Lillesyster - Storesyster



Idag efter jobbet åkte jag och mötte upp min Lillasyster Kim för en fika, mysigt värre! Därefter blev det lyxmiddagMax. Imorgon är jag ledig och har hela dagen fullbokad. Ska luncha med mamma innan min otroligt sköna och efterlängtade massageSturebadet. Efter det ska jag träffa Emelie som förmodligen ska sova här och förhoppningsvis så kikar även Nathalie förbi. Jag tänkte utnyttja dom lite och se om jag kanske skulle kunna få färga deras bryn och fransar när dom ändå är här, hehe!smiley

Nu ska jag slå igen datorn och pussa lite på min älskling! ♥


Söndag

Godmorgon sötingar!

Jag sitter på jobbet nu och dricker lite kaffe innan jag ska ut och öppna butiken. Ovanligt pigg är jag idag så det känns ju bra. Igår var jag och min älskling bara hemma och myste, finns det något bättre än det!?

- Nästa vecka ska jag börja träna igen, påriktigt! Nu har min kropp haft semester alldeles för länge!

L o t s  o f  l o v e


Hörs mer imorgon! ♥


Helg - jobb

Jag är så trött just nu. Jag kom hem från jobbet för ca en timme sen och har fastnat framför en film som går på femman. Jag tänkte strax lägga en ansiktsmask och bleka tänderna, var ett tag sen sist. På måndag ska jag lyxa till det lite och gå på en 80 minuters klassisk massageSturebadet, lovely! ♥


Ikväll ska jag lägga mig tidigt har jag bestämt, jag behöver sömn! Jobbar hela helgen och behöver vara pigg där också hehe. Hoppas ni har haft en jätte bra dag och att ni får en trevlig helg!

Love

Jag sitter...

0-3183fbfd86b519629b10c2ff0285b855.png

Kolla varifrån!

Jag sitter på sanzibar med min älskling nathalie. Det är verkligen jätte varmt ute idag, så skönt! Det blir ingen läppförstorning idag heller, hon har fått förhinder så vi fick boka om det, igen. Så nu blir det lördagen den 5/9. Tredje gången gillt då...typiskt!


Mina drycker har kommit!


Idag kom mina drycker (vitamin well´s) som jag vann i en "tävling" på Market2member. Har försökt få in så många som möjligt i kylen nu men alla får inte plats hihi. Vitaminkick var det här!

Det regnar här i Stockholm idag!


Nu ska jag ut i regnet och möta upp Emelie. Jag har saknat henne så mycket så det ska bli jätte kul att få träffa henne igen, äntligen! Klockan 15 ska jag till Johanna på Studio Paus och fixa mina ögonbryn sen ska vi nog hem till mig och prata om sommaren som har gått, hihi. Finns mycket kul att berätta!

Snyggt va?!

Senare ikväll kommer Sureia hit. Hon ska sova här och då ska jag passa på att färga hennes bryn och fransar. Det blir en riktigt tjejdag idag. I like!

Nu måste jag rusa!

Lots of love

Super nöjd!

Det blev en väldigt lång dag idag och jag kom nästan precis hem. Har varit hos fina Sara (efter jobbet) i hennes salong där hon har fått fixa min gräsliga utväxt och även klippt topparna. Nu känns håret super bra och jag är så nöjd! Ni ska få se resultatet imorgon, vilken skillnad!

Nu är jag ledig från jobbet i två dagar
och imorgon ska jag träffa min banrdomsvän Emelie som jag inte har träffat på hela sommaren. Hon har varit på Gotland och jobbat men nu äntligen är hon hemma igen! smiley

Nu ska jag och älsklingen krypa ner i sängen. Är jätte trött! Sov så gott söta ni♥

Beautyweek


Lugn morgon


Jag börjar inte jobba förens kl 14 dag så jag har tagit det väldigt lugnt nu på morgonen! Jag vaknade vid halv 9 sen var jag och gino nere på Bönor och bakat och åt lite frukost. Nu är tvättmaskinerna igång, vi har sjukt mycket tvätt!

Nu ska jag lacka naglarna och fixa & dona lite här hemma.

L  o  v  e

Family - Day

Idag mår jag bättre! smiley Jag var sur nästan hela dagen igår hehe. Långsint kan man allt få vara ibland! Inte nog med att läppförstorningen var felbokad så råkade jag missfärga mina ögonbryn också. Jag trivdes verkligen inte i de mörka så igår försökte jag bleka dom och hade brynfärgen i lite för länge, vips så var de "oranga". Nu har det lagt sig lite men jag ska färga om dom om några dagar igen, det är ändå ingen som ser det hehe.

Idag har jag varit hemma hos min mami hela dagen och träffat nästan hela släkten. Vi har varit ute och spelat kubb och haft det jätte trevligt :) Nu ligger jag hemma i soffan och myser med min baby. Imorgon ska jag jobba igen!

Hoppas ni har haft en bra dag ♥


Jag är på dålig humör!


Det blev ingen läppförstorning idag, hon hade bokat in mig på fel helg, alltså nästa helg! Jävla skit. Nu är jag på dålig humör. Jeej, Happy Saturday .

Hej sötnosar.

3f222b81c83ffe372220f6080d845039.png

Kolla varifrån!

Hej sötnosar. Nu sitter jag på grappa men min älskling nathalie och tar ett glas vin och snackar lite skit. Jag är ledig hela helgen och det känns jätte skönt! Imorgon får vi se vad jag och älsklingen hittar på, men halv fem ska läpparna fyllas. Hoppas ni får en jätte mysig fredagskväll nu här i regnet. Puss på er


Myskväll


Trött men lycklig (även fast det kanske inte ser så ut) hihi

Ikväll blir det myskväll med min baby. ♥  Jag ska laga en jätte god middag som jag har varit sugen på i flera dagar och sen tänkte jag ge honom en ansiktsbehandling. Övning ger färdighet! Förmodligen hyr vi en film också om det inte kommer något bra på tv. Men innan jag börjar med maten ska jag plugga lite. Hoppas ni har haft en jätte bra dag. Vi hörs sen!

L o t s  o l o v e

SMACK!


Plugg - is



Nu är det påriktigt! Nu är det plugg som gäller. Kul och väldigt lärorikt måste jag ändå säga! smiley Idag har vi fått lära oss hur man gör en djuprengörande "ansiktsbehandling" med skrubb. Nathalie har varit här hela kvällen så jag har fått öva på henne här hemma. Men hon klagar inte hehe! Igår fick vi också lära oss att färga bryn och fransar. Resultatet blev helt OK på mig men mörka ögonbryn är egentligen ingenting jag föredrar, det är tur att det inte är permanent hihi. 

Nu ska jag läsa på lite om våra produkter innan jag går och lägger mig. Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera och att det har blivit väldigt sena inlägg på sistonde. Jag ska bli bättre, jag lovar! smiley 

L O V E

Dröm sött


Jag har verkligen haft 2 lärorika skoldagar nu och trivs jätte bra. Det känns hur kul som helst och jag känner mer och mer hur roligt det kommer bli att jobba med det här sen! Efter skolan idag så gick jag och min nya "klasskamrat" och satte oss på Grappa och drack lite vin och käka mat. Nu har jag och älskling precis varit och storhandlar, det ekade i våran kyl och frys innan, hehe!

Jag är jätte trött nu och tänkte faktiskt börja göra mig i ordning för sängen. Hoppas ni har haft en bra dag!
Sov gott! ♥

Bad - update

Det har varit en lång dag idag och jag är jätte trött. Jag lovar att uppdatera bättre imorgon! Natti natti smiley

Min första skoldag!

Idag fick jag vakna upp utav väckarklockan för första gången på väldigt länge. Min första skoldag idag och det gick jätte bra! Om 2 år är jag utbildat hud- och spaterapuet, då är ni välkomna till mig hihi!

Efter skolan tog jag och älsklingen en liten tur i stan och stannade på Eastanbul, ett nytt ställe som ligger på Odengatan och käkade lunch. Nu är vi bara hemma och myser och jag tror att det förblir så hela kvällen.♥

Kings of leon


Love them!

Sista semesterdagen!

Jag har varit vaken sen klockan halv nio. Min älskling skulle iväg på ett jobbmöte så jag passade på att gå upp då jag med! Imorgon börjar ju jag min hud-och spaterapeut utbildning så nu är det slut på semestern. Det ska verkligen bli hur kul och spännande som helst!




Snart ska jag iväg och träffa Karin en snabbis på hennes lunchrast, sen tänkte jag nog ta en sväng förbi annalotta på hennes jobb. Vi får se vart dagen tar mig, gino kommer förmodligen inte hem så sent heller så vi hittar säker på något kul!

Love


Primo


Jag och min baby har precis kommit hem från en mysig middag på Ciao ciao. Vi fick även sällskap av Annalotta som kom och åt med oss efter hon slutat jobbet. Nu ska jag byta om till myskläder och så ska jag och Gino se American psycho. Ingen av oss har sett den tidigare så nu tycker vi att det är på tiden att vi gör det!

Hoppas ni får en mysig kväll! ♥

Ibland har man tur!

Såg nyss på mailen att jag har vunnit en tävling på Market2member och kommer få hela mitt kylskåp fyllt av Vitamin Well, jeej!! Nu är jag jätte glad. Dom är både nyttiga och goda så det passar mig alldeles utmärkt, hihi!

Market2member är en jätte bra gratissida där du samlar poäng genom dina köp och registreringar på olika hemsidor. Dom har ca. 400 e-handelsbutiker som du kan välja mellan, Kläd- och skobutiker, resebyråer, hälsa och skönhet mm. Sen så kan du även vara med i olika tävlingar och ha samma tur som mig och vinna något! smiley

Bli medlem du också!
75 poäng får ni direkt, dvs 50 i startpoäng och 25 om ni värvas av mig!
Registrera dig här!

När du sen har uppnått 30000 poäng kan du enkelt byta ut dom till kontakter eller presentkort. Det är hur lätt som helst!

Busy woman


Hej pluttisar!
Idag har jag haft fullt upp, ärenden på banken, varit hos alex som fick klippa mig lite och snart ska vi iväg till min fina Nathalie och grilla på hennes bakgård. Jag har varit så sugen på grillmat i flera dagar nu jäklar ska det grillas ordentligt hihi. Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag. Hörs mer sen!

Lots of love

Just nu...

-9b5017d494baf974ce757dcf2f24a55.png

Kolla varifrån!

Just nu sitter jag på grappa med annalotta. Vi kände att vi behövde komma ut och få lite luft även fast regnet har öst ner i princip hela dagen...


Versace - bright crystal

Det här är den bästa doften som någonsin skapas, Versace bright crystal. Det här är min doft, hihi! Min fina älskling var så snäll att han köpte med sig en edt och bodylotion med sig hem till mig från sin semester. smiley Love you ♥

I´m the winner!


Jag har haft en super mysig kväll! Nathalie och hennes "killekompis" kom förbi och stannade kvar och såg filmen som vi hade hyrt med oss. Nu har jag och älsklingen precis kört en match i Monopol. Gissa vem som vann? JAG för första gången, jeej! hihi

Nu ska vi sova. Sov så gott söta ni!

Min sista semestervecka


Hoppas allt är bra med er!
Ledsen får en dålig uppdatering, men jag har bara gosat med min älskling ända sen han kom hem, hihi!♥ Idag har vi varit ute hela dagen, solat, träffat annalotta, ätit och fikat, MYS! Nu har vi nästan precis kommit hem och ikväll blir det hyrfilm och slappa framför tven! Idag "börjar" min sista semestervecka, hoppas vädret håller i sig någorlunda...

Min plutti...

0-6c918a27c79fc6bee22902e7be738ccf.png

Kolla varifrån!

Min plutti är äntligen hemma och jag är så lycklig. Vi hörs mer imorgon! Puss puss


Tröttis


Hej sötingar!
Jag kom precis hem från jobbet och är helt slut, det har varit en lång och väldigt seg dag på jobbet! Sureia har precis kommit hit också så nu ska vi ner till ica och handla något att äta till middag. Lite senare ska vi möta upp Nathalie och Paulina på Grappa!

Klockan 1 i natt landar min älskling, åh vad jag längtar! Ska pussas och kramas med honom hela natten. ♥

Sweet dreams

Efter jobbet idag så åkte jag in till stan och mötte upp min föredetta arbetskollega på Fridays. Vi åt en god middag och drack några goda glas vin till det, super mysigt! Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska snart ställa klockan på väckning till imorgonbitti. Det ska vara jätte fint väder nu hela helgen och sen till min semester så blir det såklart dåligt igen, typiskt! Men så länge jag har min underbara pojkvän hemma så klarar jag mig faktiskt utan sol, hihi! Han ger mig värme så att det räcker! ♥

Natti natti


Godmorgon!

38d51fd2f26d77e26e1cf1f5b5a5739a.png












Godmorgon!
Jag har precis vaknat och har verkligen sovit hur skönt som helst i natt. Jag sov kvar hemma hos mamma så kl 11 ska jag ta mig här ifrån till jobbet. Imorgon natt kommer min baby hem, åh vad jag längtar! Hoppas ni får en jätte bra dag.

Love♥


Sommar!

Äntligen känns det som att sommaren är här, igen! Det är verkligen stekhett ute och jag gillar det! Igår spenderade jag hela min dag i Vasaparken. Vi hade picknick och drack en massa öl och hade det jätte trevligt. På eftermiddagen åkte jag hem till annalotta där vi åt middag på hennes altan och drack vin. MYS! ♥





Nu tänkte jag börja röra mig hem till mamsen, ska äta middag där och får se om jag kanske tillochmed sover över. Men hur som helst så ska jag försöka uppdatera mer sen!

BIG LOVE

Jag har...

2cd60a603c6c3b658e88ba46d83aa76c.png

Kolla varifrån!

Jag har legat i vasaparken hela dagen med min vän sureia och solat. Det har varit sjukt varmt hela dagen och jag har faktiskt blivit lite brun hihi:) Ikväll ska jag hem till annalotta och mysa men vi hörs mer sen. Lots of love


Girlsnight

Hej sötnosar! smiley
Jag kom hem från jobbet för ett tag sen och nu sitter jag och väntar på att sureia ska komma hit. Vi ska ha "tjejkväll" med pizza och en massa annat onyttigt. Hon ska även sova här så det blir så det blir super mysigt! Som det ser ut nu så ska det blir jätte fint väder imorgon med, tillochmed varmare, då ska jag sola! Jag vill ju inte vara en blekfis när min älskling kommer hem och är svart hehe. smiley 

Hoppas ni alla har haft en jätte mysigt och bra dag!

Måndagskvällen


Jag har precis kommit hem. Det blev en väldigt trevlig men en också väldigt otippad kväll! Jag mötte upp annalotta på Strandbryggan efter jobbet och tog ett glas rosé och en timme senare satt vi på en vattenskoter (där vi förövrigt blev alldeles dyngblöta) påväg till några "vänners" båt. Där spelade vi tennis, fast på Wii och drack vin, sjukt trevligt!

Nu är jag redan ombytt och klar för sängen, måste ju upp jätte tidigt imorgon!
Natti natti söta ni♥

10 minuter kvar...

Sen tar jag mitt pick och pack (handväskan) och drar till strandbryggan för att möta upp Annalotta och Odette! Det har varit riktigt lugnt på jobbet idag så jag känner mig lagom seg nu när jag står här. Men ett glas vin kommer nog få mig att piggna till lite! Jag börjar klockan 8 imorgon så det blir inte så sent för mig ikväll.

L  o  v  e

WORK!

Nu ska man snart till jobbet efter 2 veckors semester. Så nu blir det en veckas jobb sen har jag och älsklingen en semestervecka till när han kommer hem. Längtar redan, hihi!♥




Idag fick min nya jeansskjorta från Zara åka på, jag älskar den!

Vi hörs mer sen söta ni! ♥

Jag vaknade...

015e92ae77244ee761bd81ac28655c4b.png

Kolla varifrån!

Jag vaknade upp kl 9 imorse med världens huvudvärk. Vi hade sjukt kul igår så de var det faktiskt värt! Jag har varit hemma hos mamma i hennes nya lägenhet och hjälpt till med lite saker som måste göras innan dom kan flytta in "påriktigt". Ja, ni ser ju själva hur det ser ut just nu, hihi. Hoppas ni har haft en bra helg, det har jag haft och imorgon börjar jag jobba igen.. Love


I´m out of here!

Hej sötningar!

Idag åkte min underbara älskling, så nu är jag ensam och kommer vara det en vecka. Läskigt, jag är jätte töntig när det kommer till sånt, hehe. Vi har inte varit ifrån varandra såhär "länge" sen ett år tillbaka!



Efter det att min baby hade åkt så trippade jag ner på stan och mötte upp Annalotta. Vi såg prideparaden, som jag inte alls tyckte var lika bra som den brukar vara men den var ändå värd att se. Sen satte vi oss på Sanzibar och fikade innan vi begav oss hem.

Nu har jag iallafall gjort mig klar för kvällen. Jag ska snart hem till Annalotta och dricka lite rosé och sen ska vi ut. Ni får ha en jätte bra lördagskväll allihopa!

Lots of love♥

RSS 2.0