solen! smiley 

Idag har jag på mig mig nya söta tunika, jag älskar den! Vi får inte glömma bort att det är morsdag idag!

Vad ska ni göra för kul idag?

LOVE♥


Jag älskar att vara tjej(ig) ♥


♥ Titta så söta! ♥
Dessa två kommer från http://bluebox.se/

De är båda roliga att ge bort och att ha i sin egen nescesär!


Kan det bli bättre!?


Vi har precis kommit hem från Helens krog som finns här nedanför oss. Jag har druckit vin samtidigt som killarna har druckit öl och ätit mat. Det är så underbart att man kan sitta ute med en tunn tunika utan att behöva frysa, I love it.. Kan det inte alltid vara såhär!

Hoppas ni har haft en jätte bra dag!♥


Utlandsvärme!!


Det är helt sjuk hur varmt det är ute idag, det är riktig utlandsvärme! Jag har gått runt i shorts och linne hela dagen men har ändå svettats ihjäl! Vi har legat i Vasaparken och solat i några timmar och nu har vi precis kommit hem. Det ska tydligen bli ännu varmare i morgon och på måndag, blir det de så vill jag bada! smiley  Unda hur varmt det är i vattnet nu?

Nu ska jag vara hemma ett tag och senare ska vi förmodligen ut och sätta oss på någon uteservering och dricka lite vin. Det låter som en perfekt avslutning på den här underbara dagen tycker jag!

Söta berlocker

  
 

Dessa söta berlocker kommer från Juicy couture och finns att beställa på deras hemsida: http://juicycouture.com/. Där finns det även fler att välja mellan, men jag valde att plockade ut mina personliga favoriter! Jag älskar att man kan sätta ihop sitt armband / halsband efter sin egen smak och stil! Vilken var din favorit bland de här sex?

Det ligger i pris på ca 50 dollar/st
Dyra men fina!


Idag har jag bestämt mig för att bli brun...

Godmorgon söta ni! ♥

Det är helt sjukt vad fint väder det är idag, och det kommer bara bli varmare! Idag har jag, fredrik och min baby bestämt oss för att lägga oss i Vasaparken här nedanför oss och köpa med oss mat och lite vin så vi har något att underhålla oss med medans vi solar, hihi! Idag ska jag bli brun!! smiley

Vad har ni för planer för dagen?


Osis - Dust it!


Jag älskar DUST IT!  Detta pulver ger håret maximal volym utan att man behöver tupera eller slita på håret på annat sätt! Pudra lite i hårbotten, styla det som du vill och vips så har du volymen du alltid drömt om.  
I JUST LOVE IT!


Finns att köpa i nästan varje frisörsalong och finns även att köpa på massor av hemsidor på nätet.
Kostar alltifrån 99 - 179 kr per burk.



Thailändska pannkakor



Vi försökte oss på att göra thailändska pannkakor här hemma, jag har aldrig ätit dom själv men Gino och Fredrik som har gjort det tyckte ändå att de blev rätt lyckade. Det var kul och testa men det räckte med en pannkaka för mig, de var rätt mastiga!

Vi gjorde pannkakorna efter det klassiska receptet:

  • 2½ dl vetemjöl
  • ½ tsk salt
  • 6 dl mjölk
  • 3 ägg
  • 3 msk smör

  • När pannkakorna var klara bredde vi ut ett lager nutella över dom och la sedan på skivad banan som vi hade stekt. Därefter rullade vi ihop dom och la dom i ugnen i fem minuter på 150 grader för att allt skulle "smälta samman". Sen var det bara att hugga in! Gott var det, men vi ska nog inte göra en dubbelsats nästa gång! smiley 


    Jeansshorts



    Jeansshorts är ett måste i varje tjejs garderob i sommar! Dessa med en söt tunika en varm sommardag, lovely!♥


    Big Citylove



    Jag mötte upp Emelie på stureplan tidigare och vi bestämde oss för att köpa en islatte och sätta oss i solen i Kungsträdgården. Det var länge sen vi sågs så vi hade massa kul att prata om, även min syster kom förbi vilket var jätte trevligt! Emelie skulle ju som sagt jobba vid tre så jag och Kim tog en runda i stan och kikade lite i olika affärer efter en klänning som hon skulle kunna ha på sig på sin slutskiva, tyvärr hittade vi ingen som föll henne i smaken... Däremot fick jag med mig ett par jeansshorts hem från Zara som jag snart kommer visa upp!smiley 

    Hoppas att eran dag har varit lika bra som min Och att den bara blir bättre!


    På söndag är det Morsdag


    Ni glömmer väl inte bort att uppvakta era fina mammor på morsdag på söndag? ♥


    Fredag!


    GOODMORNING SUNSHINE ♥
    Hoppas ni har sovit gott! I dag ser det ut som att dagen bjuder på lite finare väder.smiley  Om två timmar ska jag möta upp min barndomsvän Emelie på stureplan, vi tänkte sätta oss i solen och ta en fika innan hon börjar jobba. Man får passa på nu när man är ledig och när solen skiner!

    Tänk att det redan är fredag, igen... dagarna går så himla fort! Men jag har verkligen sett fram emot den här helgen, inte för att jag ska göra något speciellt utan för att det äntligen är en helg som jag är ledig på! Så i helgen ska jag njuta i solen med min älskling och bli brun! All min färg har försvunnit nu sen jag var i Mexico, boo!

    Nu måste jag hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning!

    Lots of love


    Bunny ♥


    Dessa söta tofflor finns att beställa från http://sexy.se för bara 319 kr. Jag älskar tofflor och går nästan alltid omkring i ett par. Jag blev helt kär i dom här, jag älskar de söta små kaninöronen, hihi!


    Mysdag


    Jag har haft en jätte trevlig och mysig dag idag!
    Efter det att jag varit på fresco så mötte jag upp mamma och tog sällskap med henne hem till dom, även min kusin kom dit så det var trevligt! Vi har ätit en god middag, spelat kort och bara umgåts, jätte mysigt! Nu är jag hemma och har precis bytt om till myskläder, funderar på att bädda ner mig i sängen och slå på en film om ett tag! Jag njuter verkligen av min ledighet och imorgon tänkte jag ta sovmorgon! smiley 

    Min åsikt!


    Jag har fått massa olika åsikter på mitt inlägg angående plastikoperationer.
    Personligen så tycker jag att det är upp till var och en om vad man vill göra med sin kropp. Visst är det sorgligt att det är så många som vill operera sig för att förbättra sitt yttre och det tycker jag är helt okej så länge det inte går till överdrift!

    Jag har full förståelse för människor som gör det för att få en bättre självkänsla och jag ser inte ner på dom för det! Får det dom att må bättre så varför inte? Så länge det är medvetna om riskerna och inte har bestämt sig över en natt! Jag har vänner som har opererat sig för att de har haft stora komplex med vissa saker, jätte synd är det eftersom det är så fina som de är. Men nu idag så kan jag ju inte göra mer än att vara glad för deras skull av att de mår bättre i sig själv och har en bättre självkänsla. Om det gör en människa lyckig, varför inte? Alla är väl värda att vara lyckliga?

    Tyvärr lever vi i en värld där skönhetsidealet står högst på mångas lista! Självklart tycker jag att man ska försöka jobba på sin självkänsla innan man lägger sig under kniven, men ibland så ser man inte det som den "bästa lösningen".


    Jag tycker att vi människor ska sluta upp med att vara så dömmande och låta varje människa gära sina eget val!

    Fika på fresco



    Jag ska snart iväg och möta upp en killkompis på Fresco! Vädret är inte alls lika roligt idag, men det ser ändå ut som att det håller på att spricka upp lite på himlen! Efter att vi har tagit en fika och snackat lite skit ska jag åka hem till min mami och äta middag och umgås med familjen, mysigt! Man får passa på nu när man är ledig!

    Hoppas ni får en bra dag söta läsare!



    Vad tycker ni om plastikoperationer?




    New color


    Den här färgen gillade jag verkligen. På bilden ser det rödare ut än vad det egentligen är, jag skulle nog säga att det är hallon-röd-rosa, korall med andra ord! Lovely! ♥


    Nytt i garderoben



    Tunika från ginatricot 149 kr



    Rosa topp/tunika från lindex 199 kr



    Klänning från zara 279 kr

    Klänningen från zara tänkte jag lägga upp lite, tyckte den var något för lång! Annars är jag supernöjd med dagen shopping! Jag köpte även ett nytt lack som jag snart ska måla på.smiley 

    Härlig dag med lite shopping



    Jag har haft en super mysig och trevlig dag tillsammans med sureia idag! Hon kom hit tidigare idag när jag höll på att tvätta, sen tog vi en promenad ner på stan! Jag har faktiskt hittat lite fina saker idag som jag kommer visa upp snart i bloggen. Vädret har varit jätte bra, dock har det blåst väldigt mycket. Vi åt en god lunch på Zanzibar där det alltid är sol och där sitter man även i lä så det var jätte skönt! Sen testade vi den nya(?) yogurtglassen på 7eleven "last fat NO suger", den var jätte god, nästan för god för att inte vara onyttig, haha!

    Hoppas ni har haft en bra dag! smiley 


    Vi hörs sen


    Nu ska vi börja röra på oss...Puss & kram vi ses på stan!


    Godmorgon

    Det känns verkligen så skönt att få vara ledig ett tag nu! Jag vaknade klockan tio och har börjar dagen med att tvätta upp lite kläder, skönt så har man det gjort! En tjejkompis kommer hit om ett tag, vi har inte setts på länge så det ska bli trevligt! Det kommer förmodligen bli en promenad i stan, jag skulle villja shoppa lite men jag inte hittat någon än som har fallit mig i smaken. Behöver egentligen mest bara fylla på basplaggen, men får se vad jag hittar! smiley 

    Ska ni hitta på något kul idag?


    En av sommarens hetaste färger




    I sommar kommer jag satsa på mycket turkosa detaljer, det ser både snyggt och fräscht ut när man är solbränd!


    Summertime


    Det är helt sjukt hur varmt det är ute! Jag måste ner till källaren och hämta upp det sista av mina sommarplagg, fortsätter det så här lär de behövas! Jag tycker det är sån skillnad på människor man ser ute nu när det är så fint väder, alla är så glada, and I love it!

    Nu är jag ledig i sex dagar och det känns underbart! smiley 

    Me like juicy



    Girls' Days of the Week Panties Set

    Titta så söta!!
    Dessa är från Juicy couture och finns att beställa från deras hemsida http://www.juicycouture.com för 58 dollar. En rolig present till en vän eller varför inte till dig själv!

    Jag är så himla dålig på att hålla reda på veckordagarna nu förtiden, så jag skulle faktiskt behöva såna där. hihi! smiley

    På jobbet...

    Godmorgon söta!

    Jag var uppe redan klockan sex imorse, och det tog verkligen emot att gå upp! Jag är ju inte alls van att behöva vakna av klockan längre, bortskämd som man är! Nu sitter jag iallafall på jobbet och dricker mitt morgon kaffe och håller på att piggna till! Det ser ut att bli jätte fint väder idag med! Läste i tidningen på vägen hit att åskan och regnet är på väg hit, typiskt, nu när jag ska vara ledig resten av veckan... Så passa på och njut nu ni som har chansen!

    LOVE


    Sweet dreams



    Lipgloss

    Titta vilka söta läppbalsam! Man blir alldeles sötsugen när man ser dom här godsakerna! smiley 
     

     

     


    Dessa finns att köpa på http://www.honeyimhome.se/ och kostar 39kr/st!

    Jag har den bästa!



    När jag kom hem möttes jag av en massa tända ljus, lugn musik och bäst av allt min fina älskling! ♥

    Det har gått jätte bra på jobbet idag, det var rätt lugnt under dagen men under kvällen har det varit mer att göra...
    Nu står vi och lagar en sen middag tillsammans, jag är jätte hungrig!

    Hoppas ni har haft en underbar dag!

    Love/ sandra

    Sachajuan ocean mist



    Jag älskar SACHAJUAN Ocean Mist. Det är ett saltvattenspray som ger håret en naturlig struktur som om du har varit på stranden och solat & badat hela dagen. Detta kan du applicera på både fuktigt och torrt hår. Tips för er som tycker att erat hår känns livlöst och trist nu till sommaren, och det doftar otroligt gott också!

    Det kostar ca 160 kr och finns att köpa på t ex. kicks

    Underbart väder idag



    Godmorgon!
    Vilket underbart väder det är idag, det ska tydligen bli den varmaste dagarna hittills. Trist att man ska jobba hela dagen då, jag skulle gärna vilja lägga mig och sola i vasaparken och äta lite glass! smiley 

    Nu ska jag äta lite frukost!


    Hello kitty


    Ett jätte gulligt Hello Kitty kit från H&M.

    ♥  Duschgel
    ♥  Kroppslotion
    ♥  Bodyspray
    ♥  Läppbalsam
    ♥  Spegel
    ♥  Hårborste
    ♥  Läppglans

    Sött va?


    Nyduschad

    Nu har jag precis duschat och lagt en ansiktsmask, ibland måste man faktiskt unna huden det. Egentligen ska man lägga en mask 1-2 ggr i veckan men jag har varit jätte dålig på det under den sista tiden. Men det måste de bli en ändring på, jag ska ju faktiskt bli hudteraput!

    Nu har vi iallafall storhandlat så nu har vi mat hemma igen, jeej! Det är alltid lika härligt att ha ett fullt kylskåp! smiley


    Body splash



    Jag älskar dessa produkter från Victoria´s secret! De doftar otroligt gott, och det finns hur mycket olika dofter att välja mellan och bäst av allt, de är inte alls dyra!

    Jag älskar att dofta blomma!



    Fick massor av funderingar om vart man kan köpa dessa. Tyvärr så finns ju inte Victoria´s secret i Sverige, men man kan ju alltid beställa från deras hemsida http://victoriassecret.com smiley 


    Mys i vasaparken

    Nu har jag kommit hem efter fem timmar på jobbet. Det har varit hur lugnt som helst idag, men det förstår jag! Vem vill in i ett köpcentrum och shoppa när det är så fint väder ute? Speciellt nu innan löning också...

    Min baby kom och plockade upp mig när jag slutade, sen tog vi en vända förbi Vasaparken och åt glass. Vi prövade den "nya" B&J glassen, Wich som var något tråkig måste jag nog säga... men helt okej!

    Ikväll blir det en lugn kväll, jag känner mig jätte trött! Det enda vi måste göra är att STORhandla. Det ekar i vårat kylskåp för tillfället, hehe!

    Hoppas ni har haft en bra dag så här långt!

    Love Sandra


    Dofta gott i sommar




    Storesyster och lillebror



    Nu är jag hemma igen efter en jätte mysig kväll hos familjen!
    Hoppas ni har haft en trevlig lördag.

    LOVE


    My lovely family


    Nu är jag hemma hos min underbara familj. Vi har precis ätit tacos och nu ska vi sätta oss ner och spela lite yatzy och kanske titta på någon film! Det gick jätte bra på jobbet idag även fast jag inte var så sugen på att jobba. Jag jobbar tills på tisdag sen är jag ledig i en vecka, jeej! Det blir en liten försmak på semestern, så skönt!!

    Ha en trevlig lördagskväll söta ni!

    Lots of love ♥


    I am all that




    Man kan inte alltid vara på topp!

    Godmorgon!!

    Jag gillar verkligen inte att sova själv, jag sover inte alls bra då! Jag vrider och vänder på mig och vaknar upp titt som tätt av en massa olika anledningar. Jag känner mig fortfarande ganska så trött och är inte alls sugen på att jobba. Jag skulle hellre ligga hemma under täcket hela dagen och bara sova och se på film! Dessutom är det grått och regnigt ute, så inget skulle ju passa bättre än det!

    Vilket deppo inlägg det blev, haha! Jag mår bra förövrigt iallafall... Man kan ju inte alltid vara på topp!


    Nu - The hills


    Hoppas ni har haft en bra dag kära läsare!

    Jag har haft en jätte mysig fredag tillsammans med Nathalie idag. Vi har bott i våra mjukiskläder och bara mått bra och ätit gott hela dagen. En vän till henne kom också förbi och hängde med oss ett tag, jätte trevligt! Dom har precis åkt hem så nu har jag bäddat ner mig i sängen med min dator. Jag tänkte titta på några avsnitt av The hills! Min älskling sover hos Fredrik inatt så jag är alldeles ensam, läskigt! Jag är jätte töntig när det kommer till sånt, men men.. det är bara att lära sig!

    Imorgon börjar jag jobba kl 11, så ska upp någorlunda tidigt iallafall! Natti natti. sov så gott!

    Love sandra


    Gottegrisar



    Yummi!


    Jag är super nöjd!!


    Jag blev jättenöjd med resultatet!! Nu är jag helblond och glad igen, jeeeej!!


    Resultatet blev så här!!

    Nu är jag hemma tillsammans med Nathalie. Vädret är så tråkigt och grått så vi bestämde oss för att ha en svullo dag med massa gott! Mysigt va!

    Nu ska utväxten bort!!

    Hej söta ni!

    Jag slänger in ett lite snabbt inlägg nu innan jag ska iväg... Jag ska vara där om 20 min! Även min tjejkompis Nathalie ska dit och klippa sig, så vi plockar upp henne på vägen dit! :) Nu jäklar ska den fula utväxten bort!!

    Nu måste jag rusa! Ha en jätte bra dag så hörs vi sen!

    Big love Sandra


    Sov sött


    Nu tänkte jag gå och lägga mig, känner mig jätte trött och sen ska jag upp tidigt imorgon. Klockan 10 ska jag vara hos frisören och ta bort den hemska utväxten som jag har!

    ♥ Natti natti ♥


    Lär dig gå i högklackat...



    ...det är en livsinvestering, jag lovar!

    Hållningen är A och O!
    Det finns inget som är fulare än tjejer som inte kan gå i högklackat. Är man inte duktig, öva hemma innan du går ut!

    Högklackade regler:
    - sträck på ryggen
    - sänk axlarna
    - håll in magen
    - va avslappnad
    - raka steg
    - böj INTE på knäna
    - upp med blicken

    - försök ha tyngden på hela foten. Trampa inte på fotsulorna och slå inte ner hela klacken först med full kraft. Försök sätta ner hela foten i marken samtidigt, det ser mycket bättre ut då!

    Det är lättare att gå i högklackade skor med platå framtill, du får bättre stadga och det blir inte lika vingligt. Samma sak är det med skor som har bredare klack, det är lättare än att gå i än ett par klassiska stilettklackar.

    Nu är det bara att sätta igång att öva! Det är ju så snyggt....



    Haribo nappar


    Ledsen för dålig uppdatering idag! Efter jobbet så gick jag och älsklingen och åt mat på kungshallarna, jag åt en jätte god kycklingwok med massa goda wokade grönsaker! Sen åkte vi och köpte Haribo nappar, vi har varit så sugna på det nu ett tag sen det började med reklamen på tven, haha! Så nu sitter vi här i soffan med varsin dator och äter haribo nappar i alla dess smaker, yummi! smiley 

    Hur har eran dag varit?

    Snabbt inlägg...

    Nu sitter jag på jobbet och har 10 minuter kvar av min lunch! Det går bra, rätt mycket att göra så det är kul! :) Jag slutar kl 18 idag! Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg, hörs när jag kommer hem!

    Love

    Powerwalk


    Nu har vi kommit hem från våran lilla runda som vi brukar ta när vi ska powerwalka. Vädret är underbart och det är riktigt varmt ute! Jag är inte alls sugen på att åka och jobba nu... nu vill jag bara vara hemma och pussa och krama på min baby hela dagen. Men man kan inte alltid få som man vill... så nu är det dags för mig att göra mig i ordning!

    Vi måste skaffa rullgardiner!

    Godmorgon sötnosar!

    Jag vet inte riktigt vad jag gör uppe nu, men jag kunde inte sova längre. Vi måste nämligen skaffa rullgardiner till sovrummet, nu på morgnarna är det jätte ljust inne hos oss och det är inte så lätt att sova med sol i ansiktet, hehe! Klockan tio har älsklingen lovat mig att följa med ut på en powerwalk, härligt! Det är alltid skönt att komma ut lite innan jobbet. smiley 


    Nu blir det film...


    trippeltång


    Jag funderar på att köpa en trippeltång... är rätt trött på mitt hår och skulle vilja liva upp det lite, så varför inte skaffa en sån här? Håret blir verkligen super snyggt och den ger jätte fina lockar. Det får nog bli mitt nästa inköp!

    High heels - a girls best friend




    Häagen-dazs



    Titta vad jag hitta i frysen! Lite glass kan man ju aldrig tacka nej till...


    Några mysiga timmar på stan


    Nu är jag hemma efter några timmar på stan! Även fast det är lite mullet ute så är det ändå väldigt varmt i luften, jätte skönt!! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska väl vänta på att min baby ska komma hem från gymmet så att vi kan äta lite middag! Förövrigt blir det nog bara en lugn kväll med lite myspys framför tven! Vad ska ni göra?


    I´m out of here

    Nu ska jag ut på stan och göra några ärenden!

    Love


    puss

    Följ min blogg med bloglovin

    Halv blond, halv brunett



    Jag har en hemsk utväxt! Frissan på fredag bokat!



    Bönor och bakat har världens godaste ciabbatas



    Nu vi precis kommit hem från Bönor och bakat där jag har ätit världens godaste frukost / lunch. Jag älskar deras ciabbatas! Jag tog en med Mozzarella, tomat och basilika, yummi! Nu är jag mätt och belåten. smiley

    Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning!

    Sovmorgon


    Bild på mig från Mecixo

    Godmorgon! Idag har jag verkligen sovit ut, hur vanligt är det att jag vaknar efter kl tio? Men jag känner mig näsan segare nu än när jag vaknar vid 8-9 tiden. Jag har egentligen lite saker att göra idag men jag måste bara strukturera den så att inte allt krockar med varandra, det är så typiskt mig!

    Jag har suttit och bläddrat igenom alla bilder från Mexico nu på morgonen, gud vad jag längtar tillbaka! Det är ett ett resemål jag VARMT kan rekomendera för er som funderar på att åka utomlands mallan perioden januai-maj. I love it, och vi ska garanterat åka tillbaka!

    Nu ska jag och älskling ner och äta frukost på Bönor och bakat, hörs snart!

     Love Sandra

    Nu är det rent och snyggt...

    Pjuuh, nu är det rent och snyggt här hemma igen, men vilken tid det tar! Nu har jag bytt om till myskläder och ska bara lata mig dom sista timmarna innan jag går och lägger mig, skönt!

    Ha en mysig kväll!

    Big love ♥


    Gåva från kerstin florian



    Min kära sambo fick en gåva med lite produkter från Kerstin florian som jag istället fick. Han tycker inte att det är lika roligt som jag med skönhetsprodukter, haha! Kul, jag älskar hennes produkter! Det är också dom jag kommer jobba med under min utbildning!smiley


    Storstädning!


    Nu är jag hemma från jobbet och ska snart sätta igång och "jobba" här hemma också. Har precis börjat lite smått med middagen, är jätte hungrig.. sen ska lägenheten städas! Det är verkligen så skönt när allt sånt är gjort, då kan man verkligen koppla av och må bra. Hatar när det är skitigt och stökigt, jag blir så stressad då!

    Nu ska jag återgå till matlagningen...


    Lugn dag på jobbet...

    Nu sitter jag och äter lite havregrynsgröt och dricker kaffe på min lunch här på jobbet. Min arbetskollega har blivit faster till världens sötaste lilla tjej som bara är 4 dagar gammal. Dom har precis varit här och hälsat på och jag som är så svag för barn kan inte arbeta när jag har dom i närheten, hehe! Det är jätte lugnt på jobbet idag...men då hinner man fixa och dona med annat som man annars inte har tid med! smiley

    Nu ska jag äta vidare!

    Love/ sandra


    Ego girl



    Visst var tunikan söt på? :) Nu ska jag börja röra mig till jobbet! Jobbar 12-18 idag så det blir ett kort pass, sen ska det storstädas här hemma, jeeej! Dont like!

    Ha en jätte bra dag söta ni!

    LOVE


    Drömmar



    Jag har vaknat upp två gånger inatt av att jag har gråtit och att min kudde har varit helt dygnsur. Jag drömde att Valentina som åkte här ifrån igår dog på resan hem, jag vet inte hur men det var så himla verkligt! Jag tänkte liksom tillbaka på vad jag hade sagt till henne innan hon åkte och om jag skulle kunat förhindra att det skulle hända. Det är läskigt hur verkliga drömmar kan vara! Det är inte första gången jag drömmer om dödsfall och vaknar upp helt söndergråten... 

    Är det någon som vet vad dessa drömmar betyder? Är det bra eller dåliga? 

    Ballar av stål



    Ni missar väl inte det sista avsnittet av Ballar av stål kl 21.55 ? Det är ju så sjukt roligt!!

    Från zara



    Fick med mig en söt tunika från Zara hem idag! Den ser inte så rolig ut på bilden, men den är jätte fin på!

    Snyggt med blått när man är blond!




    Like the old times


    Nu har Valentina åkt, vilket känns jätte tråkigt! Vi har verkligen haft det så himla trevligt dom här två dagarna, synd att tiden går så fort bara! Hon kommer till Sverige i början augusti igen, så då ses vi igen! Jag känner att jag har varit jätte osocial i bloggen dom senaste dagarna, men har verkligen inte haft tid att uppdatera något, plus att jag knappt har varit hemma! Idag har vi varit på stan i princip hela dagen, tråkigt väder har det varit men vi har suttit på fresco och kikat runt lite i butiker så det har varit mysigt ändå! smiley

    LOVELY DAY♥











    Jag hade som sagt en underbar dag igår, den kunde helt enkelt inte ha blivit bättre! Jag mötte upp Valentina på centralen, därefter tog vi bussen till Strandbryggan, vårat gamla "hak". Där satt vi i flera timmar och drack rosé och njöt av den varma solen och pratade om allt som har hänt under den senaste halvåret. Erik och odette, två vänner till oss kom också förbi. Vid fem tiden gick vi hem till Erik och hänge på hans balkong där vi fick dom sista timmarna i solen och lysnade på skön musik. Dagen var alltså perfekt! Senare på kvällen mös jag och Valentina bara hemma, drack te och bara pratade!

    Nu ska vi göra oss i ordning och promenera ner på stan. Valentina åker hem ikväll, jätte tråkigt! 
    Hoppas allt är bra med er!

    Lots of love


    Världens bästa dag

    Jag har haft världens bästa och underbaraste dag idag! Valentina är här nu... Berättar mer imorgon!

    LOOOOOOOVE


    See you



    Nu ska jag börja röra mig mot centralstationen. Känns lite pirrigt nu när man inte har setts på så länge!

    Uppdaterar så snart jag kan igen, men nu ska jag ut på stan!

    Love/ sandra


    This shoes are made for walking


    Skorna från H&M som jag älskar! Dom ska med mig ut idag!

    Kanebo

    Kanebo sensai total finish 

    Jag tänkte tipsa er om ett sjukt bra puder som jag använder dagligen! Det kommer från Kanebo och är hur bra som helst. Tidigare använde jag alltid foundation, men det förstörde min hy jätte mycket...därefter började testade en massa olika puder men tyckte bara hyn blev värre. Då blev jag tipsad om det här från kanebo, som jag bara älskar!! Det är ett heltäckande puder som låter huden andas och det har verkligen gett resultat på min hy.

    Ett startkit, med puderdosa, svamp och puderkakan kostar ca. 500 kr (vilket det är värt) Därefter köper man bara kakan och kan byta ut svampen då och då. Jag minns inte riktigt vad puderkakan kostar, men tror att det ligger på ca. 250 kr.

    This is always in my bag and I JUST LOVE IT!


    Från igår



    Det blev tyvärr inte så mycket bilder igår, men några stycken! Jag tänker på sommar när jag ser dom här bilderna! Lovely!


    Idag kommer Valentina

    Godmorgon!



    En gammal bild på mig och valentina

    Vi hade en jätte trevlig dag/kväll tillsammans igår på kalaset! Vi åt en massa god mat, drack vin, satt ute i solen, spelade kubb, tittade på eurovisioncontest och bara hade det trevligt! Jag var hemma halv tre inatt, så känner mig inte sådär jätte pigg just nu! Men vet ni vad, det gör ingenting!! För om tre timmar ska jag möta upp min italienska kompis Valentina som jag inte har träffat på ett halvår! Hon stannar hos mig över natten och åker hem imorgon kväll, det ska bli såå kul! Så håller vädret i sig så kommer vi nog bli ute hela dagen.

    Hoppas ni har haft en bra helg!

    LOVE


    Nu ska jag till jobbet...



    Nu ska jag till jobbet! Ha en underbar dag och njuta av ledigheten och det härliga vädret som dagen bjuder på!

    Looooove!


    Me love





    Nu är det dags för lite frukost!

    Here I come!



    Juste, jag fick ett brev hem från skolan med en bekräftelse att jag är antagen! Nu börjar jag fatta, nu känns det verkligt! Jag är på väg mot mina framtidsmål....

    Klarblå himmel



    Hoppas ni har sovit gott! Vilken underbart väder vi har här i Stockholm!
     Vi hade en jätte mysig kväll igår, hur var eran? Nu sitter jag här och dricker apelsinjuice och ska börja göra mig i ordning för jobbet. Jag jobbar nästan varje helg, vilket är sjukt jobbigt ibland... Men som tur är är jag ledig imorgon, så jag får iallafall njuta lite av helgen!

    Jag har ett kort jobbpass idag och därefter ska jag hem till mina kusiner på kalas och träffa släkten, det ska bli jätte trevligt! När man inte bor hemma så ses man tyvärr inte lika ofta längre, så då får man passa på när det är kalas eller dylikt! smiley 

    Nu ska kläderna och sminket på!


    Love with my love

    Nu har vi ätit en god middag och gosat ner oss i soffan. Nu blir det myspys fredag!

    BIG LOVE♥


    Läppförstorning



    Jag funderar på att fylla mina läppar igen, fast då ska jag pröva juvaderm! Fast det får nog vänta till sommaren...

    Vad tycker ni om läppförstorningar? Har ni testat det?


    Helg igen!



    Jag har inte kunnat uppdaterat bloggen något under dagen, det har varit fullt ös hela tiden! Hoppas ni har haft en bra dag! Nu är det ju fredag igen, det är helt sjukt vad tiden går fort!

    I morse mötte jag som sagt upp Nathalie, vi tog en sväng förbi NK och sen blev det en snabbis fika ute i solen. Super mysigt! Tänk om man kunde ha det så varje morgon! Nu hade jag tänk laga lite middag, tända ljus och göra det lite mysigt här hemma innan min baby kommer hem. smiley Har ni några roliga planer för helgen?

    Lugn och stressfri morgon

    Godmorgon söta läsare!

    Jag var uppe med tuppen i morse och har sen dess fixat och donat både hemma och med mig själv. Tycker det kan vara skönt ibland att slippa känna den där stressen på morgonen, oftast känner man sig stressad nästan hela dagen då!
     
    Snart ska jag iväg och möta upp min fina vän Nathalie. Vi ska gå och shoppa lite smink på NK innan jag börjar jobba. Vädret ser helt underbart ut när man tittar ut genom fönstret, hoppas det är lika varmt som det ser ut!

    Nu ska jag fortsätta dricka upp mig kaffe och bara koppla av innan jag ska iväg.

    Ha en fantastisk dag!

    LOTS OF LOVE/ sandra smiley


    Filmmys

    Nu ska jag krypa ner i sängen framför en film tillsammans med min älskling som precis har kommit hem, mysss! Jag kommer garanterat somna, som vanlligt... så jag säger godnatt nu!

    L  O  V  E


    Fotlyx



    Jag tycker inte om fötter, men jag tycker om att ta hand om mina egna! Fräscha fötter och tånaglar samt händer, gör så himla mycket, det visar att man tar hand om sig själv! Ser man någon med jätte ovårdade fötter så blir nästan hela personen ofräsch i mina ögon. Det kanske låter hårt, men det är sant!

    Nu till sommaren är det också extra viktigt tycker jag!


    Egentid


    Nu har jag kommit hem och bytt om till myskläder och kokat upp lite te. Mina 4 timmar på jobbet gick jätte fort och det var mycket att göra så det var kul! Min baby är hos en kompis nu och kommer hem senare. I bland är det faktiskt skönt med lite egentid då man bara får vara för sig själv, tycker inte ni det? Då kan jag sitta här utan att behöva känna mig osocial, haha! smiley 

    Hoppas ni har haft en bra dag!

    Love


    Peace



    Got to go!

    LOVE♥


    Vill ha!



    City walk


    Det blåser rätt kalla vindar ute, men sitter man i lä i solen så är det jätte varmt! Vi tog en ganska lång promenad och med min träningsvärk blev det inga långa steg, så det tog sin lilla tid! Till lunch blev det en mezzaluna med pesto och kyckling från 7 eleven, har ni smakat den? Den är sjukt god!


    Promenad


    Nu är frukosten i magen och sminket på och så nu ska jag och älsklingen ut och ta en promenad!

    Puss på länge


    Träningsvärk!!!

    Gomorgon fina!

    Jag somnade som en stock i går i ginos famn och har sovit enda tills nu. För en gångs skull så vaknade jag inte tidigare än kl 9! Jag känner verkligen av träningsvärken i mina lär och armar idag, men den brukar ju alltid bli värre på den andra dagen, alltså imorgon... får se om jag ens kommer kunna röra mig då, haha!

    I dag ska jag jobba, fast jag börjar inte förens kl 16 och har inget bestämt tills dess så jag får se vad jag hittar på. Kanske bara ska lata mig och njuta av att inte göra någonting, låter rätt skönt faktiskt! smiley Hoppas ni har sovit gott!

    Nu ska jag äta lite frukost!


    Heldag med Nathalie


    Det är läskigt hur dagen har gått fort idag... vips så var klockan tio och nu har precis kommit hem! Jag och Nathalie har haft en jätte mysig dag tillsammans idag. Först var vi som sagt och tränade, vilket var sjukt jobbigt.. det märks att man inte är lika uthållig längre! Sen har vi lagat mat, egen skagenröra med bakpotatis som blev jätte god! Sjävklart belönade vi oss med en varsin B&J efter maten eftersom vi hade varit så duktiga på bodypump passet, haha! Det är vi i ett nötskal! smiley 

    Nu ska jag mysa ner mig i soffan med min baby som jag inte har träffat på hela dagen!

    L O V E / S A N D R A


    Bodypump

    Herregud vilket träningspass vi har varit på, jag är helt mör hela kroppen. Jag kan knappt lyfta upp armarna, det är helt sjukt! Jag kommer ha världens träningsvärk imorgon, men då känner jag att jag har varit duktig! Nu är jag hemma hos Nathalie och ska snart börja göra mig i ordning, ser fortfarande nyvaken ut! Sen ska vi handla massa mat och annat gott, det blir bakpotatis med hemmagjord skagenröra, MUMS!! smiley 

    Nu ska jag duscha!


    PUSS

    Nu så mina söta läsare ska jag börja röra mig mot gymmet och möta upp Nathalie! Ni får ha en jätte bra dag i det fina vädret. NJUT! Vi hörs sen!

    LOTS OF LOVE smiley


    Tjejdag


    Godmorgon!

    Hoppas att ni har sovit gott! Som vanligt på mina lediga dagar så vaknar jag väldigt tidigt, men jag ska inte klaga. Jag vaknar iallafall upp till ett strålande väder och ska träffa en av mina bästa vänner 11.30. Vi ska träna sen ska vi hem till henne och laga lite god mat  och bara en en "tjejdag", jätte mysigt! Nu har jag bestämt mig för att ta tag i träningen igen, har haft uppehåll i nästan fem veckor och jag mådde så mycket bättre när jag jag tränade! Så nu jäklar ska jag börja röra på fläsket igen! smiley 

    Fånga dagen!



    Den här filmen fick mig verkligen att reflektera över livet och hur kort det egentligen är. Längre för vissa, kortare för andra! Hur viktigt det är att ta hand om varandra och uppskatta alla små saker som man oftast tar för givet. Hur tacksam man ska vara för att man är frisk och att ens nära och kära mår bra! Vi måste lära oss att ta vara på dagen och sluta ta livet för givet. Vi måste sluta lägga energi på negativa ting som egentligen inte har någon betydelse och istället lägga våran dyrbara tid på saker som får oss att må bra!



    Versace



    BÄSTA PARFYMEN! Versace Bright crystal! I LOVE IT!

    "En sensuell och lyxig doft av magnolia, lotusblomma, granatäpple och ambra."

    Thats me!


    Vrålhungrig!


    Nu är jag hemma efter en mysig fika i gamla stan tillsammans med Nora! Eftersom vi inte har setts på länge så blev det en massa prat om vad som har hänt under den senaste tiden och en himla massa skvaller som jag älskar, haha! Nu håller jag och älsklingen på att laga lite mat, idag blir det tandori kyckling med ris, gott! Jag är vårlhungrig! Senare ikväll ska vi se filmen Philadelphia med Tom hanks, den där filmen när "han" får aids. Jag har aldrig sett den men den ska tydligen vara sjukt bra och rörande. Men först blir det såklart Desperat housewives!smiley 

    Fika i gamla stan

    Nu ska jag till gamla stan och ta en fika med två vänner till mig som jag inte träffat på länge, det ska bli mysigt! Jag har fixat och donat lite här hemma under dagen men nu känner jag att jag måste ut i friska luften!

    I kväll är det Desperat housewives, det får vi ju inte missa!  Hörs sen!

    Love/sandra


    Fransk manikyr hemma







    Snyggt va!


    Vaselin funkar till allt




    Jag älskar vaselin! Jag brukar använda det på mina ögonfransar innan jag går och lägger mig. Det blir som en inpackning och gör att fransarna inte blir torra och går av lika lätt. Annars så funkar det faktiskt nästan till det mesta, spruckna nagelband, fnasiga läppar, torr hy eller som ögonbrynsvax! Blilligt är det också!


    What a beautiful day!


    Vilken underbar morgon! Jag började min lediga dag med en powerwalk med lite skön musik i öronen. Nu har jag precis ätit lite yogurt med flingor och sagt hejdå till min älskling som skulle iväg och fixa bilen! Det blev bättre väder idag än vad jag hade trott, det blåser fortfarande kalla vindar men vi har iallafall en klarblå himmel! Vi får se vart dagen tar mig idag!

    Ha en bra dag söta läsare!

    Love

    Jordan och Peter Andre separerar!


    Nu efter 4 1/2 år så är det slut mellan Jordan och Peter Andre, vilket kom som en överraskning för mig... det trodde jag aldrig! Jordan trodde att Peter Andre var otrogen efter det att han börjat ha sex "annorluna", vilket var (enligt Peter) resultatet av hans maratonträning! smiley 


    Bettingbolag har redan lagt upp vadslagning om när paret kommer att bli tillsammans igen. Vad tror ni?

    Källa: Aftonbladet

    Nu är jag ledig i två dagar!!


    Nu är jag äntligen hemma från jobbet. Minka ynkla 4 timmar gick väldigt fort trots att det var så lugnt i butiken! Vart är alla människor? Är det ingen som shoppar längre?

    Nu har jag precis slagit mig till ro i soffan framför filmen München, har hört att den ska vara bra! Det ska bli så skönt att vara ledig i två dagar nu. Det blev lite ändrade planer ang. min vän från Italien som jag skulle träffa imorgon, hon kommer förmodligen hit på söndag morgon istället, det blev lite strul med resan hit! Jag längtar, helt sjukt att vi inte har sett på ett halvår!

    Hoppas ni har haft en bra dag!

    Love/ sandra

    Work!

    Nu ska jag till jobbet, hörs sen! ♥


    Sommaroutfit från H&M




    brrr vad kallt det är...


    Brrrr, vad kallt det är ute! Vart tog "våren/sommaren" vägen? Nu har jag precis kommit hem från banken och snart tänkte jag ta och göra lite lunch, jag börjar redan bli hungrig matvrak som jag är! smiley 

    Ny vecka, nya tag...

    Det är precis så jag känner just nu! Den här veckan ska jag bara fokusera mig på en massa saker som måste göras, sånna saker som man alltid går och grubblar på i bakhuvudet men som man aldrig tar tag i!

    Idag börjar jag jobba klockan 16 så jag har gott om tid för mig själv här under dagen. Måste uträtta några ärenden, typiskt måndagar... sen ska jag bara ta hand om mig själv lite!:) Nu ska jag däremot gå och pussa på min sömntuta till pojkvän, jag vill ju inte äta frukost ensam!

    Ha en underbar dag fina ni!

    Lots of loove


    Kärlek




    Titta på filmklippet!

    Är den inte helt underbar?
    Jag blir alldeles lycklig!


    New day


    real friendship never ends



    Pjuuh, nu har jag och min sambo legat och kollat på 8 avsnitt av Mäklarna! Jag känner mig helt slut i huvudet, men det är så himla svårt att sluta titta när man kan se fortsättningen direkt efter!

    En kul nyhet är att en gammal, jätte nära vän till mig är på besök i Sverige nu. Hon flyttade till Italien för 6 månader sen och sen dess har vi inte setts och imorgon kommer hon till Stockholm! Åh, det ska bli så kul och träffa henne, vi umgicks i pirincip varje dag förut när hon bodde här! Hon stannar tills på onsdag så det är perfekt att jag är ledig på tisdag, jeeej!

    Nu är jag så himla trött så jag ska faktiskt krypa ner i sängen och sova!

    Natti natti sweet lovers. LOVE!♥



    Vart är världen på väg?


    När jag satt på tunnelbanan på väg till jobbet så satt en pojke i 10 års åldern bredvis mig, tillsammans med en annan kille i 20 års åldern, kunde gissa på att det var hans fotbollstränare eller något.. Hur som helst så berättar den 10 åriga pojken att han inte längre äter godis, förutom några bitar som han får under lördagarna. Jasså, säger "tränaren" då, det är väl bra?! Då säger pojken, Ja.. för jag ska banta! Jag är för tjock...

    HALLÅ, vet man ens vad banta är i den åldern??

    Jag blev så sjukt upprörd och jag fattar inte hur föräldrar kan vara så dumma i huvudet att ens utala sig så till ett barn!? Man kan väl fan inte be en 10 åring banta? Som förälder har man ansvar att se till att dom får i sig rätt kost osv. Och är det så att man har ett barn som är lite överviktigt så kan man väl bara reflektera till vad som är hälsosamt och inte hälsosamt? Eller har jag fel?

    Det är sjukaste är också att han inte alls var tjock! Han var lite rund och go, men inte tjock!!

    Vad är det för jävla sjuk värld vi lever i? Barn ska väl få vara barn!!!


    I´m a barbie girl in a barbie world...



    Home, sweet home!

    Nu har jag precis kommit hem, min baby kom och hämtade upp mig från jobbet när jag slutade och sen drog vi och käkade på MAX. Vi hade varken ork eller lust att ställa oss vid spisen idag så det fick bli snabbmat istället! Nu hade jag tänk hoppa in och ta en dusch och sen ska jag och älsklingen lägga oss och se på några avsnitt av Mäklarna, mys!

    Hoppas ni har haft en fin dag!


    Jag älskar dessa kvällar!


    Vi hade verkligen en super mysig kväll igår med grillmat, härliga människor, pajer och alkohol! Det blev lite kyligare på kvällen men dom värmde vi oss vif elden och dansade till all skön musik som spelades i högtalarna! Jag älskar sånna kvällar, det är sommar för mig! Idag är jag dock lite seg, men det blir jag alltid när jag har druckit alkohol... Jag börjar jobba klockan ett så jag hinner iallafall ta några koppar kaffe och piggna till lite innan jag måste åka! smiley 

    Hoppas ni har haft en mysig och bra helg ni med!

    Love


    Grillkalas!

    Nu måste jag rusa! Ha det så trevligt ikväll söta ni!!

    Love/ sandra



    Solen skiner!!


    Nu är jag hemma igen efter 4 hektiska timmar på jobbet! Det har varit mycket att göra idag så tiden har gått rätt fort. Vi ska iväg på grillkalas vid sex tiden och jag är jätte lycklig att vädret har spruckit upp och blivit fint.. det såg inte speciellt lovande ut i morse och så var det svinkallt också! Men idag har vi tur, det måste man få ha ibland! :) Vad har ni för planer för ikväll?

    Alldeles för mig själv...


    Finns det något som är tråkigare än att äta frukost, eller mat överhuvudtaget helt själv? Man känner sig typ som världens ensamaste människa, haha! Gino ligger fortfarande och sover, och det gör han rätt i... han är ju ledig idag den lyckosten!

    Nu ska jag försöka hinna äta upp och komma iväg till jobbet.

    LOTS OF LOVE smiley

    11 timmars sömn

    GODMORGON!

    Under min lilla filmkväll som jag hade för mig själv igår så hann jag se en halvt avsnitt, sen somnade jag! Klockan var ju ine ens speciellt mycke men tydligen var jag tröttare än vad jag trodde... så jag har nästan sovit 11 timmar inatt! Hade inte väckarklockan väckt mig för 10 minuter sen så skulle jag nog kunnat sova några timmar till, mycket ovanligt för att vara mig! Så nu är det bara för mig att göra mig i ordning och äta lite frukost för sen ska jag till jobbet. Jobbar bara 4 timmar, vilket både är skönt och segt!

    Hoppas ni alla söta läsare har sovit gott!


    fredagskväll



    Nu har jag förflyttat mig från soffan till sängen i sovrummet. Min baby och fredrik sitter ute i vardagsrummet och kollar på The spirit, ingen film för mig.. den verkar ur tråkig! Så medans dom sitter där och tittar på den tråkiga filmen så passar jag på att se de första avsnitten av Mäklarna som kommer ge mig många goda skratt här ikväll! smiley I Like!


    That´s not my name



    Love this song!

    Den var med på catwalken på Victoria´s secret fashion show 2008-2009


    Huvudvärk


    Nu är jag hemma, ombytt till mina myskläder med världens spänningshuvudvärk! Kände redan på jobbet att jag började få ont i huvudet men nu trycker det som bara den bakom ögonen, bohoo! Hatar huvudvärk! Jag har redan gosat ner mig i soffan framför färjan och har planerat att ligga här hela kvällen och hoppas på att jag mår lite bättre snart! Förhoppningvis kommer min älskling hem snart så jag kan få bli lite ompysslad, det tycker jag att jag förtjänar! smiley 

    Halva dagen har gått..

    Nu sitter jag på jobbet på min luncrast och har 3 timmar kvar att jobba! Eftersom att jag jobbar hela helgen så blir det en lugn fredag för mig, och sen ska jag ju faktiskt på "kalas" imorgon så lite motta för det vara! Känns trist att stå här inne i butiken när man vet hur fint solen skiner där ute...men men, semester har jag ju senare i sommar så det är bara att bita ihop tills dess och hoppas på härliga och varma dagar när jag är ledig i veckorna! smiley 

    Nu, back to work!

    Love /sandra


    Victoria secret

    I LOVE IT!







    Jag blir så sugen på att beställa hem en massa fina grejer från Victoria Secret. Det är bara så synd att tullavgiften är så himla dyr! Hur bra hade det inte varit att ha dom här i Sverige? I wish my dream come true someday!


    vart tar tiden vägen?

    Hjälpa vad tiden går fort, det är ju Fredag idag!! Det hade jag helt glömt bort... jag hänger verkligen inte med, tiden bara rinner iväg! Känner ni likadant? Man måste verkligen ta vara på dagarna känner jag, ibland tar man dom bara för givet...

    Carpe Diem - Fånga dagen


    Sunshine


    Åh vad jag har sovit gott inatt! Äntligen känner jag mig riktigt utvilad, och vilket fint väder det är ute! Nu ska jag och gino äta lite frukost och sen måste jag börja göra mig i ordning så att jag kommer i tid till jobbet. Jag är en riktig tidsoptimist, hihi! Jag dyker nästan alltid upp i sista stund och det är en väldigt dålig vana!!

    Jag slänger in ett inlägg innan jag åker sen!

    puss puss


    Gäsp!

    Nu känner jag att det snart är dags att hoppa i säng. Dagen har varit lång och jag känner att all min energi är slut. Imorgon väntar en ny dag och nya tag!

    Sov sött! ♥


    Bon apetit


    Mäklarna

    Har ni sett Mäklarna någon gång? Det är en serie som går varje söndag klockan 20 och det är så sjukt roligt!! Jag skrattar i princip hela tiden! Det är med Cecilia Frode och Kjell Berg som är så klockren. Eftersom min fina älskling vet att jag älskar den serien så mycket så var han så snäll att köpa hem hela serien på dvd. smiley  Nu vet jag vart jag ska spendera mina närmaste kvällar framför!


    Blombud

    Nu har jag precis kommit hem från 6 timmars arbete. Dagen har gått bra och nu på eftermiddagen blev jag överraskad med ett blombud. Först förstog jag inte riktigt vem det var ifrån men en såg jag att de var ifrån min fina vän sureia som ville gratta mig för att jag kom in på utbildningen! Hur gulligt var inte det!? Jag blev alldeles rörd! TACK!

    Nu hade jag tänkt ställa mig och laga lite middag, det blir kycklingwok...mums!

    Hoppas ni alla har haft en fantastiskt bra dag!
    LOVE


    Snart ska jag till jobbet...

    Jag var uppe med tuppen imorse, förstår faktiskt inte varför jag alltid ska vakna så tidigt. Men har fått lite saker gjorde här hemma iallafall och snart ska jag till banken och uträtta några ärenden, därefter ska jag till jobbet! Typiskt att det är soligt och fint väder idag när man inte har möjlighet att vara ute någonting... Hoppas det blir bättre till helgen, då är vi
    bortbjudna på grillkalas! Har ni några roliga helgplaner?

    Vi hörs senare!

    Love /sandra


    Filmkväll


    Nu efter tvättstugan och matlagning har jag äntligen slagit mig till ro i soffan. Min baby har hyrt ett par filmer som vi tänkte se på samtidigt som vi ska dela på en B&J´s half baked, yummi! Det är jag värd nu när jag vet att jag har kommit in på hud- och spateraput utbildningen, jag är så lycklig! Det är anledningen till att jag "firar" med en B&J mitt i veckan, hihi! smiley 

    Hoppas ni har haft en bra dag!

    BIG LOVE



    Bloglovin´

    Ni har väl inte missat att ni kan bli uppdaterade varje gång jag har skrivit ett nytt inlägg här i bloggen? Det enda ni behöver göra är att klicka på knappen och sen är ni med i leken! smiley 

     Follow Love by Sandra


     


    Ja, det stämmer...



    Naga



    Det blev en spontan fika/lunch med sureia på Naga som ligger på rörstrandsgatan. Ett jätte mysigt ställe som har världens godaste thaimat! Ni som bor i stockholm och älskar thaimat måste dit!

    Nu ska det tvättas....


    Gör din egen hårinpackning


    Mixa elle vispa ihop avocadon, olivoljan och äggulan till en slät kräm. Massera in det i håret och låt det verka i 30 minuter med plast över. När 30 minuter har gått så är det bara att skölja ur, känn skillnaden! Ge håret det de behöver...


    Nyvaken

    Godmorgon!
    Hoppas ni har sovit gott. Idag är min dag rätt oplanerad, däremot väntar tvättstugan på mig kl 16 men annars har jag faktiskt inga större planer... skönt! Funderar på om jag kanske ska gå ut på en powerwalk lite senare och bränna lite kalorier... hm, de låter inte som e dum idé!

    Nu ska jag väcka min baby som fortfarande igger och sover, jag vill äta frukost!

    Make your own makeup


                   
    Jag hörde talas om den här hemsidan från en vän till mig och var tvungen att se efter vad det  var. Här kan du alltså mixa ihop ditt eget smink efter dina egna önskemål, hur lyxigt är inte det? Och hur häftigt är det inte att göra sitt eget läppglans som ingen annan har? Desutom är det mineralbaserat...

    Gå in ock testa:
    http://www.prescriptives.com/custom/custom_blend_landing.tmpl


    Familyday

    Nu har jag precis kommit hem från mamma och familjen. Det är alltid lika mysigt att umgås med dom. Vi har spelat lite kort, ätit god mat och bara pratat! Love my family!


    Jag hade tänkt mysa ner mig i soffan nu framför Desperat housewives men våra kanaler funkar inte? Någon annan som har samma problem? Jätte konstigt... man får vara glad för att datorn funkar iallafall! smiley 


    Nu ska ni få höra....


    Åh, jag är alleles överväldigad!! Jag kom precis hem till mamma från en intervju på International beauty school by sweden om att få bli antagen till deras hud- och spateraput utbildning som börjar nu till hösten. Och vet ni vad?! Jag blev antagen!! Jag känner mig så lycklig just nu att jag inte riktigt vet vad jag ska göra av mina känslor! Äntligen är jag påväg åt rätt håll, äntligen kommer jag få göra något som jag tycker om! Jag har valt att ta utbildningen på två år (deltid) vilket gör att jag kommer kunna jobba och studera samtidigt, skönt va!

    Got to go!

    Wish me luck!



    Man kan vakna upp på många olika sätt...

    Men idag känner jag mig riktigt glad, och förväntansfull... Jag ska iväg på ett viktigt ärende som jag har sett fram emot ett tag nu. Det har att göra med mina framtidsplaner som börjar nu till hösten. Därefter har jag bestämmt mig för att åka hem till min käre mor och syskon och hälsa på. smiley Så himla skön att vara ledig tycker jag, man får så mycket saker gjorda som man inte hinner med annars! Jag är ledig imorgon också men sen ska det jobbas i 5 dagar...

    Love love looove


    Bedtime

    GÄSP! Nu är jag jätte trött... Vet inte riktigt vad som har hänt. Förut var jag kvällspigg och morgontrött, nu är det precis tvärtom! Nu kan jag istället vakna kl 8 på morgonen och vara jätte pigg, vilket kan vara skönt ibland då jag tycker att dagen känns mycket längre. Men nej, nu är det marsch i säng!

    Sov gott söta ni!

    Love /sandra

    Mysig kväll tillsammans med Natalie


    Filmen var JÄTTE bra! En film jag verkligen kan rekommendera för er som inte har sett den. Det är faktiskt en av de bästa svenska filmer jag har sett. Både jag och Natalie blev positivt överraskade att den verkligen var så bra som alla har sagt! smiley


    Män som hatar kvinnor!



    Äntligen ska jag få se den omtalade filmen Män som hatar kvinnor! Det är på tiden att se den nu tycker jag! Jag går tillsammans med min kära vän Natalie som är lika efterbliven som jag, hihi! Filmen börjar kl 18 så jag ska snart börja röra mig så vi hinner ta en fika och prata lite!

    Vad tyckte ni om filmen, bra/dålig?


    Sandra tipsar!


    VARJE DAG!

    1. Rehydrating, Neroli cleansing milk (rengöring)
    Fuktar, tillför syre och lugnar din hy!

    2. Clarifying, Raspberry extract (serum)
    Ett serum som passar alla hudtyper och ska användas under din dagkräm! Den ger fukt och motverkar porer.

    3. Rehydrating, Liposome day creme (dagkräm)
    Denna dagkräm genomfuktar din hud och är extra bra för er med känslig till torr hud.

    1-2 ggr i veckan

    1. TM. Moor mud (lermask)
    Kan användas för både kropp och ansikte. Den rengör, tillför fukt och förebygger acne. Rik på mineraler!

    2. Aroma äkta, Neroli water (ansiktvatten)
    Den fuktar och är bra vid känslig hy. Den använder jag i samband med lermasken!

    Det är verkligen så viktigt att ta hand om sin hy. Jag tror faktiskt inte att det är så många som förstår hur mycket skit vi egentligen har i vårat ansikte... tänk bara på alla avgaser som vi vistas i nästan hela tiden, och det är bara en bråkdel av vad våran hud får ta! Bara för att det inte syns behöver det inte betyda att det inte finns där!

    Jag har använt mig utan Kerstin Florians produkter i flera år och de är fantastiska!


    Perfekt start på dagen...



    Jag känner mig fortfarande helt slut i kroppen, så jag har bestämt mig för att bara ta det lugnt i några timmar nu framför min kära dator och tv! Jag har faktiskt också min älskling här bredvid mig så lite mys får det också bli. Vilket lyx va! smiley 

    trött sandra

    Jag har legat och sovit i soffan i flera timmar nu... måste sova vidare, fast i sängen! Hörs imorgon!

    Love/ sandra

    Matlagning


    Jag har varit så trött idag att jag inte riktigt vetat vart jag ska ta vägen. Har känt mig som en vandrande zombi! Nu är jag hemma, klädd i min söta rosa mysdress och ska strax ställa mig och laga lite mat, är vrålhungrig!  Nu är jag ledig i tre dagar och det ska bli så skönt!

    Bilder från gårdagen!


    Jag hann inte riktigt med där...hehe



    Fem kamp, vi vann!!



    Innan extreme...



    HJÄLP!



    Det blev verkligen en lyckad kväll igår och jag är så glad som har sånna fina arbetskamratersmiley


    Natti natti

    Jag precis kommit hem och jag är såå trött! Nu ska jag sova... Bilder från ikväll läggs upp imorgon!

    Natti natti!!


    Ready, set, go!


    Ha en trevlig kväll söta ni!
     
    Lots of love♥


    Fix o trix

    Hej!
    Nu har jag jobbat klart, ätit och kollat ut vad jag ska ha på mig ikväll. Det är verkligen perfekt väder för grönalund, men det är vi säkert inte ensamma om att tycka...det lär vara rätt mycket folk! Jag är iallafall på G och ska strax börja göra mig i ordning. Det som suger är att jag jobbar imorgon, wohoo! Men det är bara att bita ihop, det ska inte få förstöra min kväll! smiley 

    Nu har jag lite bråttom...


    Slänger in ett snabbt inlägg nu innan jag ska åka till jobbet. Jag hade en jätte mysig kväll igår och sov som en stock efteråt. Idag jobbar jag bara fyra timmar och sen ska jag åka till gröna lund med jobbet. Det ska bli jätte kul, förmodligen drar vi ut efter det också!smiley

    Hoppas ni får en bra dag!

    L O V E


    Det här gör jag ikväll...

    Som jag sa tidiagre så skulle jag inte göra någonting ikväll, inte ens laga mat. Därför har jag unnat mig själv en pizza och en B&J half baked! YUMMI!  Nu ska jag mysa med min älskling framför Den sista samurajen som jag konstigt nog aldrig ha sett förut.

    Love


    spread some love


    Från gårdagen


    Hej söta!
    Jag har det jätte trevligt igår men det var mycket lugnare ute än vad jag trodde att det skulle vara. Idag har jag kännt mig lagom sliten och har äntligen precis kommit hem från jobbet. Ikväll har jag bestämmt mig för att jag ska lata mig och inte göra någonting, och det ska bli så skönt! Hur var eran valborg?

    Love/ sandra


    RSS 2.0