Mys


Jag har precis haft min käraste vän sureia på besök. Hon gick för en liten stund sen så nu sitter jag här och väntar på att min baby ska komma hem. Jag vill se på film och jag vill ha sällskap! Han är nog hemma vilken minut som helst, så nu ska jag ta och byta om till myskläder och förebereda inför filmen. smiley


Sov så gott sen!


B I G
  L o v e !


Underbara dag

Vilket underbart väder man vaknade upp till i morse! Jag blev alldeles varm i kroppen när jag såg den klarblåa himlen utanför fönstret så jag och gino bestämde oss för att ta en promenad  genom stan och sedan äta en god frukost på Bönor och bakat. Nu sitter jag hemma och går igenom alla foton på mig och min älsking som jag har på datorn. Det är nämligen så att vi firar 1 år på fredag och jag vill ge honom en "fotobok" med massa bilder på oss som visar vad vi har gjort under detta år. Resor, födelsedagar, högtider osv. Fint va?

Det här fick jag med mig hem från min lilla shopping runda igår. Allt är från Zara!



LOVE


Världens sämsta uppdatering!

Jag har inte haft någon motivation alls till att blogga något de senaste dagarna. Vet inte riktigt varför men jag har varit lite deppig sen vi kom hem från våran underbara resa, ni vet hur det kan bli... Men nu känns allt mycket bättre! Efter jobbet idag tog jag en shoppingrunda i stan i det Härliga vårvädret som har börjat komma fram sakta med säkert. Fick med mig 3 fina plagg från Zara. I will Show you later!

Snart ska jag promenare ner till kalbergs station och möta upp en barndomsvän som jag inte har träffat på flera månader. Blir en kvällsfika på något mysigt ställe på rörstrandsgatan.

L o v e smiley


http://Sandra.faceyourbeauty.se





Jag gillar inte...



Jag gillar inte att vara ensam!! Jag är en person som älskar att ha liv och rörelse omkring mig eller bara lugn och ro tillsammans med min älskling. Men nu sitter jag här helt själv och känner mig jätte ensam, haha vad fjantig man är ibland! Jag ligger och myser i soffan framför tven och ska väl snart gå och lägga mig. Gino sover hemma hos hans bästa vän, dom ska till uppsala titdigt imorgonbitti på jobbmöte så jag blir ensam heela natten, snyft!


I´M BACK!

Heeej!

Nu får min semester vara över. Kom hem till kalla sverige i fredags morse och känner fortfarande inte att jag har kommit in i den nya dygnrytmen än... Men nu har jag bestämt mig för att komma tillbaka till verkligheten!
 


Vi hade det alldeles underbart i Mexico, det kunde faktiskt inte ha blivit bättre! Vädret var jätte bra, stränderna var fantastiska, maten var god och folket var hur gulliga som helst! Vi kommer definitivt åka dit igen!! Vi tog massor med bilder som jag självklart kommer att dela med mig av här i bloggen. :) Men bäst av allt var att få simma med delfiner, vilken upplevelse!! Det är verkligen något jag tycker att alla ska göra.. känslan går inte att beskriva, den måste upplevas!smiley

Nu är jag hemma hos mamma och hälsar på. Jag har precis varit och grattat min bästa vän på hennes jobb. Hon blir 25 år idag, stor tjej! Grattis Sureia!smiley

Nu ska jag sätta mig ner och i soffan och dricka lite te med min syster. Bättre uppdateringar blir det, jag lovar!

Love/ Sandra


Mexico, playa del carmen 5/3-20/3


Nu får ni ha det så bra, för det ska iallafall ha! smiley Bada, sola och äta massor av god mat, kan det blir bättre? Vi hörs om 2 veckor när jag är tillbaka!

Lots of love
smiley


6 timmar kvar...


Gääääsp!! Jag är så trött! Nu har vi äntligen pakat klart och storstädat hela lägenheten in i minsta detalj. Jag känner nästan att jag är på väg att somna nu sittandes framför datorn, men jag ska försöka hålla mig vaken så att jag kan sova på planet istället. Taxin kommer och plockar upp oss halv fem så några timmar till får jag anstränga mig! Hela dagen idag har jag haft fullt upp och inte haft en ledig stund.. Typiskt mig att alltid vara ute i sista sekund med allt! Att man aldrig lär sig!? Förövrigt känns det underbart att äntligen få komma iväg, vad jag har längtat!

L
 O V E




Har haft fullt upp...

Heej!


Jag har verkligen inte haft en ledig stund idag till att sitta framför datorn förens nu. Jag har varit på vift hela dagen! Nu har vi köpt den viktigaste inför resan iallafall så det kan vi släppa nu... Nu står tvättmaskinerna på högvarv och jag ska snart ställa mig och diska och fixa upp lite här hemma. Jag har inte ens börjat packa, hjälp! Kanske ska ta och kolla på det snart... Jag jobbar 8-17 imorgon så kommer inte få så värst mycket sömn inatt, men det får jag stå ut med! smiley Hur det blir med bloggandet när jag är borta vågar jag inte svara på, känns som att jag tar semester härifrån också och ger gärnet när jag är tillbaka istället. Behöver verkligen en semester utan dator och telefon känner jag!


Men vi hörs imorgon under dagen!


Love!



Lunchrast

Sitter på jobbet nu med en stor kopp kaffe och försöker vakna till lite nu efter lunchen, halva dagen har gått och sen ska jag hem och njuta av kvällen och må bra av att jag är ledig imorgon! :) Finns det något bättre ? You own the day!

http://faceyourbeauty.se

My new bikini



Den här kom på posten i går och jag blev jätte nöjd, den satt som en smäck! Nu börjar man nästan förstå att man snart ska härifrån... 3 dagar kvar! smiley



Ny vecka, nya tag!

Godmorgon!


Jag hatar verkligen vårat internet just nu... Det krånglar och har sig så att man knappt kommer in på de hemsider man vill, vilket också gör det svårare för mig att blogga!smiley Vi får bara hoppas att det löser sig snart...



Nu håller jag på att göra mig i ordning för dagen. Ska till jobbet om en stund men innan det ska jag äta lite frukost och dricka kaffe! smiley Hoppas ni alla för en underbar dag i det rätt så trista vädret! Man hade ju nästan önskat att det skulle vara lite sol, men den är nog påväg! smiley

L o v e






Söndag

Hej hopp!

Jag har varit jätte pigg nu på morgonen och snart ska jag till jobbet, jag jobbar 10-18 idag så förhoppningsvis går dagen rätt fort!smiley Kvällen hemma hos mamma igår var jätte mysig, jag älskar att umgås med min familj! Vi åt jätte god mat, spelade yatzy och kollad på filmen Seven pounds med Will Smith, men som vanligt så somnade jag... jag som har velat se den filmen så länge!smiley Typsikt...det får bli en annan gång!

Nu ska jag rusa till t-banan!

Love/
Sandra


RSS 2.0