Kärlek


Bild - Jag, Tagen av min fina syster


Jag har varit helt slut efter jobbet idag. Jag och min baby satte oss och fika Cofféhouse George på odenplan när vi hade slutat och sen har vi bara myst framför filmen Proposal, sjukt bra var den måste jag säga. Jag gillar sånna filmer! Jag ska faktiskt snart krypa ner i sängen, jobbar tyvärr imorgon också men sen är jag ledig i två dagar:)

Min älskling åker till USA nästa söndag, boooo!! Han ska vara borta i 12 dagar... vi har aldrig varit ifrån varandra så länge. Usch vad jag kommer sakna honom! Förhoppningsvis går dagarna lika fort för mig som de kommer göra för honom. Har massa jobb och skola under den tiden så jag får försöka "underhålla" mig lite med det, hehe.

Lots of love /S


Drag me to hell


Jag och älsklingen har precis sett filmen Drag me to hell, som vi inte tyckte var speciellt bra! Vi har gosat i soffan heka kvällen och ätit massa onyttigt som jag måste se till att träna bort nästa vecka, hehe. Imorgon jobbar vi båda två så vi ska snart gå och lägga oss. Hoppas ni har haft en mysig fredagskväll! 

NATTI NATTI 

"Semestern" är slut...

Nu är det torsdag och idag åker jag hem från underbara Halmstad, boo! Tiden går så himla fort, man hinner inte riktigt med känns det som. Dagarna har blivit så korta... Jag har iallafall haft det jätte bra och det ska bli mysigt att komma hem till min baby, jag saknar honom!


Min syster
har tagit en massa fina bilder på mig här nere på tylösands strand. Ni ska få se flera bilder sen! Planet går härifrån kl 14 så vi måste snart åka. Vi hörs mer sen!

Loove ♥

H a l m s t a d

Godmorgon gullungar!
Hoppas allt är jätte bra med er. Jag mår toppen förutom att jag är jätte trött... Jag har varit det i flera dagar nu och att sova verkar inte hjälpa... är det någon som känner likadant?

Sitter på jobbet nu men klockan tre ska jag bege mig till centralen och möta upp min syster, vi ska till Halmstad idag och hälsa på pappa och familjen.♥ Jag har längtat, det ska verkligen bli såå mysigt! Min lillebror fyller år idag också, plus att de har höstlov så det här passade alldeles perfekt att åka dit nu. :)

Min baby stannar hemma den här gången och jag blir borta tills på torsdag.

L O V E / S


Nu blir...

707346827b65f73fe4bdf2beca2283c6.png

Kolla varifrån!

Nu blir det tacos. Sent, jag vet! Men bättre det än aldrig;) hihi. Jag är döhungrig..


A lot 2 do!

Pjuuh, vilken fullspäckad "ledig" dag jag har haft idag! Var hos läkaren imorse och tog lite prover och så, inget allvarligt utan mer för att kolla så att man är helt frisk. Sen mötte jag upp Emelie för ett träningspass på SATS. Det var 2 veckor sen sist... NOT good! Sen har jag haft lite annat för mig under dagen, nu är jag helt slut!

Ikväll blir det tacos och mys med baby. Förmodligen kommer Jessica titta förbi också :)

LOVE

Breakfast

Godmorgon!
Hoppas allt är bra med er. Jag har precis vaknat och ska snart fixa lite frukost till mig och min älskling. Igår efter jobbet hade vi en myskväll hemma framför tven med en gemensam vän till oss. Vi åt pizza, B&J och godis, hihi.


Om 2 timmar ska jag åka till jobbet sen ska jag hem och göra en ansiktbehandling på gino. Jag måste öva! Nu blir det frukost! 

Ha en jätte bra dag allihopa. ♥

Påfyllning

Nu ska jag möta upp Sara, klockan 17 ska vi fylla läpparna.

puss

B-e-a-u-t-y

Hej pluttisar!


Hoppas allt är bra med er. Jag mår bra förutom att jag är jätte trött! På fredag fyller jag mina läppar igen, måste göra en "touch up" för att det ska hålla bättre. :) Nu håller jag på att bleka tänderna och så slingade jag min utväxt tidgare, det blev jätte bra! Nu ska jag mysa med min baby♥

Natti natti

M - V - G

Jag lever. Har bara sjuuukt mycket i skolan nu!! 2 prov på raken vilket har gått JÄTTE bra, om två dagar har jag ett till som jag knappt har pluggat på. Min pluggvecka är väldigt hektisk och jag träffar varken vänner eller familj om det inte skulle vara super lugnt någon dag förstås. :)

Nu ska jag möta upp jessica på busshållsplatsen och åka till skolan.

PUSS

Work out

Godmorgon sötnosar!
Jag har precis ätit lite frukost och nu ska jag möta upp Emelie och mirna på SATS och bränna lite kalorier. Duktigt tycker jag! Sen ska jag jobba och därefter blir det hem och plugga järnet med Jessica som kommer hit från Jönköping idag, jeej! Imorgon är på prov, på söndag med för den delen... och torsdag. Hjälp!

Nu måste jag rusa!

Loooove

Hinner inte...

Jag måste rusa till jobbet. Men bjuder på några bilder nu såhär på "morgonkvisten".



Hoppas ni får en underbar dag!


N-E-W

LOVE THEM!


MY NEW SHOES

Dinsko 449:-


Spinningpass!

Jag har precis kommit hem efter ett grymt spinningpass med Emelie, sjukt tugnt! Efter det satte vi oss ute i solen och tog en fika, jätte mysigt. Nu håller jag på att göra iordning lite mat sen ska jag p-l-u-g-g-a! Prov på lördag...boo!

Mys med nattis

Jag har haft en suuuuper mysig kväll tillsammans med min fina Nathalie. Efter det att vi båda slutat jobba så möttes vi upp hemma hos mig, vi har ätit middag, massor med godis och bara varit allmänt feta, hihi. Jätte mysigt. Paulina dök också upp en snabbis men nu har de precis åkt hem och jag ligger i sängen och ska snart försöka sova.


Jag har smörjt in mig med lite BUS nu från Kerstin florian, jag måste få lite färg nu känner jag...börjar bli blek! Me - dont - like .

Sov så gott ♥

Duktig tjej!


3 bilder från i onsdags när vi var ute och käkade...

Jag känner attt jag har varit sjukt duktig idag som har powerwalkat och joggat 7 km på gymmet, hihi. Nu jäklar ska jag bli fit till Thailand och nu har jag satt upp mina mål för vad jag ska uppnå också. Jag är sjukt taggad! Efter det att jag brännt en himla massa kalorier så mötte jag upp min fina syster Kim för en fika ute i det härliga vädret.

Nu ska jag plocka fram böckerna och sätta mig och plugga. Jag måste verkligen lägga ner lite tid på det nu, har varit dålig på det!

Hörs sen!

Hemma hos mami


Jag är hemma hos min mami och har precis ätit middag. Snart ska jag hjäpa min syster att färga håret och sen blir det Idol!

Jag hade ju som sagt en "dejt" med min tjejkompis igår, vi var ute och käkade på en jätte mysig libanesisk restaurang på Mariatorget. Bilder kommer jag att lägga upp sen när jag kommer hem! Det var iallafall super god mat och jätte trevlig personal. Det blev en hel del vin och ett par drinkar så lite lagom onykter var jag allt när jag åkte hem, hihi.

Nej nu ska jag blanda lite färg!

Love


RSS 2.0