Läppförstorningen bokad!


Lördagen den 22/8 ska jag fylla mina läppar igen, men den här gången ska jag testa Juvaderm!

Första gången
jag förstorade mina läppar så gjorde jag det med resylane. Resultatet blev Ok, men det jag inte gillade var att jag fick hårda "kulor" i läpparna. Det kan man få och de flesta får det och dom ska man "massera" ut men jag tyckte inte att det hjälpte, sen så gjorde det jävligt ont också! Juvaderm har jag hört ska vara mycket bättre så det ska bli kul hur se hur reslutatet blir den här gången.

Vilket underbart väder vi har haft i Stockholm idag!


Idag började vi dagen med en jätte god och fräsch sallad på ett café/konditori, ett super mysigt ställe som ligger på odengatan. Det var verkligen sjukt varmt ute i morse så jag och gino la oss i Vasaparken efter det att vi ätit upp och pressade lite i solen. Jag behöver färg!! Jag har nog aldrig varit såhär blek under en sommar. (suck)

Imorgon åker min fina baby bort en vecka till 40 graders värme och jag blir ensam hemma och ska jobba. Jag undrar hur det ska gå, jag som är så sällskapssjuk! Men semester i sol och värme med hans vänner är han värd, ♥ även fast jag är lite avundsjuk hihi!

Det blev ingen bio igår, istället satt Jag, Annalotta och Gino på Grappa hela kvällen och hade det trevligt! Men förmodligen blir det Bruno idag istället!

Hoppas ni alla har haft en jätte bra dag! smiley

Träffa Annalotta ♥




Dagen började jag och min baby med en god frukost på Bönor och bakat därefter promenerade vi till NK där gino köpte ett par nya badbyxor och stackars jag som inte hittade någonting, boho!

Nu ska jag gå och köpa kaffe och promenera ner till Annalotta som jobbar på odenplan.

Ikväll blir det förmodligen Bio. Jag vill se Bruno! Har i sett den? Har hört att den ska vara sjukt rolig?!

Love ♥

Lever ni?


Det känns lite konstigt att vara hemma igen... allt är så dött här i stockholm? Alla är väl bortresta antar jag. Idag har iallafall jag och min baby varit runt på stan och ätit, fikat och bara mått bra. Sen satte vi oss på klipporna i Kristineberg och bara njöt av solen och rensade våra tankar. Ibland behöver man faktiskt göra det och de är väldigt skönt!

Ikväll blir det  nog middag på Grappa. Vi är båda för lata för att laga mat just nu hihi! ♥

Halmstad - Stockholm



Borta bra men hemma bäst ♥


Nu har det gått en vecka
sen vi kom hit och idag åker vi hem. Vi har haft det jätte bra men nu börjar vi längta hem till vardagen! Jag har 5 dagar kvar av min semester och på lördag åker min älskling åker bort en vecka med sina vänner. Då ska jag passa på att jobba och umgås med mina vänner och familj riktigt ordentligt. Sen har vi en vecka semester till ihop när han kommer hem och sen börjar jag plugga, jeej! Har mycket kul att se framemot nu, I like! smiley

Dessvärre ser jag inte emot våran 5 timmars bilfärd hem till Stockholm...

Dentaworks tandblekning


Jag har precis beställt hem dentaworks (tandblekning). Jag har testat det tidigare och har även många vänner som använt sig utav det och resultatet blir över förväntan. Jag hade även 30% rabatt nu på en beställning så det är lika bra att passa på!

Dentaworks finns att beställa Här och kostar bara 395:-

Ibland behöver man bara stänga av allt.


Vi kom hem för ett tag sen. Vi har varit och slagit lite bollar på rangen på Tylösands fina golbanor, lovely! Vi ska snart åka iväg och äta lite pizza med hela familjen, sen ska pappa och min älskling gå på bio, dom ska se Public enemies så vi tjejer får stanna hemma, hihi. Jag har verkligen varit SÅ onyttig här, när semester är slut så blir det "rehab" för mig. smiley 

Igår hade jag både mobilen och datorn avstängd. Ibland är det verkligen skönt att bara stänga av allt och bara vara, tycker inte ni det? Vi hade iallafall en jätte lugn och skön dag och på kvällen var jag och gino ute och åt en god middag och avslutade hela kvällen med film och massa godis, super mysigt! ♥

Nu ska...

3602edad89de811f552f7f17f53b90dc.png

Kolla varifrån!

Nu ska jag spela lite golf med familjen. Det var ett tag sen så jag undrar hur detta ska gå hihi;)


Family-love


Nu ska vi grilla ute på altanen, sen blir det familjemys framför en film skulle jag kunna tro. Man kan aldrig få för mycket av det goda! ♥

Solen är...

2571993caa63ebeb2cd3d94aaf0e1f2f.png

Kolla varifrån!

Solen är här, förhoppningsvis för att stanna. Vi har varit på stan nu på förmiddagen och sen en sväng förbi Tylösand. Nu ligger vi ute på tomten och solar och njuter av det fina vädret. Hoppas ni mår och har det lika bra som oss. Lots of love /sandra


Pics update

Hej sötingar!
Hoppas allt är bra med er. Idag har det regnat iprincip hela dagen, fast det har varit rätt mysigt. Vi har varit ute på en powerwalk i skogen och resten av dagen har vi bara varit hemma. Här kommer lite bilder som har tagit under våra två första dagar här.


Fika i solen på mysiga Espresso house


Lite födelsedagsfirande för mig, igen :)


Myspys framför tven


Skål


Regnet öser ner


Söta lillebror Benjamin

Imorgon ska det tydligen på bli bättre väder och då bli det sol och bad på stranden.

Lots of love

Vi bara njuter och mår bra

Jag vill bara säga att vi lever och mår jätte bra! Halmstad får mig verkligen att slappna av och koppla bort alla stressfaktorer, vilket gör att jag även låter datorn ligga åt sidan! Hoppas ni mår bra iallafall. När jag orkar (förmodligen imorgon) så ska jag lägga upp en massa bilder härifrån.

Vin och grillnig blir det ikväll igen, så mysigt! ♥

Semester!


Vi kom fram till Halmstad klockan 15 idag och har sen dess umågts med min familj. Bilresan gick jätte bra! Nu ska vi grilla ute på tomten. Uppdaterar mer sen!

Love ♥

Nu är...

0-480b215c8260ea5e982f144d81133da3.png

Kolla varifrån!

Nu är vi påväg till underbara Halmstad!! :)


Bästa kvällen på länge!


Tack för en sjukt trevlig kväll! ♥

It´s my B-day!



I dag blir/är jag 20 år. Jag är vuxen, på riktigt vilket känns både kul och läskigt på samma gång. Jag har lämnat tonåringen bakom mig. Nu är det bara att se framåt!

Som födelsedagspresent av min baby fick jag en spadag hos gulliga Johanna på Studio Paus. Jag blev väl omhändertagen och fick helkroppsmassage, ansiktbehandling, fotvård, manikyr och pedikyr och även mina ögonbryn plockade. Jag har kännt mig som en prinsessa hela dagen. Tack älskling! ♥



Imorgon åker vi till underbara Halmstad. Det ska bli så härligt att få komma bort lite. Jag behöver semester!

Hoppas ni har haft en bra dag!♥

Jag är bakis men mår bra ändå...


Jag vet attt jag har varit världens dåligaste på att uppdatera och svara på era kommentarer men jag ska försöka bli bättre på det! Jag är ingen dator människa när det är sommar, jag tycker bättre om att lägga min tid på att vara ute i solen och vara social.

Jag, bakis just nu! Ni vill inte se mig!

Igår hade jag världens bästa kväll. Vi gick ju som sagt ut med massa vänner och kvällen blev verkligen hur lyckad som helst. Jag och Nathalie började kvällen med goda mangodrinkar på våran innegård sen kom även Anna och Sureia. Där satt vi till klockan slog 20.30 sen gick vi ner på Grappa där vi möttre upp alla andra. Där blev det rosé vin, drinkar och skumpa. När alla fortfarande kunde gå så tog vi taxi in till Solidaritet där vi hade bord och fortsatte kvällen med goda drinkar och bra musik. Jag har nog aldrig dansat sådär mycket i hela mitt liv, det resulterade fotvärk så det vara skrek om det! Men Jag vill bara tacka alla för allt, jag är jätte nöjd med kvällen!

Bilder kommer upp sen!

Klockan 16 ska vi hem till min mamma. Min syster fyller år idag och vi ska ha kalas för både henne och mig. Det är ganska häftigt att det bara skiljer 364 dagar mellan oss! Glöm inte bort att jag fyller år imorgon, hihi! 

Ha en jätte bra dag!

Lots of love

Jeej, om...

45a451e53eff6758e001271e8c777076.png

Kolla varifrån!

Jeej, om 6 timmar går jag på semester. Då blir det fest och lite för tidigt "födelsedagsfirade" med massa vänner, jag fyller ju egentligen år på måndag men vad gör det;) Ha det bäst idag! Love


I paketet fanns....


Tack snälla Karin för den fina tunikan och det matchande armbandet. I LOVE IT!

Jag mötte...

0-7f1373d9fb2dd6cf3e9055098f02536c.png

Kolla varifrån!

Jag mötte upp fina karin tidigare. Vi satte oss i vasaparken och njöt av den varma solen innan jag börja jobba. Jag fick en jätte fin födelsedagspresent av henne som jag blev så glad för. Lovar att visa er sen!:) Hoppas ni får en fortsatt bra dag och njuter av solen så mycket ni bara kan. Love sandra


It´s hot!

Godmorgon sötingar!

Jag och älsklingen har precis varit och ätit frukost på Bönor och bakat. Det är helt sjukt varmt ute!! Jag ska snart träffa Karin för en lunch/fika. Jag har proppmätt så det blir nog någon svalkande dryck för mig istället.


Middagen med familjen på Koh pangang var jätte mysig och trevlig. Deras mat är ju bara för god!

Lunchrast

Nu sitter jag på jobbet och har precit ätit lunch. Jag slutar kl 16 idag sen ska jag hema en snabbis innan jag möter upp familjen. Hoppas eran dag har varit bra hittills! ♥

Koh pangang med familjen

MORNING!
Jag flög upp ur sängen 5.54 imorse och trodde att jag hade forsovit mig, vilket jag lyckligtvis inte hade gjort! Nu är jag färdigfixad och klar för att gå till jobbet. Efter jobbet ska jag möta upp min underbara familj,♥ vi ska äta middag på Koh pangang som jag älskar! Det är en liten födelsedagsmiddag för mig och min syster som fyller år snart. Kan inte fatta att jag snart är 20 år... hjälp, jag är vuxen!

MYS ♥


Hoppas ni har haft en bra dag. Min har varit toppen! Jag och älsklingen har precis ätit en jätte god middag och har köpte hem en varsin Ben & jerry glass, half baked. Nu blir det film!

Love

Tidig morgon

Igår var ingen bra bloggdag, plus att datorn strula!

Jag ska snart börja röra mig till jobbet. Det är inte lätt att gå upp när klockan ringer vid 6 tiden, fy säger jag bara! Men nu nät jag har fått i mig lite frukost och gjort mig iordning känner jag mig lite piggare.




Vårat sökande på en Pomeranianvalp fortsätter. Det är inte alls lika lätt som man tror! Man måste hitta en fin och seriös uppfödare som har fina stamtavlor på sin hundar. Sen det viktigaste av allt, att vi får en som vi vill ha. Vi ställer faktiskt också lite krav! Mer om det sen...

Nu måste jag fixa det sista innan jag går. Hoppas ni får en jätte bra dag! Ni som är lediga får passa på att njuta av det fina vädret vi ska få idag.

Lots of love

Min dator...

38aa1fde1d3fa485385916accacd37d6.png

Kolla varifrån!












Min dator strular! Hoppas ni har haft en jätte bra dag. Jag ska sova nu, börjar tidigt imorgon! Natti natti mina söta läsare. L O V E ♥


Frukost med Nathalie

Hej sötingar ♥
Jag ska snart ner och möta upp Nathalie. Vi ska äta frukost på Bönor och Bakat, mitt favorit hak!


Vädret är tyvärr inte så roligt idag, men vi får hoppas att det spricker upp senare! Idag kommer mina kära syskon hem som har varit borta i 2 och 3 veckor. Jag har saknat dom! ♥ Dom har säkert blivit jätte bruna och fina, orättvist!

Vad ska ni göta idag då?smiley

Skala banan (klappar händerna)



Lördagens bilder


Min fina Nathalie ♥


Vi gjorde våran egna lilla uteservering på min innegård


Anna, Sara och Nathalie


My lovely place


Happy saturday!

Nu - Ut


Nu äntligen är tvätten klar och alla kläder är rena! Nu ska vi ta en sväng på stan, jag behöver luft!

Love

Jag ska bättre mig!


Jag vet att jag har varit världens sämsta på att uppdatera bloggen dom senaste dagarna. Det har varit så mycket annat som jag har behövt fixa med, men det ska bli bättring på det! smiley

Jag och gino har precis ätit frukost och snart ska vi ner och tvätta upp alla våra kläder. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Blir nog en promenad på stan senare eller något. Vad har ni för er då?

stress - stress - stress

Har haft fullt upp hela dagen och nu äntligen är jag hemma och har slagit mig till ro. Nu är jag ledig i två dagar vilket känns underbart och om 6 dagar går jag på semester, jeej! Hur har eran helg varit? smiley



Min mage skriker efter mat så jag ska nog ställa mig och laga middag nu!

Love

Godmorgon! Jag...

1ff48c59b9498eb7ce5461ced3ee80e1.png

Kolla varifrån!

Godmorgon! Jag är sjukt trött idag, kroppen strejkade när klockan ringde så jag snoozade en halvtimme. Jag blev inte piggare för det men skönt var det!:) Nu sitter jag iallafall på bussen och är snart framme vid jobbet. Hoppas ni alla får en underbar dag! Lots of love/ sandra


Sweet dreams


Jag har haft en super trevlig kväll med Nathalie och två andra vänner. Vi har varit hemma hos mig och druckit vin och suttit på min innegård och snackar skit. Som vanligt blev det ett sista glas på Grappa nedanför oss när vårat var slut, hihi. Nu måste jag sova! Jag både öppnar och stänger butiken imorgon...

Sov sött! ♥

Pomeranian


Åh, jag är helt förälskad. Titta så söta!♥ Vi har bestämt oss för att skaffa en pompom istället, de blir smidigast när vi inte bor så stort. Nu gäller det bara att hitta en bra kennel med bra stamtavlor. Har mailat några, men detta är en lång process eftersom vi inte vill ta första bästa!

Det kommer bli så mysigt! ♥

I´m alive


Ibland blir inte allt riktigt som man tänkt sig... Våran middag hemma hos ginos vänner igår blev senare till en öl- och vin kväll (en mycket lugn sådan) vilket var väldigt trevligt. Detta resulterade i att jag inte kunde eller orkade sätta mig vid datorn. Idag mår jag bra, har lite ont i halsen men det överlever jag hihi. Vad har ni för planer för idag?

Nu ska jag gå och pussa på min älskling så att han vaknar. Jag vill ha frukostsällskap ♥

Hej sötnosar!...

1a0455098019a71ae6535603fd04449d.png

Kolla varifrån!

Hej sötnosar! Jag har precis varit och tränat, otippat jag vet men Gino tvingade med mig efter jobbet, hehe. Nu är vi på väg hem till en vän till älsklingen där vi ska äta lite mat. Jag är vrålhungrig! Hoppas ni har haft en bra dag. Vi hörs mer sen! Love


I´m happy

Har tyvärr inte haft tid att uppdatera något under dagen, har haft fullt upp att maila runt till olika kennlar och sökt information på nätet om dessa hundar. Jag är helt exalterad, hihi. ♥

Nu sitter jag iallafall på min lunchrast som snart är slut. Kommer uppdatera mer när jag kommer hem.

L O V E


Mamma - pappa - hund (?)

Jag har inte sovit många timmar inatt. Jag och min sambo har kommit överrens om att skaffa hund igår och jag är överlycklig! Vi satt uppe flera timmar inatt och läste och kollade runt hos en massa olika kennlar. Allt är bara preliminärt än så länge, så jag vågar inte hoppas för mycket. Men en Fransk bulldog är vad vi vill ha, eller en pompom (pomeranian). Men vi får se hur det blir.. det hade varit himla mysigt iallafall!♥




Ser ni att jag har lite extra volym och lite lockar i håret!? Jag köpte en plattång häromdagen och jag älskar den. Kostade bara 199 kr från clas ohlson och är keramik!

Nu har jag inte tid att sitta här, nu måste jag åka till jobbet. Idag är det jag som öppnar! Hoppas ni får en underbar dag mina söta!♥

Sov sött ♥


L o v e

Jag har precis kommit hem efter några riktigt mysiga timmar med min mami. Vi har varit och fikat och tittat runt i lite butiker. Jag fyller ju år snart och jag vet inte vad jag ska önska mig... Har ni några förslag?

Juste, tidigare idag var vi och åt lunch på Bagel street på St eriksgatan (sthlm), dom har verkligen världens godaste bagels. Ni som bor i närheten måste dit!

 


Nu ska jag byta om till mjukiskläder och laga lite middag till mig och min baby ♥


Regnet faller ner...

Snodde bilden från Karins blogg

Nu äntligen har vi fyllt upp vårat kylskåp med lite mat! Vi har precis varit och "storhandlat" så att vi klarar oss tills vi har semester. Om ett par timmar ska jag träffa min käre mor, vi ska fika och fira för att hon fick skriva kontrakt idag på en lägenhet som har velat ha. Grattis mami! ♥

Vad har ni för er då? Är ni ute och hoppar i vattenpölar eller är ni hemma "gömmer" er som jag. Eller föresten, ni kanske jobbar? Det ska jag göra imorgon.. och hela helgen! Men sen är det bara en vecka kvar tills jag går på semester, jeeej! smiley

Baksmällan


Tyvärr skiner inte solen här idag, istället öser regnet ner och så ska det tyvärr vara hela dagen...

Filmen (Baksmällan) igår var SÅ BRA! Seriöst så är det nog den bästa Komedifilmen jag någonsin har sett, jag skrattade så mycket att tårarna kom. Du måste se den om du inte har gjort det!


Är det bara vi som äter upp vårat "biogodis" i reklam filmen innan filmen ens har börjat?

I ♥ Fridays

Hej snyggingar!
Nu har jag precis kommit hem från några mysiga och trevliga timmar på Fridays. Vi hade egentligen inga planer på att sätta oss där från början, men vi blev så sugna på vin så där hamnade vi! Vädret har varit lite tillochfrån idag men vi klarade oss rätt bra. Jag bytte iallafall om till något lättare innan jag gick ut, långärmade tröjan var inte så poppis!

Ikväll blir det bio med min baby. Vi ska se Baksmällan, jeej! Har bara hört en massa bra om den så det är nog på tiden att se den känner jag, hihi!

Hoppas ni har haft en bra dag! ♥

Nu ska jag träffa Jossan!



Latte - i - solen

Jag har precis kommit hem från varm och solig fika på åhléns takterass med Karin. Jag som trodde det skulle vara kallt ute satt på mig långärmad tröja och jeans, HOT säger jag bara...det var varmare än vad jag trodde!




Nu ska jag få i mig lite mat sen ska jag ut igen. Jag ska träffa Josephine, en gammal barndomsvän som jag inte har träffat på jätte länge. Vad har ni för er?

Bra start på morgonen


Godmorgon sötingar!

Hoppas ni har sovit gott! Jag är ju som sagt ledig i två dagar ni vilket känns underbart. Jag och gino har precis varit ute på en "City powerwalk" , det är vekrkligen skönt att börja dagen med en promenad i friska luften! Vid 1 tiden ska jag träffa Karin, vi får hoppas att vädret håller i sig några timmar till så att vi kan sitta ute. smiley

Nu ska vi äta lite frukost och sen måste jag göra mig iordning!

Love ♥

Vi måste ta vara på varandra ♥


♥ RIP ♥

Jag har suttit och kollat på Micheal Jacksons begravningscermoni hela kvällen. Jag är rörd, jätte rörd! Hela tillställningen var jätte fin och han hade många där som brydde sig om honom.

Det är vid såna här tillfällen som man verkligen kommer på sig själv, hur duktig man är på att ta folk förgivet. Rätt som det är så är dom borta och då står man där och ångrar allt man inte har gjort och sagt! Vi måste ta vara på varandra och leva varje dag som att de vore den sista!


Ibland vill man bara gömma sig...


Jag är redan hemma. Gick tidigare från jobbet, känner att hälsan inte riktigt är på topp! Nu har jag gosat ner mig i soffan framför tven. Jag ska vila och hoppas på att jag mår bättre snart...


High heels to die for



       1. Aminaka Wilmont 2009
2. John Galliano 2009
3. John Galliano 2009

John Galliano 2009 för Christian Dior

Aminaka Wilmont 2009

Aminaka Wilmont 2009

Visa av dom är faktiskt riktigt tuffa, men ingenting som jag skulle försöka gå omkring i själv!

Vad tycker ni? Skulle ni kunna gå i en "klacksko" utan klack?

Uppe med tuppen


Gäääsp... Jag är så trött! Har inte riktigt hunnit känna efter hur jag mår idag men det visar sig nog. Igår somnade jag på min älsklings bröst till en film som vi såg i sovrumm det. Finns det något bättre än att ligga eller somna på ett varmt mansbröst? Det är det bästa jag vet, jag känner mig trygg!

Innan jag åker iväg till jobbet måste jag äta frukost!
En jobbdag kvar sen är jag ledig i två dagar, jeej!

Looove smiley

Jag gillar inte att må såhär...


Jag har kännt mig jätte trött och hängig hela dagen... Vet inte riktigt om det är allergin som spökar eller om jag verkligen håller på att bli sjuk!? Min fina sambo har storstädat (med stora bokstäver) hela lägenheten idag och gjort det jätte fint, han är en stjärna! ♥

Jag ska öppna butiken imorgon så jag hoppas verkligen att jag mår bättre och inte behöver gå runt och frysa som jag har gjort idag, brr! Nu ska jag ta en varmdusch och sätta på mig myskläder och gosa med min baby.

LOVE

Mr and mrs Beckham sexiga kampanj

Otroligt snygga bilder har tagits på Victoria- och David Beckham för Emporio Armanis underwears senaste kampanj. Dom är riktigt heta tillsammans, hihi!
 



Det här är Beckhams andra gång som de poserar halvnakna tillsammans för märket. Det sägs att den här gången gör dom det för att fira 10 år som gifta... I love the pics! ♥

Mys - morgon


Jag och älsklingen började våran morgon med frukost på Bönor och Bakat, vårat favorit ställe♥ och sen gick vi även till Ica och handlade hem frukost så att vi islipper gå ut och äta varje dag. Changeling (filmen vi såg igår) var sjukt bra och riktigt gripande! En film att rekommendera till er som inte har sett den.


Jag ska börja röra mig till jobbet om ca 30 min. Förstår inte riktigt hur jag ska orka jobba i 8 timmar. Känner mig fortfarande inte riktigt kry, men vi får hoppas att det går över. Hoppas ni får det Bäst idag!

L o to f  l o v e

Dress for success


Snyggingar från Forever21

Jag älskar deras klänningar! ♥

Bästa helgen på länge ♥


En kväll på Friday´s!








Grillfest och "efterfest" hos några vänner som hade en stor fest i deras hus!








♥ Bästa helgen på länge ♥


Jag - är - trött!

Jag är så himla trött att jag nästan känner mig sjuk! Nu är vi äntligen hemma och jag har myst ner mig i soffan med mjukiskläder och tofflor. Det känns som att jag knappt har varit hemma något på hela helgen så ikväll blir det film- och myskväll. Jag och min baby ska se Changeling, vi har inte sett den än och den ska tydligen vara jätte bra!



Nu ska jag föra över bilderna från helgen till datorn!
 
L  O  V  E ♥

Bakisdag

Godmorgon sötingar!

Datorn har inte varit min bästa vän den här helgen, har lagt den tiden på att göra en massa annat kul! Nu är vi alla hemma hos Fredrik och ska snart åka iväg och äta lite mat. Vi hade en sjuk bra kväll igår, har tagit en massa bilder och ikväll lovar jag att lägga upp allting som jag har missat.
 
Hoppas eran helg har varit toppen! ♥

Jag är...

0-653aa427963f843fdff3f14c7b29b4b9.png

Kolla varifrån!

Jag är på grillfest. Idag kör jag All in, för imorgon är jag ledig, jeej! Ha en jätte bra kväll så hörs vi imorgon. Lots of love/sandra


Bjud på dig själv...

Det här är såna små detaljer som verkligen hjälper till att hålla glöden uppe i många förhållanden. Det är så enkelt och det är så kul! Överraskningar är lika roliga att ge som att få. Strö ut lite rosenblad på sängen, köp någon härlig massageolja, något "sexigt" spel.... YOU NAME IT! smiley

Hur ofta överraskar du din partner? Och med vad isåfall? Tell me!!

Lördag

Hoppas ni har sovit gott! ♥ Igår mötte vi upp våra vänner på Fridays. Vi satt där i några timmar och både drack och åt och självklart hade det jätte trevligt. Men jag hade världens pollenallergi och mådde alls bra, så när de skulle dra vidare så beslutade jag och älsklingen oss för att gå hem. Vi ska ju faktiskt ut idag också! Bilder från igår kommer  jag att lägga upp så snart jag kan!

Nu ska vi ner till Bönor och bakat och äta frukost, sen ska jag till jobbet! Jag ska försöka uppdatera så gott jag kan, men jag har mycket som står på schemat idag!

Hoppas ni får en underbar dag!

My day i pic´s ♥

Dagen började vi med att åka till mitt jobb och hämta upp min dator som jag glömde igår. Sen åkte vi raka vägen hem till Fredrik där vi har badat, solat och grillat. Super mysigt! ♥






Nu håller vi på att göra oss i ordning för kvällen. Vi ska snart möta upp några vänner som vi inte har träffat på länge och ta några glas vin. Tänk om man kunde vara ledig och ha det så här bra jämt?

Jag har...

0-699e583cdc0e693b17c5bf5979cf138d.png

Kolla varifrån!

Jag har det underbart! Ligger och flyter hemma hos fredrik i hans pool och jobbar på min solbränna. Vi har precis grillat korv och nu ska jag bada igen. Hoppas ni har det jätte bra. Love


Sol sol sooool


Nu ska jag och min baby ut i solen! ♥

LOTS OF LOVE

Sovmorgon

Trött bild på mig

Oj, jag har verkligen sovit länge idag. Jag vaknade för va 20 minuter sen! Jag och älsklingen vaknade upp vid 9 tiden först men då regnade det och var alldeles grått på himlen, så jag somnade om utan dåligt samvete, hihi! Nu ser det däremot ut som att det börjar spricka upp, jag vill sola och bli brun!

Vad ska ni göra idag? smiley 

Detta fick jag med mig hem igår!

 
 

1. Topp från H&M 149 kr
2. Kjol från H&M 299 kr
3. Skor från Belle 299 kr (halva priset)
4. Puderkaka från kanebo 395 kr

Fika i kungsträdgården!

Nu har jag precis kommit hem efter en super mysig fika i kungsträdgården tillsammans med fina Karin. Vi köpte med oss en varsin latte från Mcdonalds och njöt av den varma kvällsolen tilsammans, hihi! Vädret är verkligen underbart, men jag är inte van vid den här värmen. Det spelar ingen roll hur lite kläder man har på sig, det känns alltid som att man har för mycket på sig ändå. Vi kanske ska börja gå nakna istället? Kan vi inte starta en nakentrend?





Förövrigt har min dag varit bra. Höll på att dö av värmen på jobbet idag bara så jag var tvungen att gå hem en timme tidigare. Ni vet när det är så där varmt så man börjar må illa och nästan känner sig lite sjuk. Hemskt känsla!

Nu ska jag iallafall hoppa in och ta en kalldusch och byta om till myskläder. Imorgon är jag ledig, jeeej!

Sommaren är härlig!

UPDATE - Nu har jag bara tre timmar kvar på jobbet, sen ska jag ut i solen! smiley

Jag betygsätter...

Precis som jag sa, så köpt jag Fiberwig för att se om den verkligen är så bra som de stora tidningsmagasinen påstår. Jag kan säga såhär, för den som vill ha fylliga fransar så kanske inte den här är den bästa att rekommendera. Jag älskar fylliga fransar så den här mascaran var inget för mig. Men för den som vill ha långa men inte så "målade" fransar så passar den nog perfekt!

Jag är, som ni ser väldigt röd i ögonen på bilden och det beror på min pollenallergi. Bilderna blev inte de bästa, det är verkligen sjukt svårt att få bra bilder på ens ögonen...men det får duga!

Av mig får Fibewig en 3:a av fem möjliga!

Espresso house

Hej på er sötnosar! ♥

Vi har precis avslutat ett långt och väldigt sorgligt morgonmöte på jobbet. Ägaren för våra butiker ska inte längre jobba kvar och vi blir övertagna av Rnb som äger alla andra Brothers & Sisters butiker runt om i Sverige. Vi har varit en privatägd butik tidigare! Men även fast det är tråkigt så ger det oss som personal mer möjligheter att utvecklas vilket ändå känns kul! smiley Sen så har även en arbetskollega sagt upp sig... Så det blir mycket förändringar nu!

Just nu sitter jag på Espresso house och dricker en fappino. Jag börjar inte jobba förens klockan 12 så jag unyttjar den tiden med att sitta här, hihi!

OCH senare ikväll lovar jag att visa upp mina inköp från igår. Var knappt hemma någonting på hela dagen igår så hade inte möjligheten att uppdatera så mycket.

Lots of love

Några glas senare....


Jag har haft en toppenkväll! Sitter här hemma och är lite smått påverkad och tänkte faktiskt gå och lägga mig nu. Ska upp tidigt imorgon och ha morgonmöta på jobbet så det är nog bra om jag börjar tänka på "refrängen". 

Natti natti, dröm sött! ♥

Dagen kunde inte ha blivit bättre...

Jag har haft en super mysig dag tillsammans med dom här tjejerna. Vi har som sagt haft en shoppingrunda på stan och sen suttit i vasaparken och haft det jätte trevligt! Solen kom fram och jag har nog fått lite färg iallafall tycker jag. Nu ska vi ner och sätta oss på Grappa´s uteservering och dricka ett glas rosé. Visar upp mina fina inköp senare, jag är nöjd...jätte nöjd!





Uppdaterar mer sen. Hoppas ni inte sitter inne och datanördar er allt för mycket. Vi måste passa på att njuta av det härliga vädret nu, man vet aldrig när det vänder igen. smiley
 

Just nu...

0-3acf115786eaa64a5c2a2002cbe53a16.png

Kolla varifrån!

Just nu sitter vi i vasaparken och har precis ätit lunch. Vi har varit på stan hela dagen och shoppat, jag har hittat massa fint. Visar er sen! Nu vill jag bara att solen ska titta fram så att jag kan få lite färg, hihi.


LOTS OF LOVE ♥



GÄSP!


Det första jag såg när jag vaknade upp imorse var en grå och molnig himmel. Kul tänkte jag, nu när jag är ledig och allt! Men sen fick jag också höra att det skulle klarna upp fram mot eftermiddagen. Redan nu ser man ju att solen försöker titta fram där bakom molnen, så lite sol får jag nog allt idag.

Jag är och känner mig väldigt trött just nu, har inte fått så många timmars sömn inatt. Men jag ska börja fixa mig och dricka lite kaffe så att jag piggnar till. Jag ska ju som sagt träffa upp Nathalie om ca 1 timme. My lovely friend! ♥

Vad har ni för planer för idag då? Skiner solen hos er?

RSS 2.0