Pizza och Ben & Jerry´s


Idag efter träningen mötte jag upp min kära sambo och åt på Birkastans godaste pizzeria! Därefter blev det film med Ben & Jerry´s Half baked, bästa! smiley Vi har bestämt att vi ska ha en svullodag i veckan, antingen lördag eller söndag! Resten av dagarna äter vi nyttigt!


Förövrigt gick träningen riktigt bra idag, men märker verkligen att jag behöver träna upp min kondition, den är inte okej! Tränas ska det göras imorgon också! Ser fram emot det! Sov så gott allihopa.


LOVE/ sandra


SATS

HERE I COME!

Idag ska jag inviga mitt Satskort, wohoo! Har verkligen sett fram emot att börja träna min otränade kropp! smiley Wish me luck!


Naglar är inte allt...

Men det gör himla mycket! Fräscha naglar gör egentligen mer än vad man tror. Det är sånna små detaljer som stärker mitt och säkert många andras självförtroende...


Nu har jag bara lagt på ett neutralt lack med ett stärkande överlack som gör att naglarna blir stackare och håller bättre. Enkelt och fräscht, precis som jag vill ha det!

fortfarande lite sjuk...

Men jag kan ju säga att jag mår så mycket bättre idag än vad jag gjorde igår. Jätte hög feber, ont i både hals och kropp. Jag var så svag att jag inte ens orkade göra något att äta, även fast jag var jätte hungrig! Usch det är verkligen inte kul att vara sjuk när man mår sådär... Så idag blir det en lugn och skön dag för min del, vill vara pigg och kry i helgen! smiley

Love/ sandra

white strips


Jag funderar på att beställa hem White strips premium (tandblekning) som jag har hört ska vara bra. En arbetskollega till mig har använt det och hon har verkligen uppnått ett jätte fint och vitt resultat.. Vad väntar jag på? Nu ska jag klicka hem ett paket!

Jag är sjuk, igen!!

usch vad tråkigt!! En timme efter att jag hade kommit till jobbet kände jag hur kroppen bara vek sig och jag kände mig jätte svag. Har ont i halsen och huvudet, vet dock inte om jag har feber! Så nu sitter jag här hemma, sjuk i min söta rosa mjukisdress med te och vindruvor. Det låter mysigt, men jag gillar inte att vara sjuk.. :(

Puss




Vaccination

Godmorgon!


Snart ska jag och gino åka och vaccinera oss, bohoo! Jag är rädd för sprutor:( Men vi måste göra det nu, för nart åker vi :) Gud vad jag längtar!! Sen ska vi försöka hinna med en kortis fika innan jag börjar. Typiskt att han ska vara ledig idag när jag var ledig igår... Men men, ikväll ska det storhandlas, det ekar i vårat kylskåp för tillfället!

Puss & kram


Brun och fin

Tack för att du finns!








Min nya hemsida

Snart kommer ni kunna följa mig på min nya hemsida.. Men tills dess får ni hälsa på mig här:) Idag är jag som sagt ledig. Ska föra över all min musik och alla min bilder till min dator som jag fick bränna över på en massa skivor innan omformateringen. Det är därför det heller inte varit några bilder på mina senaste inlägg. Sen tänkte jag ta en promenad till solariet. Nu har jag varit där några gånger och det börjar ge resultat:) Jag har mina perioder när det gäller solning, antngen solar jag lite för mycket eller inget alls.




Äntligen!

Inte förens nu mår min kära dator bra igen! Jag har saknat den! Men nu är jag så trött att jag knappt vet vart jag ska ta vägen.. tur för mig att jag är ledig imorgon! Har jobbar hela helgen nu så det är jag värd. Nu ska jag sova. Hörs imorgon!





Hoppas det funkar!

Hej raringar!
Igår hade jag inte en sekund att offra till bloggen. Jag slutade jobba kl 20, därefter var jag och gino ute och övningskörde..jag körde på en 70km/h väg för första gången, hjälp.. det var läskigt! Men det gick bra, är faktiskt väldigt stolt över mig själv att jag kan köra så pass bra efter bara 10 gånger. Första gången jag satt bakom ratten viste jag knappt hur man startade en bil. När jag kände att jag hade kör klart för kvällen så åkte vi och åt lite mat, ingen av oss orkade ställa oss och laga något när klockan var så mycket...Vi var hemma vid 23 tiden och då ska min galna sambo ner till tvättstugan och börja tvätta!? Jag gick och la mig, jag skulle börja jobba kl 8...

Nu håller jag på att omformaterar min dator, första gången strulade det så nu har jag gett det ett nytt försök! Jag hoppas det funkar, sitter vid ginos data nu och jag gillar inte att använda mig utav andras datorer, jag vill ha MIN! :) Snart ska jag dra fram damsugan och städa lite också, sen blir det sen middag som vanligt, men man börjar vänja sig!

Hoppas ni alla har haft en bra dag, och håll tummarna nu så att jag lyckas få min data att fungera som vanligt igen. 





Back to work


Nu är det en ny dag och jag ska snart åka till jobbet.. jobbar sen idag och sen ska jag ut och övningsköra med min baby.:) Ska försöka ta körkortet innan vi säljer vinterbilen, så i april-maj. Måste börja läsa körkortsboken lite mer, den har mest legat på hyllan den senaste månaden. Nu måste jag rusa! Ha en bra dag allihopa!





natti natti












Mysig dag


Denna dag har varit riktigt lång. Vaknade ju som sagt väldigt tidigt, åt en god frukost, möte upp en tjejkompis och tog en promenad till stureplan där vi sen satte oss på ett litet hak och fika. Därefter åkte jag hem till mamsen och familjen och åt middag. Nu är jag hemma, var och sola för ett tag sen så nu känner jag mig lite brun men mest fräknig...

Nu sitter jag och kollar på dokumentären på femman om bebisen som föddes med två ansikten, intressant!






Grattis hjärtat!

Godmorgon! Konstigt nog kan jag aldrig riktigt sova ut när jag är ledig. Idag vaknade jag kl 9 av att gino skulle till jobbet, och sen kunde jag såklart inte somna om.. fast ibland kan jag faktiskt tycka att det kan vara rätt skönt också, dagen blir ju längre!:)

Grattis till Mia som fyller år idag! ♥





fika med syster

Nu ska jag ner och möta min syster. Det är inte ofta vi ses på tumanhand bara hon och jag, så det ska bli mysigt. Vi sätter oss säkert på något trevligt ställe här på rörstrandsgatan. Nu ska jag kila.





Underbara Halmstad

Jag har precis vaknat upp här hemma i Vasastan och vi har haft det så underbart i Halmstad. Vi kom hem igår kväll efter 5 timmars bilfärd. Tiden går verkligen så fort när man är där, det gillar jag inte! Allitd lika sorgligt är det när man åker därifrån också, usch!

På kvällarna blev det massa god mat och goda efterrätter.


Och på dagen, en mysig promenad på stranden...






Att kunna ta en lång promenad på stranden 5 min från huset där man bor är livskvalite för mig. Jag fylls av ett lugn i hela kroppen och mår verkligen så bra! Som ni ser, visst är det underbart?!

Och så självklart massa mys och bus men mina söta småbröder

 

Önskar att man hade haft mer ledig tid att spendera nere i Halmstad. Men mycket jobb och lite fritid resulterar tyvärr det motsatta...





Snart åker vi!!

Nu jag precis packat ihop det sista inför halmstad. Jag ska snart börja röra mig mot ginos jobb, han slutar inte förens kl 21 men jag ska möta upp två vänner och fika med dom först, sen ska jag handla försenade julklappar till pappa och familjen! Sen åker vi, wohoo Vad jag har längtat!! :) Jag kommer inte blogga något under helgen, jag kommer ge all min tid till dom så ni alla får ha en jätte trevlig helg!






Ny dag, nya tag!

Nu har jag precis satt mig ner efter att ha damsugit hela butiken. Sitter här med en kopp kaffe och ska snart börja fixa resten inför dagen. Det blev inte många timmars sömn för mig inatt, jag kunde verkligen inte sova!! Jag som började jobba så tidigt idag, buhuu!

Ni alla får ha en toppen dag. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan det börjar svalna..





Den nakna sanningen!


Så, nu har jag borstat tänderna, tvättat av mig sminket, fixat och donat här hemma och Packat inför Halmstad. Vi åker imorgon kväll istället, det blir sent men då känns det nästan som att man får en extra dag. Det är min stackars baby som får köra ner hela vägen, 5 timmar tar det..jag har inte hunnit fixa mitt körkortstillstånd än annars hade jag kunnat göra det!;) Jag ska köpa en massa skvallertidningar och annat kul att underhålla mig med hela resan istället. Lite social ska jag vara också!:)

Nu ska jag försöka sova, ska upp tidigt imorgon! Natti natti allihopa!





Smoothie


250 g blandade bär, 1 banan, vaniljyogurt och is MUMS


Jag kom hem från jobber för en timme sen och nu har jag precis druckit upp min goda smoothie som fick bli min middag idag. Gino är hos några vänner på tvspelskväll, hehe..killar! de är deras sätt att umgås de. ;) Så jag är ensam hemma ikväll, han kommer hem inatt någon gång kan jag tro.





Jobbet väntar..


Sitter här med min knäckemacka i handen och ska snart börja röra mig till jobbet. Längtar till på fredag då jag och min baby åker ner till Halmstad och hälsar på min pappa och hans famlij. Det ska bli såå mysigt, jag har saknat dom så mycket!! LÄNGTAR!!





Godmorgon

Hoppas ni har sovit gott! Nu ska jag göra mig i ordning för jobbet, börjar kl 12 idag!





Solariet får bli mitt andra hem..


Var på solarieöarna idag med.. Första gången jag solar så blir jag mest bara fräknig sen känns det som att färgen går bort lika fort som den kom dit. Nu känner jag mig lite brunnare:) Har varit likblek i flera månader nu, men nu har det skett en liten förändring iallafall. Man känner sig verkligen så mycket fräschare med lite färg i ansiktet!




Lång dag

Den här dagen har varit riktigt lång. Började jobba kl 9 imorse, slutade egentligen kl sex idag men gick en timme tidigare för det var så lugnt i butiken... Vart är alla människor!? Är det ingen som behöver nya kläder? hehe, skämt åsido! Jag och älsklingen har precis ätit middag, sent.. jag vet! Tyvärr blir det så när man jobbar som vi gör... Får lite sovmorgon imorgon iallafall, wohoo! :) Hoppas ni har haft en bra dag!






puss



Mys framför den nya serien Lipstick jungel som snart är slut. Min älskling kom precis hem så nu ska jag pussa på honom lite grann, har saknat honom idag!





Nytt i garderoben

5 st nya plagg fick följa med mig hem igår efter bion!




1. Replay jeans, stuprör med drarkedja längst ner, dock väldigt låga. Kommer vara sjukt snygga i vår/sommar med ett par snygga pumps! 

2. Kjorta från Atlas med knytrosett, helt underbar! Syns dock inte så bra på bilden. Köpte den även i vitt!


3. Svart pike t-shirt från Sail racing

4. En vanlig enkel vit bas t-shirt (alltid bra att ha)






Överraska honom!!

Jag vet själv hur svårt det är att komma på den "perfekta" presenten, överraskningen osv. så nu tänkte jag lägga ut ett tips på en grej jag gjorde för min baby på hans födelsedag.

Först var vi ute och åt på en jätte mysig och fin restaurang...



Sen överraskade jag honom med det här! Rosenblad och massa tända ljus i hela lägenheten...



Mitt fina uppdukade bord med champagne, jordgubbar, presenter mm...



Och massa rosenblad och rosor på våran säng...


Krydda till med lite sexiga underkläder också..det lovar jag uppskattas!! ;)

Han blev så rörd och glad över vad jag hade gjort och jag kände mig verkligen nöjd med min insats. Detta betyder SÅ mycket mer än en sakliga ting kan jag lova, det är ju alltid mysigt att få överraska någon och att få göra någonting mysigt ihop!





Yes man



Solariet måste jag besöka flera gånger! Jag och gino köpte ett solkort där idag så nu har jag bestämt mig för att bli lite brun och fräsch i den gråa och trista årstiden vi befinner oss i just nu!

Föresten! Vi var ju på bio igår,  filmen var bra, det blev Yes man som jag ville.:) Jag kan tycka att Jim Carey kan vara lite för mycket ibland, men i den här filmen tyckte jag att han var jätte rolig. Mycket skratt blev det, härligt! Jag älskar att skratta!






Solarieöarna here I come!

Nu är det dags, nu är det verkligen dags!! Jag har inte varit där sen jag vet inte hur många månader tillbaka... och det syns ska jag tala om för er mina kära vänner. Nu ska jag gå och bli "brun".





Biobesök

Äntligen är helgen med allt jobb över! Jag är ledig imorgon vilken ska bli väldigt skönt! Tänkte åka och möta upp gino på jobbet lite senare, sen tänke vi gå och se någon film på bio. Vet dock inte vilken vi ska se än, jag är lite sugen på Yes man, har hört att den ska vara bra!


Igår efter jobbet hade jag och en kompis tjejkväll hemma hos henne. Jätte mysigt var det! Kändes som att man åt på något hela kvällen. Hon hade köpt hem honungsmelon, ost, rökt skinka, frukter, chips, godis... och vin såklart:) Jag kände mig helt uppsväld sen när gino kom och hämtade mig, hehe.. men det var det värt!

Nu ska jag laga lite mat till mig själv!




 


myskväll

åh vad mysigt det är att få vara hemma med familjen! Vi har ätit jätte god mat och tittat på filmen My best friends girlfriend.  Jag tror att den hette så...den går iallafall på bio nu. Helt OK var den, men kanske inte den bästa jag har sett! Jag får se om jag nattar här ikväll. Gino är hos sin pappa nu och hälsar på så det har blivit en liten familjedag för oss båda. Jag jobbar imorgon så det blir inte så sent för mig ikväll ändå. Natti natti allihopa!





Ledig



Idag är jag ledig, wohoo! Finns det något skönare än dagar då man känner att man inte behöver göra någonting förutom att bara lata sig i sköna soffan framför tven? nej tror inte det! Jag gick upp tillsammans med min baby gino imorse, sen gick vi och åt frukost på ett mysigt litet fik här nedanför oss innan han skulle till jobbet. Senare idag ska jag hem till mamma och familjen och äta middag och bara umgås, saknar dom så man får passa på när man är ledig :)





Välkomna tillbaka!

Hej raringar! Välkomna tillbaka!

Efter många om och men så har ju nu bestämt mig för att börja blogga igen, kul va!! Det är säkert många av er som undrar vem jag är!? Sandra heter jag! Jag jobbar som Depå ansvarig ute i en butik i Nacka, villket innebär att jag har ansvar över alla dofter, hudvård och hårvård för män. Jag bor i innestan tillsammans med min underbara pojkvän som är ljuset i mitt liv!

Anledningen till att jag börjar blogga igen är för min egen skull och för att jag tycker att det är kul när man väl har tid. Ni är så välkomna att läsa om min vardag, drömmar, mina mål om vad jag vill uppnå här i livet och självklart allt annat som faller mig in!





RSS 2.0