Ciao Ciao

Vi kom nästan precis hem från en trevlig middag på Ciao ciao. Vi satt på deras mysiga uteservering och åt både varmrätt och efterrätt, jätte gott var det. Jag älskar deras pasta!

Jag ska snart borsta tänderna och mig iordning inför natten. Jag ska möta upp Nathalie klockan 10 imorgonbitti. Det blir en snabb vända på stan och sen ska det solas!

Hoppas ni alla har haft en jätte bra dag!♥

Silvershampoo


Måste bara tipsa om mitt silvershampoo som jag älskar. Det är till för alla blonda, vit- och gråhåriga och används som ett vanligt shampoo. Det hjälper också till att ta bort missfärgnigar, gula toner och ger också ett väldigt fint lyster. Man ska tänka på att inte använda det regelbundet utan kombinera med en fuktgivande shampoo eftersom silvershampoot lätt kan vara uttorkande. Detta har hjälp mig och mitt hår många gånger då blekningen inte riktigt blivit som man hade tänkt!

Det finns många olika silvershampoon att välja mellan men jag tycker att det här är bäst! Det kostar ca 300 kr för en liter och finns och köpa hos de flesta frisörsalonger.

Me love Ice cream

1d294854d088439b2f5abbe107faf68e.png













Just nu sitter jag på min lunchrast på jobbet och har precis unnat mig själv en glass, jätte mumsigt. Har varit sugen på det hela dagen så det är ju bäst att passa på nu när man kan, hihi. Lite kan man väl få njuta även fast man jobbar!smiley 

Vad gör ni som är hemma och inte är ute och njuter av solen då?

En pigg tjej!

Godmorgon sötnosar!
Jag var uppe vid 6 tiden imorse. Kroppen strejkade när klockan ringde och det tog verkligen emot att behöva stiga upp. But I made it, och nu sitter jag här piggare än någonsin!



Detta ska då föreställa min klänning som jag köpte igår. Det gick inte att få någon bra helkroppsbild så ni får nöja er med den här. Nu ska jag börja röra mig mot jobbet. Jag får köpa med mig en latte och en smörgås på vägen, det ekar i vårat kylskåp här hemma. Så frukost på bussen får det bli, Lyx!

Hoppas ni får en underbar dag! ♥

Vardagsklänning


Nu har jag slagit mig till ro i soffan och har precis ätit "middag", om man ens kan kalla det de?! Mätt blev jag iallafall! Jag fick med mig en enkel men snygg vardagsklänning med mig hem från Vero moda idag. Såg den på min arbetskollega och blev helt kär, hehe! Den är mycket finare i verkligheten än på bilden, jag ska visa er sen!

Just nu sitter jag och tittat på 40 year old virgin som jag har sett ett X antal gånger, men den är lika bra för det! Jag längtar tills på onsdag, då är jag ledig och ska sola hela dagen! smiley

Vad har ni gjort idag då?

Godissugen?

Då kan du ju alltid testa på dessa söta klubbor men döda insekter i. Lockande? Mitt sötsug försvann direkt!!



För er som blev sugna så finns dom att beställa här.

Det finns: Syrsa i klubba, larvklubba, skorpionklubba, chokladmyror och myrgodis. YUMMI!

Have a nice day ♥

Nu ska jag snart börja bege mig till jobbet. Min morgon har varit underbar hoppas eran har varit detsamma! Ha en underbar dag och njut av solen! smiley 



Juste, angående min fråga igår "Vad tycker ni om sex på första dejten?". Jag fick en helt del olika svar, visa var för och andra var emot. Jag tycker att der helt beror på hur kemin är och känns det rättvarför vänta? För mig har det gått alldeles utmärk och jag har världens bästa förhållande! ♥ 

LOTS OF LOVE

Hakuna matata


Klockan var bara kvar i nio när vi gick ner till Bönor och bakat för att äta frukost och ändå var det hur varmt som helst. Jag är så lycklig, och värmen gör mig bara mer lycklig!♥ Idag är det en såndär dag då man bara känner att allt är så bra och ser ljust på allting, även fast jag ska stå och jobba i en butik i 8 timmar så är jag glad. Jag älskar dom dagarna!

Nu ska jag hoppa in i duchen och göra mig iordning för dagen.

Hakuna matata - inga bekymmer!

Mascaran som har fått topp betyg!

Denna mascara har kommit från japan hit till sverige och har fått toppbetyg av många stora tidningsmagasin. Den ska tydligen vara jätte bra! Jag vet, "man ska inte tro på allt man hör", men ibland måste man få göra det också och jag tror på den här!

Den ska ge dig långa, separerade fransar utan att klumpa sig. Klara svett och tårar men ändå vara jätte lätt att avlägsna med lite varmt vatten. Låter som rena rama drömmen tycker jag!♥ Jag är nästan lite besatt av långa fina ögonfransar så jag ska faktiskt ta och testa den här nu när jag ska köpa ny mascara. Då ska även jag betygsätta den!

Den finns att köpa på NK, Åhlens, Kicks, Lindex och Cubus och kostar ca 220 kr

I´m feeling HOT Hot hot..



Känner inte igen den svenska sommaren...


Pjuuh, jag har precis kommit hem från jobbet och känner mig HET, då menar jag inte het HET, utan för att det är riktigt hett ute! Nästan lite för varmt om man inte ligger vid vattnet och kan doppa sig när man vill... Ändå har jag knappt några kläder på mig, hehe! Nu ska jag fixa något att äta och någon kall dryck att svalka mig med! smiley

Hur har eran dag varit?

I don´t blame you

UPDATE - Just nu sitter jag på min lunchrast på jobbet. Har ca. 3 timmar kvar tills jag slutar! Det är helt sjukt hur lugnt vi har det i butiken idag, men det är förståligt så jag klandrar er inte, hehe!

Vi hörs mer sen när jag har slutat!

Lots of love ♥

Sex på första dejten?


Vad tycker du? Tell me!

I´m awake!

Hello Gorgeous! ♥

Hoppas ni har sovit gott! Jag vaknade för en stund sen och ska snart iväg till jobbet. Just nu sitter jag och tillför min kropp med lite vitaminer med Vitamin Well´s, dom är ju så goda! Igår kväll blev det bara mys framför tven med mig själv och sen somnade jag i sängen framför en film. Det kan faktiskt vara rätt mysigt ibland!smiley 



Jag börjar bli tokig på min pollenallergi som jag har. Det rinner och kliar i näsan hela tiden och sen är jag jätte täppt! Usch, det är nackdelen med sommaren för mig. Men jag måste nog erkänna att det är värt det, hihi! Jag älskar ju värmen!

Efter jobbet så ska jag träffa min lillesyster. Hon ska åka iväg till Spanien i två veckor på tisdag så vi tänkte ses en sista gång ikväll. ♥

Ha en fantastisk dag söta ni! smiley

Kyssjohanna.se

Såg reklamen om kyssjohannas smycken i Cosmopolitans senaste nummer. Har aldrig varit inne på den hemsidan tidigare men det visade s ig att dom hade en massa fina smycken! Allt detta kommer från Disney couture, super fina tycker jag!

Lovely ♥


Jag har precis kommit hem från en super mysig picknick på djurgårn tillsammans med Annalotta. Hon hade gjort iordning en jätte mumsig picknickkorg med rosé vin, skivad melon och super goda baguetter med parma skinka, mozzarella, pesto och tomat! YUMMI!

Nu har jag bytt om till myskläder och precis sagt hejdå till min älskling och hans vänner som ska ut och partaja ikväll.. Så jag blir ensam hemma hela kvällen! Jag är också super sugen på att gå ut ikväll, men jag öppnar butiken imorgon och det känns inte speciellt kul... Vad ska ni göra ikväll?

Vi har...

0-148e7126b4def4acd0b550ecb7b1117c.png

Kolla varifrån!

Vi har det underbart på djurgårn:)


Picknick på djurgården


Nu har jag precis slutat jobbet och ska snart bege mig ut i solen. Jag ska möta upp Annalotta på Djurgården, vi ska ha pickninck. Super mysigt! Hoppas ni har haft en jätte bra dag hittills.

Mobilbloggar därifrån senare!

STOR PUSS PÅ ER ALLIHOPA! ♥

Babyliss - You curl

Jag funderar på att skaffa mig den här plattången från Babyliss. Den ser så himla enkel och smidig ut på reklamen när dom använder den.. Jag är så himla trött på mitt hår och vill ha något som jag enkelt kan styla till det med. Den här kanske kan bli min räddning?!

Är det någon av er som har denna eller som har testat den? Isåfall, vad tyckte ni? Berätta!smiley

Ibland har man sina dagar...

Godmorgon sötnosar!

Idag har jag inte vaknat upp med världens bästa humör. Jag vaknade upp med huvudvärk (säkerligen vinets fel) och har kännt mig deppig hela morgonen. Jag börjar verkligen tröttna på att jobba när ingen annan "normal" människa jobbar! Det är riktigt påfrestande att alltid jobba helg. Men men, förhoppningsvis så blir det en ändring på det snart!



Nog om det! Vad ska ni göra idag? Sola och bada? Det hade jag velat göra! Idag jobbar jag ijuförsig bara till klockan fyra. Därefter ska jag nog träffa Annalotta, en nära vän till mig. ♥

Nu ska jag äta lite frukost så att jag får lite mat i magen, är jätte hungrig! Är magen glad är människan glad, säger man inte så?

Svaren på era frågor!


Hur gammal är du?
Svar:Jag fyller 20 år den 20 Juli. Soon baby, soon!

Hur lång är du? :)
Svar:
Jag är 160 cm lång

Vart bor du?
Svar:
Jag bor i Vasastan tillsammans med min kära pojkvän.

Hur länge har du bloggat ?
Svar:
Jag har bloggat sen i Januari 2009

Vad jobbar du med?
Svar:
Jag jobbar deltid som butiksbiträde i en klädbutik.

Är utseendet viktigt för dig?
Svar:
Ja utseended är viktigt för mig. Inte för att jag är en ytlig person så, utan för att jag älskar snygga människor och för att jag älskar att känna mig snygg själv.

Jag tycker att ditt hår är så himla fint så jag undrar vad det är för hårprodukter du använder?
Svar:
Jag använder mig för det mesta utav Sachajuans hudvårdsprodukter. Du kan läsa om dom här!

Är det din riktiga hårfärg, eller färgar/blonderar du håret? 
Svar
: Nej, det är inte min riktiga hårfärg, det är blonderat. Har annars mörklblondt till ljusbrunt hår!

Trivs du med din kropp eller har du någonsin var missnöjd?  Jag tycker nämligen du har fina former :)
Svar:
Tack så jätte mycket! Ja, jag trivs med min kropp och har nog aldrig varit speciellt missnöjd med den heller. Jag har lärt mig att älska mig själv för den jag är och accepterat hur jag ser ut. Men självklart har jag haft komplex ibland... det har väl alla?

Om du fick ändra något på din kropp vad skulle det vara?
Svar:
Hm, skulle jag göra någonting så är det nog att förstora mina bröst. Inte till ett par meloner utan till en naturligt stor storlek som passar min kropp.

Vad är ditt dröm yrke ?
Svar:
Eftersom att jag ska utbilda mig till Hud- och spateraput nu till hösten så är mitt mål att öppna min egen skönhetssalong när jag är färdigutbildad!

Favoritbloggar?
Svar:
Jag älskskar Carolina Gynnings blogg, hon är cool!

Drömresmål?
Svar:
Mauritius. Där ska jag gifta mig har jag bestämt!

Idol?
Svar:
Hm, svårt att säga eftersom det är så olika från dag till dag.

Vad för musik gillar du?
Svar:
Jag gillar egentligen nästan all slags musik. Men RNB är det som spelas mest i mina öron.

Pratar du med din kille varje dag?
Svar:
Ja eftersom att vi bor ihop är det svårt att undvika att prata med varandra.

Hur kommer du på vad du ska skriva om ?
Svar:
Jag skriver om att allt som faller mig in. Jag tror inte att man ska tänka så mycket när man väl posar ett inlägg!

Vad tycker du om din blogg?
Svar:
Ja, vad tycker jag?! Jag antar att jag tycker den är bra, men den kan och kommer bli bättre...

Tjänar du pengar på din blogg?
Svar:
Nej, jag tjänar inga pengar på min blogg.

Vart har du köpt dom där underbara brillorna?
Svar
: Dom är köpta i Gallerian i sthlm och kommer från Marc Jakobs.

Vart köper du helst kläder?
Svar:
På H&M och ZARA

Vad brukar du göra en tråkig dag?
Svar:
 Har jag absolut ingenting att göra så brukar jag pyssla om mig själv. Måla naglarna, lägga ansiktsmask mm. Vardagslyx som man inte alltid annars hinner med.

Dröm jobb?
Svar:
Ha min egna salong med mina egna anställda.

Vad skulle du valt: aldrig mer käka nåt du gillade smaken av eller aldrig mer ha sex?
Svar:
Om jag uppfattar frågan rätt så måste det nog vara att aldrig mer äta det jag tyckte om och behålla sexet. Man kan ju alltid lära sig tycka om nya smaker, eller hur! ;)

Vad tycker du om fjortisar?
Svar:
Jag har ju själv varit en, så jag kan ju inte klandra dom. Men däremot tycker jag dagens föräldrar borde ha mer koll på vad deras ungar håller på med!

Skulle du kunna vara kompis med en 'fet' och 'ful' person?
Svar:
Ja absolut, jag dömmer ingen för ens storlek eller för hur den ser ut. Det är insidan som räknas!

Hur gör man en header på blogg.se?
Svar:
Jag har faktiskt ingen aning, det är min kära syster som har hjälp mig med all min design!

Vad är bästa sättet att få en kille på?
Svar:
Tycker du om honom så tycker jag att du ska visa det. Charma honom och ge honom små signalar. Nappar han så nappar han!

Här var svaren på era frågor. Hoppas det ger er någon inblick i mig och mitt liv! Är det något mer så är det bara att fråga! Nu ska jag krypa ner bredvid min älskling och sova. ♥ Natti natti!

Min underbara dag ♥


 Åh vilken underbar dag jag har haft! SOMMAR!! Jag har varit ute hela dagen och njutit av varje sekund. Vi har suttit ute på hennes bakgård och grillat, druckit vin och skrattat en himla massa. Min fina älskling kom och hämtade upp mig hos Nathalie så nu har jag precis kommit hem. Är jätte trött men ska ändå sätta mig och svara på de frågor jag fått, precis som jag har sagt!smiley Ska nog göra iordning en kopp te först!

Hoppas ni har haft en jätte bra dag! ♥

Inte ett moln så långt ögat kan nå...

Nu har vi precis kommit hem till Nathalie efter en mysig dag på stranden! Det har varit klarblått på himlen hela dagen och som jag skrev tidigare har jag tillochmed tagit mitt första dopp, hihi! Nu ska vi grilla och äta snacks på hennes bakgård. Vi är vrålhungriga! smiley 

Vad har ni gjort idag ?

Bilder och allt lägger jag in sen. Då ska jag uppdatera lite bättre! Är solen framme och jag är ledig blir jag osocial, hihi!


mobilbloggning: Vi...

3a9b3b0449fa68ebeef2928b5c72e5f4.png

Kolla varifrån!

mobilbloggning: Vi ligger hässelby strand och har det underbart. Jag har precis tagit årets första dopp, imponerande! Men det var faktiskt riktigt skönt. Nu ligger jag och läser klick och jobbar på brännan, kan det bli bättre? Ikväll blir det grillning hemma hos nathalie. Hoppas ni har det lika bra som jag!:) Frågestund i inlägget nedanför, jag svarar på allt sen. LOVE


Frågestund!


Nu ska jag ut i solen! Medans jag är borta tänkte jag passa på att ha en frågestund till er läsare. Jag får himla massa frågor dagligen om olika OCH samma saker, vilket kan vara rätt uttjatande. Så därför gör vi såhär istället! Fråga vad ni vill så svarar jag på allt senare ikväll.

Ha en underbar dag! ♥

Överhettad morgon


Hoppas ni har sovit gott! Våran lägenhet är överhettad, det känns som en bastu här hemma. Inte speciellt skönt att sova i den här värmen kan jag säga.

Jag ska snart iväg. Idag ska det solas och badas för hela slanten. smiley Men jag ska faktiskt smörja in mig, har sett att många av er har bränt er. Man får inte luras av Sveriges sol, den är starkar än någonsin nu!

Nu ska jag bara äta lite frukost och göra mig irodning! Vad ska ni göra idag? smiley

King of Pop har lämnat oss!




En av världens största popstjärnor, Michael Jackson, har avlidit efter en hjärtattack, enligt LA Times.


Michael Jackson, 50, drabbades av hjärtstillesttånd vid lunchtid på torsdagen.

Han fördes i ambulans under hjärt-lungräddning till UCLA Medical Center i Los Angeles. Sångaren andades inte när ambulanspersonalen kom till hans hem, rapporterar The Los Angeles Times.

- När ambulanspersonalen anlände såg de att hjärtlungräddning redan utfördes av någon i hemmet. (Jackson) andades inte, säger en talesman för Los Angeles brandkår, till E Online.

Detta är taget från Aftonbladets hemsida


Jag fick precis reda på det. För bara några timmar sen avled han, sorgligt! Några dagar före hans sista turné som skulle vara i London. Ja, vad säger man? Han var och kommer förbli en legend!


Back home


Jag kunde ju ha posat lite mer, hehe!

Jag har haft en super mysig dag idag!
♥ Jag kom hem från jobbet för ett tag sen och nu har jag precis ätit middag. Imorgon är jag ledig, jeeej! Då ska jag bli brun, hihi. smiley

Ibland är det riktigt skönt att börja jobba på eftermiddagen, då hinner man göra allt det där som man annars inte gör! Nu ska jag byta om till mina myskläder och gosa ner mig i soffan. Vad har ni för er?

Hoppas ni har haft en bra dag!

Lots of love

Paris Hilton´s sjätte parfym


Paris Hilton släpper sin sjätte parfym!
Hennes tidigare dofter drar in 200 miljoner dollar om året och har gjort succe världen över. Det kan jag faktiskt förstå eftersom jag tycker att de doftar himla gott, något jag tror hennes nya också kommer göra!

Doften Siren innehåller noter av mandarin, aprikosnektar, rangipaniblomma, kokosorkidé, vaniljbönor, sandelträ och musk

Källa: Improveme.se

Solig lunch i Vasaparken

Jag har precis kommit hem från en trevlig lunch i Vasaparken med Karin. Det blev en god räksallad som jag tyvärr inte orkade äta upp, men mätt blev jag iallafall!  Att få komma ut i solen innan jobbet är guldvärt för mig. Mår så mycket bättre då!




Det är riktigt hett ute och det skulle varit väldigt skönt med ett dopp i det blå. Men det får bli imorgon istället! Då ska det solas och badas med Nathalie för då är jag ledig. smiley

Mina glass favoriter


Jag är nog en av de människor som äter mest glass på sommaren. Jag älskar glass! Svalkande och gott när solen skiner, håller ni inte med?! Måste nog köpa mig en nu när jag går ut, ser så himla gott ut på bilderna, hihi!

Vilka är era favoriter?

Jag älskar solen


Jag har haft en lugn och skön morgon utan stress, underbart! Jag börjar inte jobba förens klockan fyra idag så jag ska ut i solen och njuta som alla andra. Ska även ta en lunch med Karin, förmodligen i Vasaparken eller något, vi får se!smiley

Vad ska ni hitta på idag då?

Hoppas ni har sovit gott! ♥


Sweet like sugar


Ser inte sådär jättte pigg ut, börjar bli lite smått trött men ska inte lägga mig än. Snart börjar ju 2 1/2 män och det får man ju inte missa! Mitt favvo program! Det är verkligen ett av få program som verkligen får mig att skratta, påriktigt! Tittar ni också på det?

Glass i stora lass


Jag och min baby har precis varit ute på en liten promenad med en varsin glass i handen. Vi blev så sugna på det efter middagen att vi var tvugna att gå ut och köpa en, hihi! Nu sitter jag framför Bachelorette som går på tv och har precis bytt om till mjukiskläder! smiley Hoppas ni har en mysig kväll!

Love

Shopping


Juste, jag fick med mig det här hemma från ZARA idag. Dom har jätte mycket rea nu, love it!

Jag är beroende


Nu är jag hemma! Jag har blivit helt förälskad i dom såkallade "frappino dryckerna", idag blev det en från Barrista! Dom är hur goda som helst och perfekt nu när det är så varmt ute.♥ Svalkande! Hur har eran dag varit? Tell me! smiley 

Det var några av er som ville att jag skulle börja köra lite "dagens oufit". Här kommer en iallafall!

Kofta -
In wear
Topp - Soaked in luxury
Jeans - Miss sixty
Väska - Gucci
Armband - Tiffanys & Co.
Klocka - Guess


Blogg.se har gjort om deras design såg jag också, riktigt bra blev det måste jag säga! 

3 timmar kvar...



Jobb jobb jobb...
Nu vill jag ut i solen! Läser om hur alla ligger ute och solar och hur varmt det är, förstår ni inte att jag blir avundsjuk, hehe! Nu är det bara 3 timmar kvar tills jag slutar, då är det min tur att få njuta lite! smiley Förövrigt går det bra på jobbet, himla lugnt bara med det förstår man ju. Nu ska jag återgå till arbetet!

♥ Lots of love ♥

Market2member


Jag brukar inte alls gilla gratishemsidor! Men däremot har jag hittat en som jag verkligen gillar och som är super lätt att samla poäng på.

Market2member. Det är en jätte bra sida där du samlar poäng genom dina köp och registreringar på olika hemsidor. Dom har ca. 400 e-handelsbutiker som du kan välja mellan, Kläd- och skobutiker, resebyråer, hälsa och skönhet mm.

Så ska du t ex. handla på nelly.com så går du in på deras hemsida via market2member, då får du poäng för allt du köper där. Detta kan du sen byta ut mot kontanter, presentkort eller skänka till välgörenhet. Det är helt gratis och du kan inte förlora någonting på det!

75 poäng får ni direkt, dvs 50 i startpoäng och 25 om ni värvas av mig!
Registrera dig här

När du sen har uppnått 30000 poäng kan du enkelt byta ut dom till kontakter eller presentkort. Det är hur lätt som helst!

Godmorgon solstrålar!


Jag har varit vaken enda sen klockan kvart över sex.

Har gjort mig iordningen för dagen och nyss ätit frukost. Jag ska åka till jobbet om 20 minuter. Det är faktiskt väldigt skönt att vakna så här tidigt när jag tänker efter, då har man hela dagen att se framemot! Solen skiner lika fint som igår. Idag ska jag faktiskt se till att vistas lite utomhus när jag har slutat, man får ju nästan ångest av att bara gå hem!

Hoppas ni har sovit gott och att ni får en underbar dag! ♥

Godnatt!


Latmasken sandra


Jag har verkligen inte gjort någonting ikväll. Inte ens lagat mat som jag har sagt att jag ska göra hela kvällen, ändå är jag vrålhungrig! Det får väl bli en macka eller något...

Imorgon ska jag upp lika tidigt som idag, fast tröttheten går över rätt fort så det är skönt. Nu vill jag bara ha semster, 4 veckor kvar! Hoppas vädret är lika underbart då som det är nu!smiley

Cocoo.se har öppnat en butik


Cocoo.se har öppnat en butik/showroom på söder i Stockholm. Hur underbart är inte det!? Dom har ju fantastiska smycken och sjukt mycket kul att välja mellan. Måste dit när jag är ledig, spännande!

Öppetiderna varierar tydligen men är man osäker rekommenderar dom att man ringer eller smsar före. Mer information på deras hemsida

Cocoo finns på:
Renstiernasgatan 15
Södermalm, Stockholm

Yummi

Det är verkligen super varmt ute, underbart som bara den! Jag var tvungen att svalka mig kände jag så jag prövade café cooler (heter den så?) från 7 eleven. Jätte gräddig och god var den, men säkert en stor kaloribomb men det struntar jag i! Jag tog med smak av Cappuccino.



Det har gått jätte bra på jobbet iallafall, men man blir ju lite ledsen att man missar det härliga vädret. Man vet ju aldrig när det vänder igen... Hur har eran dag varit då?

God och nyttig lunch

Jag har precis ätit en jätte god kräftsallad med skivade annanasbitar till efterrätt, mums! Nu sitter jag här på kontoret och ska dricka upp mitt sista kaffe innan jag går ut i butiken igen. Jag bara längtar tills jag slutar och får gå ut i solen!smiley 

Hoppas ni som är lediga njuter för fullt! Ni får gärna sola lite åt mig med, jag skulle behöva det, hihi!

Love

Barbiedrogen

Har ni hört talas om "Barbiedrogen"?

Det är en drog som har blivit jätte populärt i England. Preparatet gör dig brun, smal och kåt! Brittiska MHRA har gått ut till flera medier och varnat för att göra reklam för den här produkten eftersom britterna inte vet om vad den ger för konsekvenser. Ändå injicerar drogen flitigt av många av dom! Den har redan börjat spridas illegalt via Internet och på gym, fast det är inte olagligt att använda den än, konstigt nog!

En 29årig norsk kvinna som använde preparatet i hop om att bli brun med istället hamnade hon i Koma. Hon är på bättringsvägen nu men det kunde ha slutat illa!

Jag tycker
inte att det är okej att använda sig utav droger för att gå ner i vikt och bli brun. Ska man gå ner i vikt ska man gå ner på ett hälsosamt sätt och inte trycka/injicera i sig en massa giftiga ämnen som skadar ens kropp.

Jag hoppas verkligen att den blir förbjuden och att den försvinner från "marknaden" så snart som möjligt! Skulle ni kunna använda er utav något sånt här?








Källa: Aftonbladet

Jag är inte van...

Jag har inte sovit många timmar inatt.
Jag är verkligen inte van att gå upp såhär tidigt. Klockan är ju inte ens 7 och jag ska snart åka till jobbet! Jag piggnar säkert till snart... Vad gör ni andra uppe såhär tidigt?

Nu ska jag äta lite frukost!

Love ♥

Jag, just nu!

Gäääsp! Nu börjar jag känna att energin börjar ta slut. Imorgon ska jag upp tidigt, då väntar jobbet på mig! Natti natti sweethearts!

Koh Pangang

Jag älskar Koh pangang! Stället är världens mysigaste och så har dom har världens godaste mat också! Jag är  proppmätt, har ätit på något hela dagen känns det som, hihi. Men är det kalas så är det! smiley 





Dagen har varit super mysig. Jag har verkligen världens bästa pojkvän! ♥

Lots of love

Otur med vädret hade vi ändå...


"Vi hade iallafall tur med vädret" Tyvärr så gick solen i moln såfort vi kom dit, och det var inget litet moln heller för den delen. Tur att vi inte köpte med oss mer än vindruvor och bubbelvatten! Vi ska ju ändå vara på Koh pangang om 1 1/2 timme och då vill man ju inte vara propp mätt, hehe!

Så i Vasaparken var vi inte i speciellt länge. Vi satt där och hoppades på att solen skulle komma fram en timme men det gjorde den inte, tyvärr.... Han blev iallafall jätte glad för presenten jag gav honom, den uppskattades verkligen! smiley 

Vad tycker du? Ge mig lite tips! ;)


Kalasfin

I´m Ready!




Nu är jag klar! Jag ska snart ner till ica och handla det vi ska ha med oss till Vasaparken. Vi har verkligen tur med vädret idag. Tänk om det hade regnat och varit som det var förra veckan, fy vad tråkigt! Nu kanske man har chansen att få lite färg också, känner mig så himla blek och dan.

Jag kommer ta en massa bilder idag som ni kommer få se senare, och självklart kommer jag berätta vad han tyckte om min kreaktiva present sen, haha!


Happy B-day

Idag är ingen vanlig dag för det är min älsklings födelsedag, hurra hurra hurra! hihi smiley

Vi har precis kommit hem från Bönor och bakat. Vi bestämde oss för att börja dagen med en god frukost på deras "uteservering". Det är så himla skönt väder ute, solen skiner och det är riktigt varmt! Det kan faktiskt inte bli bättre...

Jag ska snart hoppa in i duchen och göra mig fin och fräsch inför dagen. Vad ska ni söta hitta på idag då? Skiner solen hos er med?

LOTS OF LOVE ♥

Do you remember Furby?

Hihi, kommer ni ihåg Furby´s? Jag hade en sån när jag var mindre och jag kommer verkligen ihåg hur glad jag blev när jag fick den. Hur häftigt var det inte att den kunde prata, skratta, dansa till musik och bli kittlad? Jag älskade den! Min var vit med svarta prickar, hehe! Hade ni också en Furby?

Nu är presenten klar!


Titta så fint det blev!

Nu har jag skrivit i alla 6 kort och gjort de till "värdecheckar" som han får utnyttja precis när han vill. Precis som jag skrev tidigare! Jag är nöjd, faktiskt jätte nöjd!

På förmiddagen ska jag göra iordning en picknick i Vasaparken medans han är och tränar, det ska ju bli så himla fint väder så där kommer vi förmodligen ligga hela dagen. Klockan 17.30 ska vi vara på Koh pangang pch äta middag sen får vi se vad vi gör efter det. Något mysigt gör vi iallafall! ♥

Städningen avklarad!

Pjuu! Nu är lägenheten städad och klar, gud så skönt! Jag känner mig en anning sliten och då är det inte alls lika kul att sitta och posa framför kameran, hihi! Det blev ingen fika efter jobbet, det började regna och då kändes det inte lika roligt längre. Tur var väl det, annars hade vi nog varit klar med städningen sent ikväll!

Min käraste ska snart åka iväg och göra lite ärenden och då tänkte jag passa på att fixa klart med hans present. Jag kommer visa upp hur allt blev sen. smiley 

Hoppas ni har haft en jätte bra dag! ♥

Inlägg utan bild

Nu har jag precis slutat jobbet, 4 timmar går rätt fort! Gino kommer och hämtar om upp mig om 45 minuter. Han fyller ju år imorgon och jag måste ju köpa lite småsaker att fylla ut boxen med. Efter det åker vi nog och fikar, jag vill sätta mig ute i solen ett tag känner jag. Vad har ni för er?

Ikväll blir det storstädning, skönt att börja nästa vecka med ett rent hem! smiley 

Love


Nu ska jag jobba


Ha en fantastisk dag ute i solen fina ni! ♥

Vi hörs sen!

Sunny day

Mums! Yogurt med äppelbitar, müsli och kanel, det är ju bara så gott! Solen skiner utanför fönstret cch nu verkar det som att den är här för att stanna. Iallafall är det vad som står i tidnigen, vi får hoppas på att det stämmer. Lovely!

Har jag tider att passa?

Godmorgon solstrålar! smiley

Har ni sovit gott? Jag glömde ställa min klocka igår innan jag gick och la mig, tur att jag vaknade upp kl 9 av mig själv. Jag måste ha blivit för van vid att vara ledig, hehe! Jag börjar inte jobba förens om 2 timmar så jag har gott om tid på mig...




Nu tänkte jag iallafall dricka upp mitt kaffe, äta lite frukost och svara på lite kommentarer! smiley

Love

Benjamin Button


Nu är filmen slut och jag är jätte trött! Den var bra, lite för lång för min del bara medtanke på att jag knappt orkar hålla mig vaken till en "normal" lång film. Men absolut en film att rekommendera till er som inte har sett den!

Imorgon jobba jag igen, men bara några timmar. Förhoppningsvis mår jag bättre och kan jobba utan problem!

Natti natti söta ni ♥ LOTS OF LOVE smiley

Promenad på kungsholmen

Jag och älsklingen har precis kommit hem från en liten promenad på kungsholmen. Jag kände att jag behövde komma ut och få lite luft, har ju varit inne hela dagen. Nu mår jag iallafall lite bättre!


Vi fick med oss filmen Benjamin button hem och massa godis och en påse jordnötsringar, hihi! Har ni sett filmen? Vad tyckte ni? Jag har iallafall hört att den ska vara bra!


Nu ska jag sätta på mig myskläderna igen och pussa lite på min baby!♥ Hoppas ni får en jätte mysig lördagskväll!

L O V E/ Sandra

Pincetten med livstidsgaranti


Den här pincetten ska tydlighen vara hur bra som helst och ska klara av att ta varende strå oavsett längd. Det bästa med den är att man har livstidsgaranti på den. Känner du att den börjar bli slö och dåligskickar du bara in den så finslipar dom den till dig. Hur bra är inte det? Och den blir din för bara 200 kronor, sen får man ju tänka på att det är en livsinvestering! smiley

Du kan köpa den här!

Är man sjuk så är man...


Förhoppningsvis
 får det här mig att må lite bättre !

Jag har legat och kollar på tv
nu i ett par timmar. Slumrade till ett tag men nu är jag vaken igen. Jag har gjort i ordning min egen kuckeleduckmedicin (som karlsson på taket säger) hihi! Jag ska nog sätta på någon film och fortsätta vila ett tag till...

Vi hörs sen!♥

Sweet & co.♥

UPDATE - Jag har varit på apoteket och köpt nässpray och allergitabletter nu, får hoppas att det hjälper! Måste nog ta en ipren också eftersom jag har ont i kroppen också... usch vad jag hatar att må såhär!


Jag hittade de här super söta "sötsakerna" och kände att jag var tvungen visa upp dom! ♥


Åh sötsaker, ni vet hur mycket jag älskar det! Dessa accessoarer kommer från Sweet & co. Dom har massvis med söta grejer att välja mellan, kika in där vetja!smiley
 


När allergin tar över...


Usch, jag börjar känna mig sjuk! Jag fick värsta pollenchocken igår. Ögonen, halsen och näsan började klia plus att jag blev helt täppt så att jag knappt kunde andas. Jag hatar det! Nu känner jag mig helt slut i kroppen och är jätte trött! Som jag känner ni vill jag bara ligga hemma framför tven hela dagen, men vi får hoppas på att jag piggnar till snart!

Vad ska ni göra idag?

It´s all about me...


It's just the way it is...

Kedjevinställ



"Ditt vin är dyrbart så vi tycker att du för säkerhets skull ska kontrollera det med både en kedja och en illusion!"

Hittade det här tuffa vinstället från coolstuff.se. Nästan så att jag vill klicka hem ett själv, men vet inte riktigt vart vi ska få plats med den (?) Förövrigt passar den utmärkt som present, kul grej att ge bort tycker jag!

Lyxa till det ibland ♥


Att överraska med ett romantikskt bad uppskattas alltid!
Jag har plockat ihop ett litet sött badkit som garanterat kommer få vem som helst att smälta!♥ Tänd upp med lite levande ljus och lugn musik, gärna champagne och lite jordgubbar också, hihi!  smiley

Detta kommer från Spashop och Shopping4net.

Mätt och belåten!

Nu är jag mätt och belåten. Har ätit på något hela dagen känns det som! Vi har grillat och umgåts och nu har vi precis ätit marängswiss, mums! Nu funderar vi bara på att slå på en film eller något, vi får se! Dagen har iallafall varit jätte trevlig och mysig, alldeles perfekt för mig!

Hoppas ni alla haft haft en super mysig dag! smiley

Utsikt från alltanen



Här befinner jag mig just nu... mysigt va!

Från storstan till landet...


Nu har vi precis varit och handlat grillmat och kommit hem till Fredrik. Vi har varit hemma hos mamma hela förmiddagen och ätit en god lunch med cheescake som efterrätt, yummi! Sen har vi spelat lite kubb också, såklart! haha smiley

Det kom en liten regnskur när vi var på väg hit men nu skiner solen igen. Hoppas det håller i sig! Nu ska jag sätta mig ute på altanen och dricka lite kaffe, måste piggna till lite känner jag!

Love

Ready, set, go!




Redo för midsommarfirande!

Så, nu är jag färdigfixad och klar! Det blir tyvärr ingen midsommarklänning idag som jag hade velat, istället satt jag på mig min nya blommiga tunika. Ni ska få en helbild sen istället!





Tack för att ni gör min dag! ♥

Midsommar!


Bilden är lånad

Idag är det midsommar och solen skiner, jeej! Men tydligen ska det blir sämre under dagen... Hoppas vi kommer kunna grilla lite iallafall, jag är så sugen på grillmat! Marängswiss har vi iallafall bestämt oss för att göra hihi, med eller utan sol!

Vi ska vara hos mamma vid 12 så nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. smiley Hoppas ni har sovit gott!

Natti natti ♥

Nu ska jag sova!

Sov så sött alla ni därute!

Love

Funderar på ett par nya skor...



When Love Takes Over



Sjukt skön låt av David Guetta med Kelly Rowland. Lyssa och hör själva!

Myspys


Nu är jag hemma igen, iklädd i mina mjukiskläder framför tven med älsklingen och fredrik! Idag blir det bara en myskväll. Jag är ledig imorgon och på lördag, jätte skönt!

Imorgon är det midsommar också, hjälp! Tiden går så for,t jag hinner inte med... Det blir iallafall "midsommarlunch" hos mamma på förmiddagen sen ska vi vidare hem till Fredrik där vi förhoppningsvis kommer kunna grilla, om vädret tilllåter! Förövrigt blir det lugnt, jag tycker midsommar är så överskattat!

Hur ska ni "fira" eran midsommar? smiley 

Latmaskar är vi allihopa... ibland!


Home, sweet home!


Nu är jag hemma efter ett 6 timmars långt arbetspass. Det har gått jätte bra, men man märker verkligen att man har varit ledig i några dagar, hjärnan hänger inte riktigt med hela tiden, hihi! Hur har eran dag varit?

Jag är jätte hungrig och jag känner mig verkligen inte sugen på att ställa mig och laga mat. Gino tränar och jag vet inte riktigt när han kommer hem heller... Hm, det kanske får bli en macka eller något, jag ska kolla vad vi har i kylen!

GO GIRL!

Foto taget från hennes blogg

Carolina Gynning har gjort sin egen doft, Go girl! Hon är den första svenska kändisen som släpper en egen doft, om man bortser från Björnborg, och sen Robyn som hade en Dateparfym.  Jag kommer definitivt köpa den om jag tycker att den passar mig. Jag beundras av Gynning, jag tycker hon är cool. Hon kör sitt eget race och skiter i vad folk tycker och tänker om henne, I love it!

Jag vet inte riktigt när doften släpps i butikerna än, men förhoppningsvis så snart som möjligt!! smiley

Time 2 go



PUSS PÅ ER SÖTNOSAR! Ha det bäst idag!

Nu ska jag åka till jobbet!

LOVE

God frukost

Jag och älsklingen åt en god frukostbönor och bakat och nu har vi precis kommit upp till oss. Jag ska göra mig helt klar så att jag kan dra vidare till jobbet sen. Det ska faktiskt bli kul att jobba, det var ett tag sen nu! smiley 

Frukost på Bönor och bakat!

Godmorgon!

Nu ska vi ner på Bönor och Bakat och äta frukost! Hoppas ni har sovit gott! ♥

Hörs snart!

Gäääsp!

Nu ska jag hoppa i säng, är jätte trött! Sov så gott så hörs vi imorgon!

Lots of love♥ /sandra

Så är det....



Jag lägger till dom som jag tycker är intressanta att läsa! Och nej jag tänker inte lägga till dig bara för att du lägger till mig. Är du intresserad av att följa min blogg så får du gärna göra det, men lägg inte till mig för att du har förhoppningar om att jag ska lägga till dig. Då gör du det av helt fel anledning!
 
Och nej jag tänker inte rösta på din blogg för att Du vill det, Om jag mot förmodan skulle rösta så röstar jag för att JAG vill det! Så är det tyvärr...

Inget illa menat, men är trött på att få dessa tråkiga förfrågningar!


Min baby fyller år på måndag!

På måndag fyller min älskling år och då har jag bokat bord för oss två på Koh pangang. Det är så himla mysigt där och jag älskar deras mat!

Jag tycker alltid att det är jätte svårt det här med presenter om vad man ska ge, så jag försöker alltid vara lite kreaktiv av mig. Det tycket jag är mycket roligare!

Så i år har jag köpt den här söta lådan och 6 st söta kärlekskort med kuvär. Dom ska jag göra till "present / kärlekscheckar" som han får utnyttja när han vill. T ex. Tre rätters middag för oss två, helkroppsmassage osv. Kul va? Sen ska jag köpa lite söta småsaker som jag kan fylla ut lådan med också. Jag tror att det kommer bli jätte bra! Förra året gjorde jag det här: Klicka här! Jag lovar, det uppskattades verkligen!

PS. Han har lovat att inte kolla bloggen nu tills han fyller år så jag litar på honom, hihi!

Look of today


Nya koftan har varit med mig hela dagen. Jag älskar den!

Jag ska snart ta och laga lite middag
hade jag tänkt, sen blir det bara mys framför tven! Imorgon jobbar jag igen, jag som har varit ledig i 4 dagar. Sen är jag ledig fredag och lördag också... Jag har haft en riktig Lyxvecka måste jag säga! Jag har hunnit med en hel del och träffat massa goda vänner och familj, tänk om man alltid kunde ha det så här bra, hihi! smiley

Jag är lyckligt lottad!


Tack för idag Nathalie. You are the best! ♥


I´m Back!

ÄNTLIGEN! Först har bloggen strulat hela morgonen sen tog mitt internet över... men nu är jag tillbaka! Hur har eran dag varit? Jag har precis kommit hem efter en mysig fika i solen men Nathalie. Det är verkligen varmt ute, iallafall när solen är framme. LOVELY!



Webcam = Egobilder, jag hoppas ni inte har något emot det, hihi! Tyvärr är inte kvaliten den bästa, men men! smiley 

Bloggen strular

Bloggen håller på att strula! Jag kan inte lägga upp bilder och mina ilägg hamnat i utkastet! Återkommer så snart det är löst!


Yes nu är det löst!

Happy me

GOODMORNING SUNSHINE´S!

Hoppas ni har sovit gott! Bloggen har ju haft driftavbrott nu under morgonen, så jag har fixat och donat här hemma och gjort allt jag måste göra innan jag lämnar hemmet. Idag ska jag träffa min fina vän Nathalie, vi ska ta en fika ute i solen innan hon börjar jobba! Man får passa på och njuta så mycket man kan nu när man är ledig och solen är framme!


Sov sött


Jag ska aldrig mera spela monopol igen!

Monopol suger verkligen!

Jag vill ha revanch!


Nu har vi precis ätit middag och röjt upp efter oss och har fastnat framför Desperate housewives med en kopp te. Snart ska jag nog be min älskling om en revanch i Monopol... Tredje gången gillt, eller hur!? Jag ger inte upp, jag ska allt visa honom smiley hihi!

Vad har ni för er då?

Jag har shoppat lite...


Dessa två plagg fick jag med mig hem från rean idag! En härlig kofta och en söt blommig tunika!


Dagen i ett bildcollage!



Super duper mysig dag har jag haft! Jag älskar att umgås med min fina familj! Mamma saknas dock på bilderna...


Kubb i solen

Nu är jag hemma hos mamma, vi har varit ute tills nu och ätit och spelat kubb. Jätte mysigt! Jag ska snart börja röra mig hemmåt hade jag tänkt! Vad har ni gjort idag?

Vi hörs snart igen! ♥

Picknick


Nu min söta läsare ska jag ta och bege mig ut i solen! Ha en fantastiskt bra dag!

L  o  v  e  smiley


Vad har du i din väska?

Jag snodde idén från söta Karin Olofsson. Tyckte den var lite rolig så nu ska jag blotta vad jag har i min väska! smiley

 

I min fina Gucciväska som jag fick av min underbara pojkvän♥, har jag det här:



Kalender -
Ett måste! Utan den har jag inte koll på någonting!
Ipod - Musiken som får mig att koppla bort allt tjatter på bussar och allt annat som man färdas i!
Jobbnycklar - Ja det säger sig själv!
Marc jacobs solglasögon - Skiner solen är dom på!
Pass - Det påminner mig hela tiden om att jag måste skaffa ID!
Busskort - Tar mig vart jag vill, när jag vill
Gucci plånbok - Gör att jag kan betala för mig
Gucci "nyckelhållare" - Där förvarar mina hemmanycklar
Handkräm - Ett måste!
Tamponger - Har man så har man...
Läppglans - ALLTID med
Ipren - i nödens lag
Nagelfil - Den har räddat mina naglar ett antal gånger...



Äntligen lite sol!!

Jeeej, solen är tillbaka! Vad underbart det är att vakna upp och se en klarblå himmel och sol, som jag har saknat den! Mamma ringde mig för ett tag sen och frågade om vi skulle ut och ha picknik istället för att sätta oss någon annanstanns, det lät alldeles utmärkt tyckte jag. Så picknik blir det!

Nu ska jag äta lite frukost med älsklingen!

Hoppas ni har sovit gott! ♥


Otur i spel, tur i kärlek!


Nu tänker jag sova! Ikväll fick jag en revanch i monopol, men jag förlorade först av alla... igen och självklart vann gino. Typsikt! Men det sägs ju att har man otur i spel så har man tur i kärleken, vilket stämmer! Men vad har han då? hihi smiley
 
Imorgon ska jag träffa min fina familj. Vi ska förmodligen ses inne i stan och ta en fika, mysigt! ♥

Sov så gott söta ni!

♥ LOTS OF LOVE ♥

Love yourself ♥


Sen när började hundar åka vagn?


Jag såg det märkligaste på stan idag, en kvinna som drog runt på sin hund i vagn!! Sen när började hundar åka vagn? Jag visste inte ens att det fanns sånt? Har vagnarna tillverkats för att människor inte orkar bära på dom längre eller vad är det frågan om? Jag tycker det är helt sjukt, dom kan ju gå? Stackars djur säger jag bara!

Dessa hittade jag på www.beautydog.se

Like the old times

Nu har jag precis kommit hem! Har suttit ute på fresco i det här kalla vädret med dom här söta små tjejerna! Det var jätte länge sen vi sågs nu så det var jätte trevligt att träffas, som alltid!

Jag ska strax
ställa mig och laga lite mat så att den är klar tills min kära pojkvän kommer hem. ♥ Det är så skönt att vara ledig!


Jag ska träffa två vänner nu...


Alltid i min sminkväska


Detta är mina TOPP 5 som alltid finns med i min sminkväska och som jag alltid använder mig utav när jag sminkar mig. Vilka sminkprodukter använder ni er alltid utav?


Wayne´s coffee


Nu har vi precis kommit hem. Vi satte på på Wayne´sodenplan och åt en wrap och drack lite kaffe. Nu ska jag fixa och dona lite här hemma sen får vi se vad som händer!

Juste, idag får vi tillbaka våran tvbox. Vi får hämta ut den kl 16, jeej! smiley

City walk

Nu ska jag och älsklingen ta en promenad! Vi kanske stannar till på ett fik eller något, vi får se! Vi känner bara för att komma ut ett tag och få lite frisk luft! Vi hörs snart igen! ♥

Jag är en dålig förlorare...

Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott! Jag vaknade nyss. Innan vi gick och la oss igår så låg vi i sängen och spelade Monopol på Xbox, jätte roligt är det men jag förlorar alltid, bohoo! Igår åkte jag ut först av alla... smiley 

I dag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, än. Svårt att hitta på något med någon under dagen eftersom nästan att alla utom jag jobbar! Vad ska ni göra idag?

Love


Natti natti ♥


På stranden med Juicy couture



www.juicycouture.com



Onyttig och lat


Jag har varit så onyttig idag!! Jag har ätit glass, ballerina kakor, godis och sen nu, en pizza till middag, haha! Jag känner mig helt uppsväld, så nu har precis gjort ordning lite te till mig själv för att försöka smälta allt, hihi. smiley 

I taket lyser stjärnorna var helt okej... Nu ska vi se en annan film som heter Fired up. Jag kommer säkert somna, jag är jätte trött! Vi hörs sen!

Love/ sandra ♥

Inspired by soap


CLEAN - Namnet säger ju allt! Alla deras dofter doftar rent. Nytävttade kläder, nyduschat, allt som får en människa att dofta bra hygien. Alla har sina namn, t ex. simply soap, fresh laundry mm. Jag har länge varit och sniffat på deras dofter inne på NK men jag kan aldrig riktigt bestämma mig för vilken jag vill ha, alla doftar så otroligt gott!!

60 ml kostar 695 kr


Regnig dag


Idag har jag och och min baby bestämt oss för att inte göra någonting! Eller jo, vi har köpt glass, ballerina kakor och lite godis och ska snart slå på filmen I taket lyser stjärnorna, ingen av oss har inte sett den än... Mer än så blir det inte idag, vi ska bara mysa heela dagen! Låter alldeles utmärkt för min del nu när jag ändå känner mig så trött! smiley

Vad ska ni göra ?


Regn och gummistövlar

Det kanske snart är dags att inskaffa sig ett par såna här?
Jag tyckte dom här var fina. Dom kommer från Vikingfootwear och finns att beställa på deras hemsida. Dom har massor av andra fina par att välja på där, men det här var mina favoriter!

Vaknade precis...

Oj, vad jag har sovit länge!! Jag vaknade nyss och blev alldeles chockad av att klockan var så mycket. Fast konstigt nog känner jag mig jätte trött ändå! Men egentligen gör det faktiskt ingenting nu när jag ändå är ledig, hihi!

Vi hade det jätte trevligt igår jag och emelie. Vi satt uppe hos mig och drack vin och prata massa skit om allt och inget, när vinflaskan tog slut gick vi ner och tog vårat sista glas nere på Grappa innan dom stängde!

Nu ska jag och älsklingen äta lite frukost, sen får vi se vart dagen tar mig!

LOTS OF LOVE

Vin och tjejsnack!


Vi sitter här hemma och har det trevligt och dricker lite vin! Jag ser lite sliten ut, och det är jag också, hehe! Vad har ni för er?

Betakaroten

Dessa tabletter åt jag förra sommaren för att få en bättre och hållbarare färg och jag måste faktiskt medge att jag blev brunar än någonsin. Betakaroten är en antioxidant och ett färgämne som finns i morötter. Det ger ett litet skydd mot de skadliga UV-strålarna, vilket gör att du inte bränner dig lika lätt och de ger också en djupare och jämnar färg. Man måste äta dom i några veckor innan de börjar "verka" och ger något resultat! Jag ska skaffa mig dessa i sommar också. De finns att köpa i hälsokostbutikerna och kostar ca 140 kr för en månad!

4 dagars ledighet!


Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet och är vrålhungrig, har bara hunnit äta frukost idag så nu måste få något i magen känner jag! Nu är jag ledig i 4 dagar framåt, jeeej! Det ska bli lovely!

Ikväll ska jag träffa en av mina närmsta vänner Emelie, vi har kännt varandra sen vi var 8 år, hihi! Hon ska flytta till Gotland nu över sommaren för att jobba så vi ska ha en liten "avskedskväll" idag, booo! Jag kommer sakna henne, men hon blir bara borta 2 månader som tur är!

Hur har eran dag varit idag då?


La familia

Jag har precis kommit till jobbet och jag börjar om 10 minuter. Jag har varit i stan hela morgon tillsammans med min mamma och min syster. Vi har fikat och varit runt och kikat i lite olika butiker, jätte mysigt! smiley
 
Nu tänkte jag försöka hinna dricka lite kaffe innan jag ska ut i butiken!

Love ♥


Mysigt att träffa min mami

Nu är jag sminkad och klar inför dagen. Jag ska ju som sagt träffa min mami vid 11 och därefter åker jag vidare till jobbet. Är hemma igen vid 18 tiden! Vad ska ni göra idag då? Jag är avensjuk på er alla som är lediga, kan inte jag också få vara det?! Gino ligger fortfarande och sover så sött, jag frågade om han ville byta med mig men det ville han inte, Jag förstår honom, hihi! smiley

Ni får ha en jätte bra dag, vi hörs sen! ♥

LOTS OF LOVE
 

It´s new day



Scary pic


Sweet dreams! Nu måste jag hoppa i säng. Börjar jobba kl 13 imorgon men innan det ska jag möta upp in kära mor och ta en fika med henne i gamla stan! ♥

Sov så gott!


The Bodyguard, en gammal klassiker!

Nu blir det filmmys med glass! Hoppas ni har en mysig fredagskväll! ♥

Lots of lovesmiley

Only me ♥




Mysfredag!


Nu är jag äntligen hemma! Vilket skit väder det är ute, det känns som att det är höst! Jag har iallafall redan hunnit byta om till myskläder och bäddat ner mig skönt i soffan, hihi! Gino kommer hem vid 21 tiden, han har precis åkt till gymmet så det blir en sen middag idag. Så tills dess ska jag bara ligga här och må bra! smiley

Were is the sun?

Nu har halva tiden gått och jag har precis ätit upp min lunch och försökt hinna svara på lite kommentarer! Det regnar tydligen jätte mycket därute, tur för mig som jobbar hihi! Jag undrar verkligen när den där varma och sköna solen kommer tillbaka? Alla är så mycket gladare då.... jag med för den delen! smiley Idag blir det bara kvällsmys med min baby. ♥ Jag jobbar några timmar imorgon också så då är det bäst att bara ta det lugnt!

Hörs sen!

L O V E


Tips - Nagelolja


Nu under den senaste tiden har mina naglar och nagelband blivit jätte torra, vilket har gjort att mina naglar har gått av och att jag har fått spruckna nagelband! Det är ju varken snyggt eller skönt, så jag har börjat använda Myrrah nail oil från Kersitin Florian. Det är en fuktbevarande nagelolja som förbättrar nagelns hållbarhet och jag lovar, det hjälper verkligen! Ett tips till er som har samma "problem" som jag.

15 ml kostar 298 kr

Goodmorning gorgeous

Jag lät mig själv sova ut lite idag, eller jag försökt iallafall! Vaknar nästan alltid upp av mig själv vid halv 9 - 9, vilket är rätt skönt eftersom jag nästan alltid får ångest när jag har sovit för länge, haha! Jag börjar jobba kl 12 idag och jobbar fram till kl 18. Vad har ni för planer för dagen? smiley

Natti natti ♥


Partyoufit


Jag plockade ihop en snygg men väldigt enkel partyoutfit från Forever21. Jag vill till dit och shoppa, jag vill till New york! Skulle inte forever21 öppna en butik här i Sverige? Dom skulle väl bara hitta en lokal? Är det någon som vet något om det? Förmodligen skulle det säkert bli en budgetbutik som t ex. ginatricot med kläder som alla skulle gå omkring med, vilket skulle bli rätt trist...  eller vad tycker ni? Snygga grejer har dom iallafall!

Tröttis

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och jag känner mig helt slut, ikväll igen! Min älskling kom förbi mig på jobbet en timme innan jag stängde och höll mig sällskap! ♥ Ingen av oss orkade laga mat idag så vi köpte en varsin mezzaluna med kyckling pesto från 7 eleven. Den är verkligen jätte god!

Hur har eran dag varit? smiley


Jobbet väntar...


Nu sötingar måste jag åka till jobbet! Jag jobbar till kl 20 idag, så blir bara borta i fyra timmar, hihi! Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag! ♥

You go girl!

Nu har jag precis kommit hem från ett grymt bra konditionspassSATS. Jag är helt slut!


Otrohet - INTE OKEJ!


Jag är så trött på att höra hur folk är otrogna till höger och vänster, det gör mig verkligen jätte upprörd! Vad är det som gör att man helt glömmer bort / total ignorerar sin partner och är otrogen? Vad betyder då ordet Kärlek eller Älska för "den"? Dom där ynka minutrarna som han/hon blir tillfresteld kan såra en människa så djupt att den aldrig någonsin kommer tro på kärleken igen. Det förföljer en hela livet! Är det värt det? Ingen är värd det...

Att ens ha tanken på att vara med någon annan när man är i ett förhållande, visar bara att det är dags att gå vidare! Lämna din partner, hon / han är värld någon Mycket bättre!


I love pink


Jag hittade lite häftiga kontorsprylar på coolstuff.se!

Hade jag jobbat på kontor hade jag lätt haft de här. Man blir ju nästan lite glad bara av att se på dom, hihi! ♥

De kostar 79 - 149 kr/st - Billigt och bra!


Sovmorgon ?

Har ni sovit gott? Jag och min baby somnade framför filmen Blood diamond igår. Jag känner mig fortfarande inte helt kry men bättre än igår iallafall! Idag börjar jag inte jobba förens kl 16, så jag tänkte vara lite duktig och gå och träna senare. smiley Nu skriker min mage efter mat, hörs snart!

L  O  V  E ♥


SPF


Dessa produkter innehåller ett nytt, unikt UV-filter som skyddar håret skyddar håret mot solen utan att göra det tungt! Jag är ju helt såld Sachajuan´s produkter så de här kommer jag att börja använda mig utav när sommaren är här. Hur skyddar ni erat hår?

Kostar ca. 100 kr/st


Inte på topp...

Jag känner mig sjuk... illamående och trött! Höll på att somna på bussen på vägen hem, det är inte likt mig! Det har gått bra på jobbet idag, jag sprang förbi MQ men hittade tyvärr inget kul. Det var 50% på nästan allt i butiken! Ikväll ska jag bara mysa i sängen framför en film har jag bestämt.smiley 

Nu ska jag och älsklingen laga lite mat!

Love♥ /sandra

Halva priset på MQ, bara idag!

Ni har väl inte missat att MQ har halva priset på allt (?) i deras butiker?

Jag ska skynda mig dit efter jobbet och se om jag hittar något fin till mig själv! smiley  


Lugn dag på jobbet

Just nu sitter jag på min luchrast och försöker få i mig lite mat, konstigt nog är jag inte alls hungrig! Det är jätte lugnt i butiken trots det trista vädret, men ledigt folk vill väl inte ens ta sig utanför dörren när det regnar som det gör! Jag har bara 2 1/2 timme kvar sen slutar jag, jeej!

Vad har ni för er då? smiley


Puss & kram ♥


Nu måste jag rusa till jobbet! Ha en underbar dag


Bönor och bakat

Vi hade ingen frukost hemma så jag och älsklingen bestämde oss för att äta en god frukost på Bönor och bakat här på St eriksplan. Dom har verkligen världens godaste chibattas, min favorit är Mozzarela, pesto och tomat, YUMMI! Till efterrätt delade vi på en god kärleksmums, hihi! ♥

Godmorgon sötingar

Hoppas ni har sovit gott! Jag känner mig jätte trött idag, kroppen hänger liksom inte med känns det som! Idag börjar jag jobba klockan 12, och jobbar fram till klockan 18. Vädret är jätte trist, helt grått och regnigt ute, vart tog den varma och fina sommaren vägen? Jag saknar den....

Nu ska jag göra mig iordning, hörs snart!

LOVE♥


Jag älskar att pussas ♥


Nu har jag precis kommit hem. Jag har haft en jätte mysig dag tillsammans med min lillebror, det är alltid lika kul att träffa honom! Jag ska snart gå och lägga mig, jobbar imorgon! Men först ska jag pussa lite på min älskling, hihi smiley 

NUXE Huile Prodigiuese Or


Detta är en torr guldolja från NUXE. Den gör huden mjuk och skimrande och ger huden ett fantastiskt lyster utan att kännas fet! Den går även att använda i hårtopparna vilket ger håret extra glans. Inte nog med det så innehåller den också mycket näring och den även lugnar och återfuktar huden! Perfekt olja att smörja in solbrännan med så huden får det där lyxiga lystret!

Den här härliga oljan kostar 315 kr/50 ml på Åhléns, Kicks m.fl

Jag är inget basketproffs...


Jag har precis varit ute och spelat basket med min lillebror, eller jag har iallafall försökt hihi! Några bollar satte jag iallafall, sen kan jag ju faktiskt skylla på att han är riktigt grym! smiley  

Idag är det de andra avsnittet av Paris Hilton´s My new BFF. Tur att jag är här, våran tvbox är ju fortfarande trasig! Hihi, det kan man ju inte missa! Ska ni också se det?


NOT HOT


För ett tag sen beställde
jag ett av de här glossen från eleven.se som skulle göra att läpparna blev större och såg fylligare ut. ICKE! Jag tyckte inte att det hjälpa en smack! Dessa hade även vunnit en "testtävling" i veckorevyn för länge sen om att de skulle ge bäst resultat. Jag kan faktiskt inte hålla med tråkigt nog. Det kostar ändå 295 kr för 8 ml...


Barnvakt till lillebror








True color





Jag har en webbkamera







Jeeej, nu kommer ni få se mer egobilder än någonsin, hihi! ♥


Happyface

Godmorgon söta! ♥

Jag vaknade för en halvtimme sen
och har sen dess suttit och installerat massor med grejer till den nya datorn. Idag vid tre tiden ska jag hem till min mamma där jag ska vara barnvakt åt min fina lillebror, så det blir en lugn och mysig dag för mig idag! Vad ska ni göra ?

Nu ska jag äta lite frukost, vi hörs snart! smiley


My bloody valentine

Nu är jag hemma efter att ha sett My bloody valentine. Den var helt okej faktiskt, kul med något nytt! Det är skillnad på skräck och skräck, den här var mer en panikfilm! Jag sitter alltid och håller för öronen under sånna filmer eftersom att det är ljudeffekterna som får mig att hoppa till!

Jag ska snart hoppa isäng, är jätte trött! Jag får leka med min dator imorgon istället!

Natti natti!

Tapas


Snart ska vi iväg och hämta ut våra biljetter! Jag har precis varit nere och käkat tapas på Caliente som ligger på St eriksplan med dom här snyggingarna, jätte gott var det! smiley  Jag har fått hem min nya dator nu, den är verkligen jätte fin och jag kommer vilja leka med den hela natten hihi! Vad gör ni ikväll?


Kärlek till er ♥

Jag blir verkligen så himla glad av alla era fina kommentarer och den grymma feedbacken jag får ifrån er. Detta får mig bara att vilja blogga mer och att ge mer av mig själv till er! Vill bara att ni ska veta det!

♥ LOVE TO ALL OF YOU ♥


Frappino i solen

Jag har precis kommit hem från en mysig dag på stan tillsammans med Sureia. Vi har suttit i solen med en varsin frappino från espresso house, they are lovely!! ♥ Perfekt när man känner för att svalka sig med en iskall dryck!

Jag tänkte sätta igång och städa lite snart eftersom att det inte blev något storstädning igår. Jag vill att min baby ska komma hem så att jag kan få börja pilla på min nya dator, hihi. Älskar nya tekniska grejer! smiley  

21.30 blir det bio!

Lots of love ♥


Nu ska jag ut i fina vädret...

PUSS & KRAM VI SYNS PÅ STAN!♥


USB-koppvärmare


Den här coola saken kommer ifrån http://coolstuff.se. Det är en koppvärmare som man kopplar in i USB porten på datorn som håller dina varma drycker varma hela dagen. Perfekt för en kaffeälskare som mig, hihi! Den kostar bara 99 kronor, koppen ingår inte men det är ju helt klart värt det!

Ledig idag


Godmorgon sötingar! smiley

Hoppas ni har sovit gott! Vi gick och la oss vid halv tre tiden i natt, konstigt nog var jag inte ens trött då. Vi kollade ju som sagt på filmen He´s not that into you och den var verkligen jätte mysig och rolig! Den kan jag rekommendera er att se, ni som inte har sett den! 

Nu har jag precis duschat och börjat göra mig iordning för dagen. Jag ska möta upp en tjejkompis på stan vid 12-tiden och sen får vi se vart resten av dagen tar mig. Jag hoppas att jag får hämta min nya dator idag iallafall, hihi!

Juste, ikväll ska jag och min älskling och några av våra vänner se filmen My bloody valentine på bio, hjälp! Har hört att den ska vara jätte läskig. Har ni sett den?


Sony vaio

Idag beställde jag denna dator från webhallen till mig själv. Jag bestämde mig för att skaffa den här istället för den andra mindre rosa som jag skrev om tidigare. Den här kommer nog hålla bättre i längden! Förhoppningsvis kan jag hämta den redan imorgon, jeeej!

Datorn kommer från Sony vaio och kostar ca. 10.000 kr


Promenad och filmkväll


Nu har jag och Emelie precis varit på en promenad. Vi gick en runda runt odenplan och sen tillbaka, vi fick även med oss lite godis hem! Vi skippar storstädningen ikväll, istället ska vi mysa ner oss i soffan framför filmen He´s just not that into you.smiley Låter lite bättre tycker jag, hihi!

Vad ska ni göra ikväll?

Love ♥


Ingen tv på 1 1/2 vecka!!

Hej mina fina läsare!
Jag kom hem från jobbet för ett tag sen och sitter nu och äter en sen lunch här hemma.

Jag är jätte ledsen, för våran tvbox har gått sönder så vi kan inte se på tv nu på en och en halv vecka tills vi får en ny. Det är rätt länge och jag kommer missa en hel del roliga program, booo!

Ikväll så blir det iallafall storstädning här hemma, sen kommer även min barndmsvän Emelie hit. Hon sover förmodligen över här också så det ska bli mysigt!♥

Bikini nyhet från H&M

Ny snygg bikini från H&M som jag är väldigt sugen på att köpa. Älskar fransarna och tycker att hela bikinin är riktigt häftig, kan man säga så? Vi får bara hoppas på att vi får mycket sol och bra badväder i sommar så att man kan få unyttja sina små snyggingar!


Söndagmorgon

Godmorgon!♥

Vilken underbar morgon! Solen skiner och himlen är klarblå, lovely! Det som är mindre kul är att jag ska stå inne och jobba och missa det fina vädret, eller iallafall de varmaste timmarna. Slutar kl 16 idag också! Däremot är jag ledig imorgon och på tisdag så det ska bli riktigt skönt. Vad ska ni göra idag?

Jag ska äta lite fruskost nu, är vrål hungrig!


Lördagsmys med mig själv

Jag har legat och latat mig i soffan hela kvällen och försökt bli av med huvudvärken. Tur nog så känner jag mig bättre! Min älskling är på väg hem nu, han har varit med grabbarna och tittat på fotbollen. Trist att vi förlora... inte för att jag är så insatt men ändå. Jag har iallafall suttit och gottat mig med lite B&J glass, half baked för mig själv ikväll. Annalotta kunde aldrig komma förbi tyvärr!  Hoppas ni har haft en mysig kväll.

LOVE


Botox - den nya trenden


Bilden är lånad

I New york har den nya trenden blivit att gå och botoxa sig under lunchrasterna! Idag är det mer accepterat än någonsin att göra det, även fast det fortfarande är många som är emot det. Jag däremot är för detta och tycker att det är bra att man kan släta ut sin "fina linjer" utan ett kirurgiskt ingrepp. När jag väl är utbildad hud- och spateraput kommer jag ta en liten utbildning vid sidan om där jag lär mig allt om botox och restylane!

Vill ni veta varför? Trenden är på väg hit också....


Spänningshuvudvärk

Jag är hemma från jobbet nu och har precis ätit lunch / middag! Jag känner mig sjukt seg idag och undrar om det beror på vädret... Jag har haft spänningshuvudvärk och känt mig trött hela dagen!

Nu har jag myst ner mig i soffan framför tven och ska försöka vila ett tag. Annalotta som jag kanske skulle träffat idag kommer förmodligen hit senare istället. Då blir det bara en mysig hemmakväll! smiley 


Work


Jag ska börja röra mig mot jobbet om 30 minuter. Jobbar bara till fyra idag så det blir en kort vända dit. Sen vet jag inte riktigt om jag ska hem eller om jag ska träffa en tjejkompis som jag inte träffat på länge, vi får se! Vad ska ni göra idag?

Hur som helst så hörs vi senare! Ha en jätte bra dag.

Lots of love♥


Collage av bilderna från igår




Gäääsp...



Underbar dag!


Jag förra året efter några glas champagne

Hela dagen har varit fantastiskt bra och vi har haft det jätte trevligt! Det regnade och blåste en del på förmiddagen men senare så sprack det faktiskt upp och solen tittade tillochmed fram, jätte härligt! Jag har tagit massor med bilder som jag kommer lägga upp på bloggen imorgon, orkar inte hålla på att överföra och sånt nu! Hur har eran fredag varit?

Jag kan inte fatta att det var exakt 1 år sen jag tog studenten, helt sjuk vad tiden har gått fort och hur mycket mitt liv har förändrats... och då menar jag självklart på ett positivt sätt! smiley 

Love my life!♥


Stolt storasyster

Åh jag är så stolt! Min fina syster har äntligen tagit studenten och gick ut med världens bästa betyg! Vädret har dock inte varit på topp men vad gör det... Idag är den hennes dag! Nu ska det firas och skålas med släkt och vänner!

Grattis Kim!! ♥


Time to go

Såhär ser jag ut!
Jag kortade min klänning som jag köpte från Zara, tyckte den var lite för lång. Men det här blev väl bra? Och så har jag matchat nagellacket också!smiley  

Nu måste vi åka annars missar vi utspringet! Hoppas ni får en fantastisk fredag, och grattis till alla studenter! Jag kommer ta en massa bilder som ni kommer få se sen!

Lots of love/ sandra


Jag har försovit mig!

Typiskt, typsikt typiskt....såklart vi ska försova oss när min syster ska ta studeneten! Jag ställde klockan på 9 men blev väckt av att telefonen ringde kl 10. Jag måste alltdå stängt av mitt larm och somnat om!! Sen när började jag försova mig?

Hoppas ni har sovit gott iallafall! Idag kommer jag inte ha tillgång till daton så mycket, men jag ska försöka uppdaterar och svara på era kommentarer så gott jag kan! ♥


Solskydd för håret - gör det själv


Lätt va!? Du blandar alltså 2 msk solkräm (ju hörgre desto bättre) med 1 koppvatten. Blanda ihop detta i en tom sprayflaska, och vips så har du ett solskydd för håret! Applicera på fuktigt och nytvättat hår!

Detta ska iallafall jag köra med i sommar! smiley  


HONEY I`M HOME


Gud vad dagen har gått fort idag! Det har gått jätte bra på jobbet och nu har jag precis kommit hem! Hur har eran dag varit?

Jag håller verkligen tummarna för att vädret blir bättre till i morgon! Jag som hade tänkt att ha klänning på mig... Vi får se hur jag gör! Nu ska jag iallafall ställa mig och lagat mat, det blir sena middagar för mig ibland när jag slutar såhär sent. Gino är fortfarande på gymmet så jag får börja utan honom! Men vad ska jag laga? smiley Jag får fundera ut något....

Studentpresenten klar!

Så, nu är studenpresenten fixad och jag känner mig jätte nöjd med de jag har köpt! Jag har precis kommit till jobbet och ska sätta igång och jobba om en kvart! Jobbar bara 4 timmar, så det blir ett kort pass för mig idag!

Nu ska jag sätta mig och dricka lite kaffe!

Love♥


Egokick


Nu är jag helt klar för dagen! Det var jätte skönt att träna i morse, men fyfan vad kallt det är ute, brrr!! Jag höll på att blåsa iväg på vägen dit samtidigt som jag höll på att frysa ihjäl!

Jag ska snart göra lite lunch och sen så måste jag iväg och köpa studentpresenten som jag har kollat på. Jag kan tyvärr inte skriva vad det är än eftersom min fina syster läser min blogg, så ni får vänta! smiley 

Vad ska ni göra idag? Hoppas ni får en jätte bra dag! ♥


Mumsiga halsband från Cocoo

Åh jag blir alldeles kär... och sötsugen! Alla dessa fina smycken finns att köpa http://cocoo.se. Jag tänkte faktiskt ta och beställa hem några smycken därifrån. Det här var några av mina favoriter! ♥ Men så här många halsband klickar jag nog inte hem på en och samma gång. Då kommer jag istället få beslut ångest när jag väl ska använda dom och det vill jag ju inte ha, hihi!

Jag är duktig!


Goodmorning sunshines!
Jag har sovit jätte bra inatt men har drömt en hel del konstiga drömmar, ni vet såna man inte ens kan förklara när man vaknar!? Dom har inte varit dåliga iallafall, det är ju huvudsaken hihi!

Eftersom att jag har bestämt mig för att börja träna regelbundet igen så tänkte jag utnyttja min långa "sovmorgon" som jag har idag med att gå och träna! Duktigt va!

Jag är redan ombytt och klar nu och redo för att köra kondition i 50 min, jeej! Vi hörs snart, nu ska jag bränna lite kalorier!! smiley  

I morgon är det en ny dag!



Baka med kärlek ♥


Jätte söta bakredskap från Juicy couture! När man väl ska baka så kan man ju göra det med lite kärlek iallafall. Jag måste bli bättre på det. Skulle jag ha dessa så skulle jag definitvt baka lite oftare, hihi! smiley 

mat och "sol"

Hej söta!

Nu har jag precis kommit hem från både jobb och presentjakt men tänkte kolla vidare på det mer imorgon! Hur har eran dag varit?

Jag och älsklingen ska gå ut och käka nu sen tänkte vi åka och sola! I´m gonna be a brownie! hihi

Love


Lunchrast...

Just nu sitter jag på min lunchrast och har precis ätit lite mat. Vi har rätt mycket kunder idag för att vara en onsdag, vilket är jätte kul! Shoppingcentrum brukar ju locka när det är dåligt väder! Jag slutar klockan sex idag sen tänkte jag kika runt efter en studenpresent till min syster. Jag har lite grejer som jag ska titta på men vi får se vad det blir! smiley 

Vi hörs sen! ♥

 

OPI - färgerna som gäller i sommar




Snygga färger, jag skulle vilja ha allihopa! ♥


Godmorgon


Bild tagen i Mexico

Jag känner mig lite piggare idag men ändå inte helt utvilad, det måste nog bero lite på vädret också. I dag ska jag jobba efter en veckas ledighet, men det ska bli kul! Saknar faktiskt jobbet lite, hihi! smiley  

Hoppas ni har sovit gott! 
Nu ska jag och älsklingen äta lite frukost!


Love♥


 


Natti natti

Nu har vi har precis sett klart en film och jag är så trött! Jag sov ju som sagt bara 5 timmar inatt så det är inte så konstigt. Somnade till några gånger under filmen, tråkig som jag är... så nu tänkte jag krypa ner i sängen och sova, mys!

Sov så gott! smiley


I´m hungry!


Jag ser att antalet läsare ökar för varje dag som går och det känns jätte kul! Välkomna hit! ♥

Min baby har precis kommit hem och nu håller vi på att laga lite middag, jag är jätte hungrig! I dag efter jobbet har jag verkligen inte gjort någonting, bara latat mig och sett fin ut i mina myskläder, ibland får man! smiley 

Hoppas ni har haft en jätte fin dag!

Lots of love


Peela dina läppar

Det är lika viktigt att ta hand om sina läppar på sommaren som det är på vintern. Torra och fnasiga läppar är inget som ser snyggt ut under läppglanset. Jag brukar peela mina läppar några gånger i veckan för att undvika det!

Vill du inte slänga ut en massa pengar på ett läppbalsam med peelingkorn i så kan du alltid använda dig utan strösocker!

Smörj in läpparna med vaselin eller något liknande läppbalsam, ta gärna lite på fingret också så att inte allt socker faller av. Sen är det bara att börja peela läpparna lite försiktigt! Strösockret tar bort flagor och mjukar även upp läpparna, sen smakar det väldig sött också, hihi! ♥

Efter att du har gjort det är det bara torka av läpparna med varmt vatten på en frottéhandduk och smörja in dom med ett mjukgörande läppbalsam eller något snyggt läppstift / läppglans som du tycker om. Voila nu har du ett par kyssvänliga läppar!


My new BFF




Tröttis


Nu är jag hemma igen efter några timmars inventering! Det gick jätte bra och snabbar än vanligt, så det var skönt! Däremot känner jag mig jätte trött och har bestämt mig för att ligga hemma hela dagen och bara ta det lugnt. Vädret lockar ju inte heller direkt så ångest behöver man inte ha! Stackars dom som tar studenten idag, springa runt i det här regnet :( Hoppas det blir bättre tills på fredag då min kära lillasyster tar studenten! Sol vill vi ju ha!

Love / sandra


Uppe tidigare än tuppen

Godmorgon!smiley
 
Det var länge sen jag var uppe såhär tidigt!
 När väckarklockan ringde kändes det som att jag precis hade somnat, men konstigt nog så känner jag mig inte spciellt trött nu när jag väl har kommit upp och det känns jätte skönt!

Jag och min baby låg och spelade monopol på xbox i sängen innan vi somnade, tyvärr gick vi båda i bankrutt så "matchen" blev inte så jätte lång, hihi!

Nu ska jag börja göra mig i ordning och försöka få i mig lite frukost. Jag har svårt att äta när klockan fortfarande är så lite!

Hoppas ni har sovit gott och drömt fina drömmar! ♥


Myspys framför tven


Jag har myst ner mig i soffan nu med mjukiskläder och en kopp te framför 2 1/2 män. Jag älskar det programmet, det får mig alltid att skratta!

I morgon ska jag vara på jobbet klockan 7, vi ska ha inventering så jag måste lägga mig tidigt ikväll annars kommer jag aldrig komma upp!

Hoppas ni har haft en underbar dag ute i solen!♥


Hårspray kan hjälpa!


Lovely sunshine ♥


Foto: Jag

Nu har jag precis varit på gymmet och kört kondition i 50 minuter, pjuh! Man är inte lika uthållig som man var innan inte, men det ska det bli en ändrig på!

Nu ska jag ner till ica och köpa med mig lite saker till Vasaparken. Min älskling och fredfrik är redan där så jag ska dit och lägga mig och sola hade jag tänk! Jag har hört att det ska bli kallt imorgon igen? 11 grader var det någon som sa? Det låter ju helt sjuk! Jag hade hoppats att värmen var här för att stanna! Så nu måste jag ut och pressa för att vara på den säkra sidan, hihi!

Vi hörs sen!
Lots of lovesmiley


Fransk manikyr hemma

Innan du börjar är så ser du till att fila naglarna i samma form och längd, använd en glas eller stenfil. De andra förstör dina naglar när du filar fram och tillbaka!

Ta bort smuts och andra döda hudceller på och under nageln. Tryck ner nagelbanden försiktigt som du kan se längst ner på nageln. Detta tycker jag ger nageln en längre och finare form, plus att det inte är snyggt att se nagelbanden sticka upp från "roten".

Innan jag målar på den vita tippen, målar jag alltid på hela nageln med ett genomskinligt lack. Jag tycker att det håller bättre då! Har du mjuka naglar så kan jag rekomendera att du applicera ett stärkande lack istället!

Därefter strycker jag på ett lager med det vita nagellacket och målar det nogrannt så att det blir jämna tippar på varje nagel. Blir det fel kan man alltid rädda det med en bomullstopps doppat i lite aceton. Nu får du låta det torka i ca. 5 minuter!

När det har torkat brukar jag alltid måla över hela nageln med ett ljusrosa (inte heltäckande) lack. Jag tycker att det är snyggast!

Jag avslutar alltid med att en än gång måla på ett lager av det genomskinliga lacket för att få maximal glans och för att det ska hålla bättre!

Det kommer inte bli jätte bra första gången du gör detta hemma, men ju mer du över desto bättre kommer resultatet bli.
Övning ger färdighet! smiley 


Ännu en solig och varm dag

Hola senioritas!

Vädret håller fortfarande i sig, så det blir väl att man går ut och lägger sig och solar lite senare! Hur pefekt har det inte varit för mig att vara ledig just under de här dagarna!? Ibland så har man tur! smiley 

Idag har jag också besämt mig för att börja köra igång med träningen igen. Nu har jag haft alldeles för långt uppehåll!

Vad ska ni söta göra idag då?♥


RSS 2.0