Välkomna dit istället

NI HITTAR MIG HÄR (KLICKA PÅ TEXTEN) 


Ny bloggadress... snart

Snart kommer ni kunna läsa om mig på min nya blogg som är mer inriktad på skönhet OCH BÄTTRE UPPDATERING!

Jag behöver en nystart. Har tappat glöden... Håller på att fixa med den nu. Min syster har hjälp mig, hon är bäst! Ge mig några timmar till, sen så!

Puss

GOD - MORGON

Gooodmorgon!

Hoppas allt är bra med er. Jag mår bra, jätte trött och självklart saknar jag min baby, annars är allt toppen! Just nu sitter jag på jobbet, väntar på att mitt kaffe och skriver ut lite papper. Idag blir det middag och övernattning hos min mami, myys!♥ Imorgon väntar en dag med en hel del plugg och lite träning, jag är "ledig"! :)

Ha en bra dag allihopa!

Lots of love


Imorgon åker min baby

Hej pluttisar!
Jag har varit ledig idag och har varit vaken sen halv 9. Började HURTIGT dagen med tränig på SATS med min baby, sen har jag träffat Nathalie, tvättat och lagat en god middag till mig och gino. Han åker till USA i morgonbitti, boooo! Jag kommer vara utan min älskling i 12 dagar... me dont like!


Nu ska jag hjälpa honom att packa. Vi hörs mer sen!

Love /S


One picJag har haft en lugn och mysig kväll hemma efter jobbet men nu börjar jag känna mig riktigt trött. Måste gå och lägga mig snart om jag ska orka gå upp i tid imorgon. Ska bara vänta på att min baby har duschat klart så att jag inte behöver somna ensam.  Hoppas ni har haft en bra dag iallafall! smiley

Natti natti


Ni måste registrera er...

Det är några av er som inte har uppgett erat användarnamn på Market2member, vilket betyder att ni heller inte är med i tävlingen om presentkortet på 500 kr hos Beauty planet. Ska ni vara med och tävla måste ni som inte är medlemmar där registrera er här!

Se resten av informationen om tävlingen i mitt förra inlägg. LYCKA TILL! ♥TÄVLINGEN AVSLUTAS 6/12


Presentkort på Beauty planet


Var med i min tävling med Market2Member där du kan vinna ett presentkort hos Beauty Planet värde 500 kr!


Beauty Planet har smink, parfym, hudvård, och hårvård för både killar och tjejer till jättebra priser! Om du vinner får du välja precis vad du vill för 500 kr! Jag själv skulle välja att utnyttja den på Guccis senaste doft "Flora By Gucci"För att vara med och tävla måste du:
 
- Skriv en kommentar om vad du skulle köpa för ditt presentkort hos Beautyplanet.se

- Bli medlem på Market2Member om du inte redan är det kan du bli medlem gratis här (om du vinner måste du kunna uppge ditt användarnamn)

Som jag har skrivit i tidigare inlägg så är Market2Member den enda Gratissidan som verkligen fungerar. Perfekt för dig som brukar shoppa på nätet! Du sparar massor av pengar eftersom du får tillbaka en del av köpesumman på ALLT i butikerna ex. Nelly, lindex, svenska spel, resebyrårer mm.

LIFE


C-R-E-D


Idag är jag ledig men har varit vaken sen halv 9. Jag och älsklingen gick och tränade tillsammans imorse. SÅ SKÖNT! Har inte tränat på en vecka och har faktiskt saknat det konstigt nog!

Nu ska jag bara ta det lugnt några timmar sen ska jag möta upp Nathalie vid 16 tiden. :)

Love


RSS 2.0