How do I look

Så, nu är jag klar och laddad för ikväll. Kände mig lite trött tidigare men nu är jag på topp igen! Ha en trevlig valborg gott folk och sup inte ner er allt för mycket!

LOOOVE


Bagel street


Nu har jag precis kommit hem! Jag och gino har suttit på Bagel street här på st eriksgatan och ätit en god bagel och fikat lite. Vi valde att gå hem när solen försvann bakom husen, hihi! Jag har tillochmed fusk solat idag...igen! Det var gino som övertalade mig... Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för ikväll. smiley 

Hörs sen!
Love /sandra


Powerwalk


Jag har varit vaken sen 4 timmar tillbaka. Jag och min älskling började dagen med en skön powerwalk runt karlberg ner mot solna och tillbaka. Därefter har jag uträttat några ärenden och snart ska vi iväg igen och fixa det sista som står på listan!

Vädret är underbart idag. Jag kan faktiskt inte minnas en enda valborg då man inte kännt sig frusen och velat värma sig vid elden. I dag ska jag istället "svalka" mig med några glas rosé med trevligt sällskap, känns lite mer frestande tycker jag! smiley

Love


Kunde dagen blivit bättre?




Jag och Emelie möttes upp inne i stan och satte oss på Fridays uteservering och tog en fika. Jätte härligt väder och perfekt för att mysa ner sig i deras soffor med en latte! Efter ett tag så började vi känna oss jätte sugna på glass så då beslutade vi oss för att ta en promenad till gamla stan för att besöka Ben&Jerry´s nya glassbar, det satt inte helt fel! smiley Yummi!




Jag tog en kula av cookie dough och en annan med cocos och mandel, de måste vara någon ny smak men den var helt okej! Nu har jag precis kommit hem från denna härliga dag. Dukitga Jag promenerade faktiskt hela vägen hem, vilket var jätte skönt!

Hoppas ni har haft en bra dag!

L  O  V  E


Varför "firar" vi Valborg?


I morgon är det 30 april och också valborgsmässoafton och jag kan fortfarande inte förstå vad det är man firar? Här har man stått vid brasan varje år utan att riktigt förstå varför? Är det bara jag som känner mig "förvirrad" och osäker?

I morgon blir det ingen brasa för min del iallafall, bara en massa vin med trevligt sällskap. Så ska jag "fira" min valborg! Vad ska ni göra?

Naturligt vårfräscha naglar


Börjar dagen med att pyssa om mina händer och naglar lite...


Good morning sunshine



Hoppas ni har sovit gott! Nu har jag två ledig dagar framför mig och jag ska bara njuuuta. Jag ska snart börja göra mig i ordning och sen tänkte jag ta en promenad. Ibland är det faktiskt skönt att bara gå ut själv och rensa tankarna lite! Vid ett tiden ska jag möta upp Emelie, jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men vi hamnar nog på någon trevlig uteservering om vädret håller i sig. smiley I love it!



 


Storstädningen avklarad



Efter jobbet så möte jag upp min barndomsvän Josephine. Vi satte oss på Espresso house på sveavägen och tog en frappino och pratade massa minnen från våra "unga" och dumma dar, hihi!

Nu har jag och gino precis stortädat hela lägenheten . Vi har städat så nogrannt att jag skulle bli chockad om jag så hittar en smula på golvet. smiley Skönt att ha det rent och snyggt nu när jag ska vara ledig i två dagar, då kan jag slappna av!

Nu ska jag lata mig!

L o v e /sandra







Trötter idag...

Jag har nog inte varit så här trött på länge... Började klockan 8 imorse och på min 10 minuters långa bussresa hit somnade jag nog 7 gånger...det är inte okej! Nu efter 4 koppar kaffe börjar jag äntligen piggna till! Idag jobbar jag fram tills kl 17 och sen är jag ledig i två dagar, jeeej! Undra vad man ska hitta på för kul då?  smiley


Smoothie, fast på tallrik;)



Viva la diva

Snart ska jag börja röra mig till jobbet. Börjar sent idag, vilket har varit rätt skönt. Har hunnit med en massa grejer som jag inte skulle ha gjort annars. smiley  Självkart har jag utnyttjat lite tid i solen också måste jag erkänna. Vem kan motstå den? inte jag iallafall....

Ha en toppen dag!
Love


Älska dig själv

Jag har verkligen tänkt på hur viktigt det är att man älskar sig själv. Kan inte du älska dig själv så kan ingen annan göra det heller. Allt du känner utstrålar du, vilket gör att alla andra ser det också. Känner du dig osäker, så ser folk att du är osäker, känner du dig säker så ser folk att du är säker! Vi måste sluta upp med att se ner på oss själva och se oss för våra brister. Ingen är perfekt, oavsett om du tror det eller inte! Se dig själv för vad du har, istället för det du inte har! Du är vacker, oavsett vad alla andra säger! Vi måste lära oss att tro på oss själva, det kommer man längst på. Skönheten kommer inifrån!

En liten tanke bara....


Min perfekta dag...


Idag har jag haft en helt underbar dag tillsammans med min älskling, och viket härligt väder vi har haft! Efter det att vi varit i stan åkte vi och åt en jätte god brunch på Jimmy´s steakhouse som ligger i Hammarby sjöstad precis vid vattnet, ett ställe jag verkligen kan rekomendera! God mat, bra läge och trevlig personal.


Muuums...


Min fina baby

Det känns som att den här dagen har varit jätte lång, vilket har känts jätte skönt. Vi har hunnit storhandla, sola och fått lite ärenden gjorda samtidigt som vi har haft en perfekt söndag!

LOVE / sandra


Jag HATAR pollen!!


Åh vad jag älskar våren, men fy vad jag hatar pollen. Jag mår så fruktansvärt dåligt vid den här tiden på året. Ögonen rinner och kliar, samma sak med näsan, halsen känns irriterad och man får svårare att andas... Jag är riktigt allergisk! Tabletter, nässpray och allt annat som ska motverka besvären, hjälper ju inte!! boohoo. Jag tycker synd om mig själv och jag tycker synd om gino som också är lika allergisk...

Nu ska jag duscha och göra mig i ordning för dagen och hoppas på att jag/vi mår bättre snart. Vi ska promenara in till stan och kika på lite saker som jag är på jakt efter. Ha en bra dag!

Love


natti natti

Nu efter "lördagsgodis" och film känner jag mig helt slut. Jag sitter här och väntar på att min baby ska avsluta sina grejer på sin dator så jag slipper gå och lägga mig ensam. Jag vill kramas innan jag somnar!

Sov gott!


Solen gör mig lycklig


I dag efter jobbet gick jag och gino och satte oss i vasaparken ett tag och bara njöt av solen. Därefter åkte vi till Riddarholmen och fika med min käre far som är på besök här i sthlm över helgen. smiley Jätte mysigt har vi haft!

Nu är jag hemma tillsammans men min älskling. Det verkar bli en lugn kväll för våran del! Jag är ledig imorgon vilket är jätte skönt, hoppas det blir lika bra väder som idag!

Love/ sandra

Jag har varit otrogen ikväll...

...och jag skäms och ångrar mig jätte mycket! Hur kunde jag välja något sånt här framför en B&J halfed baked? Jag får väl skylla mig själv! Skämtosido, den var alldeles för söt för min smak... Halfed baked regerar fortfarande!

Fredagskväll


Min fredagskväll har varit super bra. Var nere och åt en god middag på Helens krog här på St eriksgatan med min älskling och hans vän Fredrik. Dom har riktigt god mat, och väldigt mycket mat! För min del blev det en hp burgare med klyftpotatis och ett glas rött, yummi!

Nu är vi hemma och har precis sätt en film, behöver jag säga att jag somna?! Det är väl ingen nyhet längre... Tråkigt men sant! Jag ska snart lägga mig, känner mig riktigt trött faktiskt! I morgon väntar en kort arbetsdag sen börjar min "helg".

Love

I´m in love with my new jacket


Köpte denna fina jeansjacka från jc idag! Den sitter sjukt bra på och den har massa fina detaljer som jag bara älskar! Den blir perfekt nu när det har börjat bli lite varmare!


Snart är det helg!

Godmorgon alla söta!
Snart är det dags för mig att börja röra mig mot jobbet. Vi ska ha morgonmöte nu halv 9... Idag är det fredag vilket också innebär att det snart är helg! :) Jag jobbar ijuförsig imorgon, men bara 4 timmar så det gör mig inte nånting, sen kommer jag ju ändå få njuta av det underbara vädret! jeeej!

Looove

Sommarkänslor


Efter en halv lång dag på jobbet mötte jag upp mina två barndomsvänner från Sala som var här och hälsade på över dagen. Jätte mysigt, jag har verkligen saknat dom! Vi satte oss ute i den underbart varma solen och pratade om allt som har hänt under den senaste tiden och massa annat kul!
 
Vad härligt det är att värmen har kommit tillbaka, men visst är det mycket varmare nu än vad det var tidigare? I helgen ska det iallafall bli jätte varmt, upp mot 25 grader! smiley Åh, vad härligt!!

Onsdag


Idag har det inte hänt så mycket... har jobbat inprincip hela dagen och kom hem för en timme sen. Nu sitter jag nergosad i soffan med datorn framför efterlyst och väntar på att min baby ska komma hem från gymmet. Tänk om man själv var lika motiverad! Jag måste verkligen ta tag i det där med träningen igen, efter våran Mexicoresa har jag gått och blivit en soffpotatis, hehe! I maj är jag igång på riktigt igen, det är en sak som är säker!smiley 

Love lovers!

Mysig dag

Åh, vilken härlig dag jag har haft idag! Det blev ingen promenad tidigare, istället spenderade jag min dag tillsammans med några vänner som jag inte sett på jätte länge!! Att man alltid ska vara så dålig på att ses? Tiden bara rinner iväg och vips så har man inte setts på några månader.. det är läskigt hur fort tiden går egentligen!

Nu är jag hemma och lagar mat, samtidigt som jag försöker få in ett litet inlägg här i bloggen. Vem har sagt att tjejer inte kan göra två saker samtidigt?smiley Har tänt upp massa ljus och gjort det mysigt här nu tills min älskling kommer hem.

Senare ikväll är det Desperat housewives!

L O V E


Ut i fina vädret!


Idag är jag ledig och som vanligt så vaknar jag jätte tidigt! När jag är ledig vill jag sova lääänge. Men när inte sängen, kroppen eller någonting annat inte tillåter så är det bara att stiga upp! Jag funderar på om jag ska ta en promenad nu när solen ändå är framme!? JA, det blir en promenad!

Hörs sen!

Love/sandra

Ny bloggdesign!

Vad tycker ni? Är den inte jätte fin?! Jag är iallafall jätte nöjd och jag tackar min fina syster Kim för det! Henne hittar ni på http://inspire.webblogg.se. Hon är jätte duktig på bloggdesign!



På jobbet...


(Bild tagen från sthlmsfinest)

Godmorgon! Här sitter jag på jobbet lagom pigg för att jobba... Har fixat och donat i butiken enda sen jag kom, så nu unnar jag mig själv lite kaffe innan jag rullar upp grindarna. Finns det något som är godare än det på morgonen?

Kände i morse när jag var på väg hit hur himla kallt det har blivit ute nu igen, trist! Jag vill ha värme!! Tyckte tillochmed att jag så små små snöflingor igår? Jag hoppas att jag såg i syne, snö vill vi ju inte ha!

Nej nu ska jag sätta lite fart! Ha en toppen dag.

LOVE

http://faceyourbeauty.se


Myskväll

Hej alla söta!


Efter en lång arbetsdag har jag gosat ner mig i soffan i väntan på att min baby och hans bästa vän ska komma hem med en bra film och massa snacks. Jag känner mig redan halvt död men jag ska försöka hålla mig vaken några timmar till i allafall!smiley I morgon jobbar jag igen sen är jag ledig i två dagar, lovely!


Hoppas ni har en trevlig lördagskväll!


Looove



puss



Ha en bra dag alla fina.

Love/ sandra

Godmorgon

Idag är det fredag och jag ska vara på jobbet om två timmar. Gårdagen fortsatte med det jag kallar "lyx", och då menar jag att inte göra någonting! Min älskling kom hem vid halv åtta och då var middagen redan klar, så det var bara att sätta sig ner och äta! Därefter blev det film, men SOM VANLIGT så somnar lilla jag... jag kan faktiskt inte minnas när jag såg en hel film sist, tragiskt! Jag vet inte vad man kan göra heller, har ni några tips? Kanske hänga uppochner? smiley

LYX




Ibland finns det inget bättre...

Ännu en ledig dag och jag njuter för fullt av att inte ha några Måsten! Träffade Sureia tidigare idag, det blev en promenad och en takeaway latte på samma runda som jag tog igår. Riktigt mysigt, hade bara önskat lite mer sol idag.. Nu är jag bara hemma och slösurfar och tittar på tv, ibland kan det faktiskt vara det bästa som finns! Imorgon väntar jobbet, så nu ska jag njuta av att inte göra någonting!smiley


Love love love



rött rött rött..



Rött är kärlek
Love

Frisk luft


Det blev en väldigt mysig och skön dag tillslut, om man bortser från all tvätt jag har haft. Jag mötte som sagt upp Emelie efter det att jag tvättat klart, sen blev det en lång och härlig promenad runt vattnet här vid kalberg! smiley

Nu ska det tvättas!

I dag är jag ledig och det firar jag med världens roligaste grej, nämligen att tvätta! Bohoo. Jag vaknade ijuförsig halv tio i morse och sen dess har jag inte gjort ett dugg förutom att ligga och lata mig framför The Hills nya avsnitt som jag älskar, så det är jag kanske värd? Fast vid två tiden ska jag faktiskt möta upp min kära vän Emelie. Vi tänkte ta en promenad i solen och sätta oss på någon trevlig uteservering och snacka lite skit, hihi.. så jag ska inte klaga! smiley smiley


Hemma


Heej!


Vi har haft det helt underbart nere i Halmstad. Umgåts med familjen, tagit strandpromenader, varit i Varberg, grillat, letat påskägg och haft det allmänt trevligt, Och vilket väder vi har haft!smiley Det kunde verkligen inte ha blivit bättre, men fy så mycket godis jag har ätit... fast det hör ju till, hehe!smiley

Hoppas ni har haft en bra påsk ni med!


L o v e
/ sandra


Halmstad under påskhelgen


Nu sitter jag och försöker slänga i mig lite frukost medans jag ska försöka få in ett sista inlägg innan påskhelgen. Jag ska snart börja röra mig till jobbet i det underbara vädret som vi har idag, förhoppningsvis så blir det så här fint hela helgen!smiley Efter jobbet så väntar en fem timmars lång bilfärd ner till Halmstad... dom första timmarna brukar gå bra, men efter ett tag så blir man rätt uttråkad! Men jag ska försöka underhålla mig/oss så gott jag kan, älsklingen måste tyvärr köra, stackars!

Nu måste jag packa ihop det sista innan jag måste gå. Ni får ha en fantastisk påsk allihopa!

Lots of lovesmiley


Påskgodis

Nu sitter jag på min lunchrast och dricker kaffe och äter lite påskgodis. Det är verkligen farligt att ha godis på jobbet, då känns det som att man springer och småäter hela tiden... Men nu är det snart påsk, så då får man väl tillåta sig själv att göra det! Nästa vecka blir den banne mig hårdträning för min del! smiley

Imorgon åker jag och min älskling ner till Halmstad där vi ska fira påsk med min pappa och resten av familjen. Det ska verkligen bli så mysigt att åka dit och få träffa dom! Synd att det bara är över helgen, det går ju så fort.... men på måndag ska man vara tillbaka på jobbet!

L  o  v  e


Mästerkocken!

Jag måste erkänna att mina pannkakor som jag precis gjorde blev riktigt goda... Och jag måste faktiskt erkänna att det var Första gången jag ens blandade en pannkaksmet och stekte egna pannkakor, imponerande!smiley Hoppas ni alla har haft en bra dag, nu ska jag mysa ner mig i soffan med min älskling!

Love/ Sandra



Min last...


Jag är så svag för choklad, speciellt marabou´s goda chokladkakor. Detta är något jag har väldigt svårt att tacka Nej till och något jag har svårt att intala mig själv för att inte äta... inte så ofta iallafall! Jag har gått runt och varit chokladsugen enda sen igår och idag "smygköpte" jag en 100g chokladkaka för mig själv som snabbt slank ner, hehe... Gott var det iallafall!smiley Nu ska följa med gino till gymmet och träna bort den oemotståndliga chokladen!


Från lördagen


Vi hade det verkligen jätte trevligt i lördags, Tack gumman för allt! Vi alla samlades på Naga där vi åt en jätte god middag och skålade för sureia som fyllde 25. Några drinkar senare när klockan började närma sig ett drog vi vidare in till hells kitchen där vi var först på dansgolvet! Halv fyra kröp jag ner i sängen bredvid min baby som redan låg och sov så sött.smiley Dan efter var jag inte alls lika pigg, men idag känner jag mig helt återställd!


Nu har jag precis kommer hem från jobbet... Solen skiner och jag har missat ännu en solig dag! Ikväll blir det "vårstädning" här hemma. Vi ska ta ner alla vinter kläder och skor till källaren och ta upp vårens skönheter!smiley Nu får vi bara hoppas att snön inte kommer tillbaka!


Födelsedagsfirande


Nu ska vi till Naga, en restaurang på rörstrandsgatan och äta middag och fira Sureia som har fyllt 25. Därefter blir det utgång! Vi blir 20 pers. och kvällen kommer bli så grym! Ha en trevligt lördagskväll!


L O V E


Våran 1års dag

Igår firade jag och älskling våran ett års dag! Fotoboken som jag gjorde blev jätte bra och han blev jätte glad och rörd.smiley Det blev iallafall en mysig kväll hemma med god mat och gott vin och resten är barnförbjudet!smiley


Nu har ett år gått och jag blir bara kärare och kärare för varje dag som går, visst låter det underbart?smiley Jag funnit mannen i mitt liv!


Love
/ Sandra


Kenya 13/1-10















Nu är jag jätte glad!! Jag fick precis ett medelande om att resan till Kenya är bokad, yeey! Vi åker den 13 januari nästa år så det är en bit kvar men då har man något riktigt kul att se fram emot! Det blir safari ena veckan och sen så är vi på den underbara ön Zanzibar den andra veckan. Det kommer verkligen bli så häftigt!! Jag åker dit tillsammans med min pappa och hela hans familj, mina småbröders morfar, min syster och självklart min kärlek Gino.
GUD SÅ UNDERBART! 

Finns det någonting i världen som är bättre än att resa? Nej, inte enligt mig iallafall...smiley



RSS 2.0