Sovmorgon?

Hej sötingar

Helt sjukt, jag vaknade för 2 timmar sen utav att min mobil ringde. Jag somnade ändå vid 12 igår och har alltså sovit mer än 12 timmar inatt, hade kunnat sova 3 till känns det som. Jag har inte inte vaknat såhär sent på hur länge som helst.

Jag håller på att göra mig iordning och snart ska jag träffa sureia. Hon ska bjuda ut mig på middag idag, hihi. Jätte trevligt! :) Hur mår ni?

Nu måste jag klä på mig, klockan tickar iväg!

Love

Thailand 18/2

Åhh, vad jag är glad!! Jag och min baby har precis bokat en resa till Thailand! Eftersom Kenya resan inte blir av så bestämde vi oss för att åka dit istället. Det här blev en julklapp från min finaste älskling till mig. Han är världens underbaraste!♥


Vi åker torsdagen den 18/2 och blir borta i 2 veckor. JAG LÄNGTAR!!

Mysdag

Jag har haft en jätte härlig och mysig dag idag! Började dagen med att möta upp Annalotta på norrmalmstorg och därefter satte vi oss på Tures och tog en fika. Sen träffade jag Erik för yttligare en fika fast på Espresso house. Med andra ord har jag bara suttit och druckit kaffe i dag i gott sällskap, hihi.

Nu har jag och älskling precis ätit middag och ska snart ner till Buylando och hyra film, mys! ♥ Perfekt söndag!

Valentina was here!

Hittade en bild på mig och Valentina som togs samma dag som hon skulle åka hem...

 

Hoppas allt är bra med er! Jag har varit ledig hela dagen, super skönt. Började med att träna med Emelie på SATS, var ett tag sen nu eftersom jag har varit sjuk. Sen satte vi oss ute i härliga solen och tog en kaffe och njööt, hihi. Hösten är som bäst när solen är framme och det ändå är lite kyligt.

Nu väntar jag bara på att min älskling ska komma hem. Jag är jätte hungrig och vet inte vad vi ska äta... booo! Vi som storhandlade för 2 dagar sen, att det alltid ska vara så svårt! 


tankar...

Jag har inte suttit vid datorn på 2 dagar nu, har faktiskt inte orkat eller haft någon lust. Mycket tankar som strömmar genom mitt huvud just nu, både positiva och negativa. Ibland måste man faktiskt rensa dom och det är precis det jag har gjort. Under den tiden måste jag bara stänga av allt!



OBS! det har inte hänt något, fick det här att se ut som värsta deppinlägget men så är det inte. Ha en toppen dag så hörs vi sen!

Love


Ledig - dag



Jag ligger framför topmodel som går i repris på tv nu och ska snart ta och klä på mig och sätta mig ner och plugga. Jag har massor som måste göras och klockan 15 ska jag möta upp en jätte gammal vän som numera på i Italien. Hon kommer till Stockholm och hälsar på. Tyvärr är vädret rätt trist och grått men då kan man iallafall få utnyttja sina nya stövlar, hihi.

Hoppas ni får en mysig dag.

 


Kräftskiva

Har precis blivit klar och nu väntar jag bara på att mitt lack ska torka. Nu blir det kräftskiva hemma hos mami. Jag matchar kräftorna. 



L O V E

Im bad


Förlåt förlåt förlåt förlåt!
Jag har inte bloggat på 2 dagar... Jag mår bra, jag har precis vinkat av min söta vän Jessica som ska hem till Jönköping igen. Nu är våran skolvecka slut för den här gången. Det har varit sjukt mycket plugg de senaste dagarna och jag ska snart sätta mig ner igen med allt vi har gått igenom idag.

Ikväll ska jag och min baby på premiären av Flickan som lekte med elden och imorgon är det kräftskiva hemma hos min mami. ♥

Hoppas allt är bra med er. Jag funderar på att börja blogga på en annan sajt, inget bestämt än men återkommer om det blir så. Men än så länge finns jag kvar här, hihi.

Loooove

Face!



Godmorgon sötnosar!
Äntligen känner jag mig MYCKET bättre. Nu känner jag mig nästan helt frisk faktiskt. Om man räknar bort hostan och att att näsan rinner var-och-varannan minut. Det som gör mig lite ledsen är att min baby börjar få ont i halsen nu, det var så det började för mig med... booo!

Nu ska jag börja röra mig till skolan. Vi har ansiktsbahandling idag, mycket att lära men det är sjukt kul! Ha en toppen dag!


Ego

En tråkig EGOBILD kan jag ju alltid bjuda på även fast jag är sjuk, hehe!


Hoppas ni får en mysig kväll smiley


Sjuk = dålig uppdatering

Ledsen för SJUKT dålig uppdatering. Har varit jätte sjuk och nu kan jag knappt prata... har nästan ingen röst kvar. Har gått på Ipren i 2 dagar nu för att orka med skolan och efter den har jag varit så trött att jag inte orkat göra någonting, därmed ingen uppdatering! Kommer mer strax! Hoppas ni mår bra iallafall, verkar som att det är rätt många som är sjuka nu tyvärr.

Love


Jag vill bli frisk


Usch, stackars mig! Jag har legat hemma från jobbet idag och har inte alls mått bra. Tror tillochmed att jag har haft feber under dagen men nu har jag tagit en ipren och mår redan mycket bättre. Får se hur länge det håller...

Imorgon börjar min hud-och spaterapeut utbildningen igen, jeej. Som jag har längtat! Måste bli frisk, får inte vara sjuk. Jag mår sjukt bra! (önsketänkande) Söta Jessica som går i min klass kom förbi mig idag och vi har legat och kollat på lite gossipgirl avsnitt och ätit massa godis, jätte mysigt! Men det är typ det ända som jag har ätit idag, börjar faktiskt bli lite hungrig nu.

Nu ska jag bli frisk!

Love♥


Vill inte bli sjuk... boo!


Jag mår inte alls bra.
Har ont i halsen och näsan rinner, jag får inte bli sjuk nu!! Jag började känna redan igår att jag kände mig svag och trött och idag har det bara blivit värre...

Ska bädda ner mig i soffan och vila upp mig. Det har varit riktig kass uppdatering den senaste tiden, jag vet! Men jag ska bli bättre, lovar. smiley  

Ibland orkar man inte...

Jag känner mig sjukt tråkig idag och tänker inte blogga något mer än det att jag säger HEJ. Jag är trött och sliten och vill bara ligga och kramas med min älskling nu. Vi hörs imorgon!

LOVE

Jag sitter...

0-62053f3135cc1214fa0cf90012f39d71.png

Kolla varifrån!

Jag sitter på waynes med emelie just nu. Vi har varit duktiga och tränat idag:) Jag ska snart hem till min mami och kommer vara där resten av dagen. Vi hörs sen! Puss


Har varit vaken i 2 timmar och 45 minuter...

Godmorgon! Jag har varit vaken sen klockan 8... Ginos väckarklocka väckte mig och konstigt nog kunde jag inte somna om!? Nu har jag precis ätit frukost och tänkte snart sätta mig och plugga lite innan jag måste åka till jobbet. Jag måste även färga lite fransar och bryn den här veckan så att arbetsordningen och tekniken sitter som en smäck tills nästa vecka då skolan börjar igen. Jag längtar, hihi! 

Vi hörs senare!

Love ♥

My lips

Hej sötisar!
Det blev tyvärr ingen uppdatering igår, men var inte hemma på hela dagen. Igår änligen fyllde jag mina läppar och jag blev/är verkligen hur nöjd som helst!



Jag fyllde läpparna med juvaderm
den här gången, som jag inte har testat förut och det kommer jag också fortsätta med. Det gjorde nästan inte ens ont att spruta in det, jag som är så känslig får nålar och sånt annars. Men det är lite bedövningsmedel i det ämnet vilket gör att det inte ska göra lika ont!

Jag ska slänga i mig lite frukost nu sen ska jag börja röra mig mot jobbet. Hoppas nu får en bra dag!

Love

Tredje gången gillt!


Jag och älsklingen har en myskväll,
som vanligt hihi.. vi älskar att mysa! Vi har gjort marängswiss och köpt en massa godis. Nu ska vi snart sätta på den nya Wallander filmen och bädda ner oss i soffan. Imorgon ska jag fylla läpparna, äntligen! Nu får vi bara hoppas att det går igenom hehe, tredje gången gillt!

Hoppas ni får en trevlig helg! ♥

Tiamo

Juste! Jag har ju glömt att visa er mina nya overknee stövlar som jag köpte förra veckan. Jag älskar dom! Det fick bli ett par låga medtanke på att jag står så mycket om dagarna på jobbet. De kommer från Scorett och kostade bara 799 kr.

Trött och hungrig. . .

Hej sötnosar.

Jag kom nästan precis hem från jobbet
och nu står jag och lagar mat samtidigt som jag försöker blogga. Vi tjejer kan ju göra flera saker samtidigt, eller hur?! smiley Jag har varit jätte trött hela dagen, har varit helt tung i huvudet och haft ont bakom ögonen, usch! Så ikväll ska jag lägga mig tidigt! Hur har eran dag varit? Hoppas ni har haft en toppen dag!

Nu måste jag ta hand om maten hihi.

Love

Jag vill sova!!

Godmorgon!♥

Jag är jätte trött idag, det känns som att jag nyss gick och la mig... Jag har precis ätit frukost och ska snart börja röra mig till jobbet. Gino ligger fortfarande och sover, är jag avundsjuk? Nej inte alls!




Idag ser det väldigt grått och kallt ut när man tittar ut genom fönstret. Jag får sätta på mig något varmt nu när jag går! Hoppas ni får en bra dag iallafall.

Lots of love /Sandra

Sjukt dålig...

24f627ede0aab2fcbba85d159ac01469.png

Kolla varifrån!

Sjukt dålig uppdatering har det varit på senaste tiden. Hinner inte riktigt med jämt, även fast jag vill! Idag har jag tränat tillsammans med Emelie och Mirna, körde stenhårt och det var så skönt. Sen har jag bara varit hemma hos min mami och myst och ätit middag:) Nu ska jag och älsklingen försöka sova, vi ska upp tidigt imorgon. Natti natti sötnosar!


Perfect - day


Sturebadet (Bilden är lånad)

Min dag har varit alldeles perfekt! Jag vaknade upp vid 10 tiden imorse sen mötte jag upp min älskade mamma för en god lunch. Efter det blev det som sagt en klassisk massage på Sturebadet, jätte skönt och välbehövt! Sen blev det en lång promenad hem med Emelie. Vi har gjort thaimat, ätit massvis med godis och sett filmen Inte utan min dotter (Not Without My Daughter). Vi ska snart gå och lägga oss, imorgonbitti ska vi träna jeej!

Hoppas ni har haft en toppen dag!

 


RSS 2.0